Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 4/10

Texten bearbetad och översatt från slovakiska av Ivan Björn

Hur länge tror ni att sinneskontroll och programmering förekommer på denna planet?  (9:38)

 
Från dag noll 0. 
Programmering existerade innan det har funnits någon som helst civilisation här på planeten. Vad har då sinneskontroll och programmering för syfte? 
De av er som studerade galaktisk historia om DNA, vilka typer av varelser har varit integrerade i process av kontroll och manipulation? Sirius! Sirius har gett den här teknologin till Reptilianer och till Lemurianer självklart. Varför ville denna civilisation programmera sina egna medborgare? För det första har de gjort det för att säkerställa civilisationens utveckling utan avvikelser av det som de styrande önskar att civilisationen ska göra. 
 
Det är den allmänna koncept om varför man programmerar. Population och civilisation är i den tillstånd som de styrande önskar utan att det uppstår försämringar i processen. Den fria viljan förstärker avvikelser från det ursprungliga. Det är som civilisationens evolution, nya tankar uppkommer, nya inriktningar uppstår som avviker från trajektorien av det ursprungliga originalet. Men så länge vi alla är kontrollerade så lyckas de integrera allt i den väg som de (styrande) önskar. Samma syn på allt, inga avvikelser. Är det positivt eller negativt? Att utvärdera detta och bedöma detta är en annan historia. Är det positivt, eller negativt vad tror ni? Det beror på personen. Men överlag är vi villkorade till det så att vi uppfattar detta som en dålig sak, trotts att vi accepterar detta hela tiden. 
Åhörare: Du säger att denna kontrollteknologi används mest av gruppen från Sirius?. Jag säger att de har teknologi, men jag vill inte gå vidare på detta område. För enkelhetens skull så räcker det att vi är medvetna om att detta har varit införd på planeten Jorden innan någonting överhuvudtaget existerade här. Och målet för detta är att hålla civilisationen i en viss utveckling. Alla religioner är sinneskontroll och programmering! Religioner är mest sinneskontroll med lite programmering. Om ni skulle få fram ett ord som kännetecknar religionernas sinneskontroll och programmering vad skulle det vara för ordet? 
Vilket ord skulle ni använda som en allmän begrepp?  
RÄDSLA!
T.ex. om ni inte gör A,B,C så blir ni exkommunicerade och för alltid kommer ni att brinna i helvetet. Något i den stilen. Det är rädsla och de flesta människor som levde för i tiden hade ingen koncept av guds sinne eller vad livet i själva verket handlar om. På detta sätt har de gått i en viss riktning som religions och regerings makthavare visade dem. Religioner har varit designade så att  de skulle hålla människomassor (ha kontroll) utan användning av tekniska hjälpmedel. Varför? Därför att om ni har några tusen människor i er civilisation och ni inte kan kontrollera alla då önskar ni att de ska vara lojala med er. Därför utvecklar ni ett religiös system som säger att den och den dag ska ni göra det och det och ni ska visa vördnad och gud talar om för er vad ni ska göra och om ni inte gör det så dör ni och kommer att brinna i helvete, eller så drabbas ni av någon olycka. I detta finns det alltså de verkliga grundstenarna av religion. 
En av tidigaste institutioner som använde minneskontroll och programmering har varit i själva verket upptäckt år 1298 av Marco Polo då han reste överallt i Asien.

 

Han lyckades komma till staden som hette på den tiden Almut Persia. Han har fått vetskap om en grupporganisation på denna plats som hette Ashishin i Persien. Har ni hört historien om en gammal man som levde i bergen? Han hette Allahudin som på persiska och även arabiska betyder ”Alla-Hu-Din”, Gud är domare. Det har varit ganska intressant grupp som använde sig utav unga pojkar mellan 11 till 18 år. Och det som Allahudin gjorde är att han drogade utvalda pojkar när de sov så att de hamnade i så djup sömn som liknade koma. 
Han tog dem från deras sängar och bar dem till gömda platser i bergen. När de vaknade så blev de omgivna av vackra kvinnor och massor av fantastisk mat och allt annat som hörde till detta och som de hade önskat sig under sitt liv på jorden. Dessa pojkar fick veta att de dog och har kommit till himmelen och detta är deras paradis. 
Men Allahudin sa till dem att det är viktigt att de kommer tillbaka till jorden, därför att de inte är förberedda att leva i paradiset. Dessa unga pojkar har varit förbannade för att de måste lämna paradiset och komma tillbaka till jorden. Allahudin sa till dem att det existerar en väg tillbaka till paradiset och att han ska tala om för dem vad de ska göra. Ni får instruktioner på jorden och när ni till slut dör kommer ni tillbaka hit för alltid. De fick dricka och de somnade och han tog dem tillbaka till deras sängar och när de vaknade på morgonen trodde de att de verkligen har varit döda. Sedan dess när Allahudin behövde utföra något så skickade han ett meddelande och sa att gudarna hälsar att det är nödvändigt att de dödar utpekade människor. Vilken person som helst som det var nödvändigt att bli av med genom att mörda henne.  Och dessa pojkar gjorde det utan att vara rädda för sitt liv för att de visste att de kommer tillbaka till paradiset. 
Med andra ord så har Allahudin skapat den första kända organisation som kontrollerade sinnet hos dessa unga pojkar som blev mördare och det är härifrån som ordet assassin/mördare härstammar, det kommer från ordet Ashishin.
 
 

En reaktion på ”Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 4/10

  1. Pingback: Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 3/10 – Ivans Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.