Själskoden

Själskoden (Själens väg till insikt och medvetenhet)
Tänk om det fanns en karta över ditt inre landskap? En karta som beskrev vem du är, varför du tänker och känner som du gör, vilka just dina personliga och själsliga lektioner är, vilka människor du attraheras av och varför? Och som dessutom ger dig verktyg som krävs för att du ska utvecklas och leva enligt din fulla potential? Boken Själskoden är just den kartan…
I boken får du bekanta dig med ett av världens äldsta och mest kraftfulla redskap för personlig och själslig utveckling – Enneagrammet. Enneagrammets ursprung är höljt i dunkel, men vissa tror att dess rötter står att finna bland sufiernas andligas mästare och mystiker. Enligt Enneagrammet finns det nio olika själstyper, nio olika personligheter. Genom att finna och spegla oss i den Enneagrammet – personlighet vi tillhör kan vi påskynda vår inre och yttre utveckling, få svar på våra frågeställningar, befria oss från negativa livsmönster, skapa ökad medvetande och därmed leva friare, lyckligare och mer harmoniskt liv. 
Nicklas Thörn och Ulf Andersson: Själskoden
ISBN: 978 91 534 3489 4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.