Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 2/10

Texten bearbetad och översatt från slovakiska av Ivan Björn

Stewart Swerdlow – Föreläsning om sinneskontroll och programmering.

(Stewart Swerdlow föddes som medium och han är ett resultat av genetisk experimenterade av USA:s regering. DNA från 22 främmande sorter från denna galax gör honom till en enastående representant för mellanplanetarisk federation där mer än 120 olika medlemscivilisationer ingår. I sin barndom har han varit förflyttad till utomjordisk station där man upprätthöll kontakt med utomjordingar. Swerdlow är en begåvad metafysiker som upptäckte interdimensional  språk med hjälp av vilken han kommunicerar med alla medvetna varelser. Swerdlows  livshistoria kan man läsa i boken Montauk – Allien Connection. Hans webbadress är: http://www.expansions.com/ följande böcker har han skrivit: 
 
1,The Healer’s Handbook: A Journey into Hyperspace
2, Montauk: The Alien Connection
3, The True Reality of Sexuality 
4, Blue Blood True Blood)
90% av världsbefolkningen vet inte att de är programmerade. I denna sal finns det 90 till 95% som är programmerade. Alla i den här salen hittar någon form av programmering oavsett om den är specifik eller almän. Det existerar en möjlighet kanske en sannolikhet att jag säger ett ord, eller en fras, eller så skriver jag något på tavlan, eller så visar jag något till er, eller någon i detta rum kan börja diskutera något som kan ”starta upp er”, eller så aktiverar programmet som finns i Er. Detta måste ni vara medvetna om! Under denna helg ska ni lära er vissa tekniker vad beträffar att avprogrammera sig själv. Jag måste förklara för er skillnaden mellan programmering och avprogrammering. Idag ska vi ha en genomgång av historien för att ni ska känna till sakernas bakgrund och sen ska vi gå in i det hela. Skulle någon av er ha ett tillstånd då man börjar bli aktiverad är det viktigt att komma i balans och jorda sig. De flesta av er har studerat mitt arbete därför tror jag att de flesta av er vet hur man ska praktisera dessa tekniker. 
Att använda färger, jorda sig o.s.v. Om ni känner inom er att ni inte klarar av att kontrollera aktivering och ni känner att ni är redan i processen tala med mig privat, eller med Edith som kommer att försöka hjälpa er på bästa sätt. Jag rekommenderar er att göra anteckningar.

Helt allvarligt, jag vet inte vad ni bär på för program inom er, det kan vara en av miljarder saker.  Ni borde också veta att ni är bundna av varje dag och av varje moment under dagen. Alltid när ni lyssnar på nyheter, eller följer program i TV, eller så promenerar ni eller kör bil är ni bombarderade med ELF pulser, strålning från mikrovågor och subliminal.  


 

En reaktion på ”Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 2/10

  1. Pingback: Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 1/10 – Ivans Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.