Den dolda sanningen!

Text: Ivan Björn

Nyligen har jag läst en bok av Steven Greer som heter Hidden Truth, Förbjuden kunskap!

Boken läste jag på tjeckiska, för att den inte finns på svenska. Steven Greer är en vanlig doktor som jobbade på akuten. Vid 17 års ålder hade han en nära döden upplevelse och han förstod då Universums Enhet och frihet. Detta påverkade honom att söka sanningen om UFOs. Han insåg att vi människor är matade med en enda vinkling av utomjordiskt liv som består av kidnappningar och experiment på den mänskliga rasen. I boken avslöjar han att denna bild som vi får av media och Hollywood filmer har bara en avsikt och det är att göra utomjordisk liv till fiende och på så vis förena jordens befolkning i kamp mot hotet utifrån och förverkliga tanken om den Nya Världsordningen!

Därför utvecklade han ett protokoll genom projektet CSETI, där han beskriver på vilket sätt vi ska närma oss livet från andra dimensioner. Han har även samlat många militärer och tjänstemän i projektet Disclosure som vittnen till manipulation av information och hemlighållande. Han en vanlig och ovetande doktor insåg snart att makten leder honom enda till Jesuiter och Vatikanen. Han insåg att om människor insåg sanningen så skulle alla strukturer och religioner falla samman som ett korthus. 

Hans förhoppning är att vi ska lära oss att leva i fred och utan rädsla. Att teknologier som ger oss fri energi blir framplockade ur sina gömmor till nytta för mänskligheten och att vi lär oss att förstå att det är Vi som är udda!!! Det är Vi som krigar och skapar lidande. Där ute i Universum finns det FRED och KÄRLEK. 

Den som har hört talas om så kallade konspirationsteorier får i Steven Greers gärning och liv en klar indikator om hur dessa konspirationsteorier fungerar i praktiken när någon söker envist efter sanningen. Steven Greer har lämnat till slut sitt välbetalda jobb som läkare och invigde sitt liv åt att vara den främsta ambassadör för fred och kärlek i kontakt med människor och utom jordliga civilisationer.

4 reaktioner på ”Den dolda sanningen!

  1. Pingback: Att skydda sig mot personangrepp med skalärvapen – Ivans Blogg

  2. Pingback: Har vi människor någon verklig möjlighet att påverka vårt jordklot? – Ivans Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.