Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 3/10

Texten bearbetad och översatt från slovakiska av Ivan Björn
Jag har mycket material som vi ska gå igenom och jag måste säga att förbereda sig på detta har varit mycket krävande. Såvitt jag känner till så existerar inte något föredrag om att avprogrammera sinnet. I alla fall inte ett sådant som jag kan presentera för er. Så ha tålamod med mig för att inför detta första föredrag i ämnet fick jag gå igenom alla mina anteckningar, forskning och saker som jag vet om. Jag försökte sammanfatta detta till en kurs så gott jag kunde. Allt kan aktivera er t.o.m. ord och färger som jag använder.
 
Så vad sinneskontroll är ska jag förklara först. Vad är det för skillnad mellan sinneskontroll och programmering? Är det det samma, eller är det två olika saker? 
Åhörare: ”Programmering kan vara kulturell, som ni eller familjen växer upp i det är en form av programmering. Sinneskontroll är avsiktlig programmering utfört av någon för egennytta med hjälp av vilken man förändrar medvetande hos andra.”
Swerdlow: Sinneskontroll är en förmåga hos en person eller en sak att ha en manipulativ styrka/förmåga över en eller flera personer. Det behöver inte betyda att det måste vara syntetiskt, eller naturligt det kan vara både och. Alltså är det en förmåga av en person eller sak att ha en manipulativ styrka över andra. Det är sinneskontroll. 
Vad är programmering? 
Programmering är när man lägger in spår och kompartmetalisering i tankeprocess hos personen eller i tankemönster för specifika ändamål. Båda två – sinneskontroll och programmering är processer som pågår under hela livet. Med andra ord handlar det inte om att ni försöker lösa detta med en eller två sittningar och sen är saken ur världen. Det pågår under hela livet och om detaljerna ska vi prata i morgon. Ni borde vara medvetna om att både i sinneskontroll och programmering och tankemönster eller tankeprocesser är nummer 3 oerhörd viktig. Kommer ni ihåg arketyp som ser ut som en åskblixt?, det är en arketyp som aktiverar! Det är en arketyp och tankemönster för aktivering. 

 

 
Att utnyttja nummer tre betyder att någon säger till er något tre gånger efter varandra, så sugs det in i er som flytande vätska. Därför ser ni reklam med tre upprepningar inom loppet av fyra minuters period innan man börjar programmet igen. Frågan som återstår är, varför sänder de reklam om och om igen? Ni har ju redan sett den! Det är för att lägga arketypen tre gånger in i er. Det är sinneskontroll! Och detta leder mig till sinneskontroll och programmering ur historisk perspektiv. 
 

2 reaktioner på ”Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 3/10

  1. Pingback: Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 2/10 – Ivans Blogg

  2. Pingback: Våld – Rädslan – Mindcontrol eller Frid och Frihet? – Ivans Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.