Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 5/10

Texten bearbetad och översatt från slovakiska av Ivan BjörnVi ska färdas ännu längre tillbaka i tiden. (18:33)

 
Vi har gamla egyptiska tempel som har varit styrda av präster under ledning av faraoner.  Detta har skett i forna Egypten, där man hade hemliga ceremonier i heliga rum, som inte har varit avsedda för allmänheten. Dessa ceremonier har varit överförda från gamla Sumeren, Atlantis och Lemurien. I gamla Egypten hette denna rätt att ha ceremonier ”Messeh”. Om detta har vi pratat förut då vi pratade om galaktisk historia. Messeh är ett namn för krokodil fett. Från Nils krokodiler har man utvunnit fett och smorde med denna hela kroppen. Och det är i den gamla bibeln som man använder termen: ”Smörja sitt huvud med olja”  Det är oljan från krokodilen. Och dessa människor som hade kroppen insmord i krokodil fett blev heliga spirituella människor som lydde prästernas order. Detta ord Messah har under åren blivit i Hebreiska språket Mostie eller Mosis (Moses) som bibel skriver om och detta ord har förvandlats till Messias/frälsaren eller någon som kommer att rädda er från ert liv! Allt detta är sinneskontroll då ni vill att stora grupper gör det som regerande makthavare och religionens prästerskap vill att ni ska göra/förverkliga. Många berättelser från bibeln är algoritmiska och t.o.m. offergåvor, ritualer och programmering. Detta om historien.
Saker och ting som ni tror är vardagliga är själva verket inte det. Så om vi tar en kombination av Keltiska, Atlantiska, Egyptiska och Sumeriska religiösa rättigheter och tron så har alla dessa förändrat sin form under århundraden till ritualer och ceremonier som finns under huvudorganisationer och många av dessa har överlevt fram till våra dagar dock under andra namn.   Alla dessa har varit grundade på Lemurisk – Reptiliansk livsstil vilket innefattade ett komplett sinneskontroll och och programmering med syfte och försäkran om den dracioniska civilisationens fortlevnad. Under århundraden har olika civilisationer använd olika metoder. T.ex. under Romarriket har programmeringen skett med hjälp av tortyr, läkemedel, blods ritualer och fängelser. Allt detta har varit i Romarriket genomförd genom hemliga sällskap och kulter inom civilisationens ramar. Regeringar utnyttjade hela tiden pågående propaganda. Tycker ni att propaganda är sinneskontroll eller programmering? Det är sinneskontroll därför att här handlar det snarare om manipulation än påtvingad programmering. (23:49)  
I China, Mongoliet eller Japan använder man vid programmering tekniker från Lemurien som är tortyr, användning av växter, amputation och detta existerar fortfarande enda tills idag. Inka, Maya och Azteker indianer använde växter, läkemedel, offer, tatuering som medel för programkontroll. Amerikanska Indianer använde kroppsmålning, ritualer, piercing, trummor, rök och tobak och några av indianstammarna använde även andra brutala programmerings tekniker. De hängde människor i revben, eller andra delar av kroppen runt en stång som de sedan snurrade runt. Att slå på trummor är en ljudfrekvens som öppnar vissa delar av hjärnan för programmering. 
I Indien använder man tantriska övningar som innefattar chakra system, ceremonier, oljor och djurdelar. Oljor är mer och mer populära. Oljor används vid läkekonst, men de kan också användas för programmering. Vi borde vara medvetna om detta för att vissa dofter och doft kombinationer öppnar vissa hjärnfrekvenser vilket tillåter att ni kan vara manipulerade och kontrollerade med önskad inriktning. I Afrika använder stammarna droger och oljor. Afrikanska stammar använder pulver, rötter, piercing, amputation, ritualer och djurskinn. Man använder djurskinn för att ta över djurfrekvenser och inkludera det i människokroppens frekvens. Detta är också en form av programmering. I Tibet använder man isolering, mentalt utnyttjande, kyla, bergshöjden (ö.h.) och inprogrammering som består av buddistiska sånger. Vad ni än hörde om Tibet så är de i själva verket ganska brutala. En sak som de förverkligade för att kontrollera sinnet har varit att borra ett hål i panna tills de har nått epifysen och sedan använde de örter, droger och annat för att aktivera epifysen. 

 

Allt detta är bakgrund som leder oss 30 till 40 år tillbaka då allt detta med sinneskontroll och programmering har varit ihop knutet för att utnyttja detta med hjälp av teknologi. Varför har man haft behov av att på 1900 talet utnyttja teknologin för att använda den på en bred front för sinneskontroll och programmering? År 1860 träffades illuminater i Europa under parollen Agenda 2000. Det betyder att de hade dryg 100 år på sig för att uppnå en total global dominans. Beakta att om ni är en världsgrupp som består av kanske 100 000 människor och ni står mot 6 miljarder människor på jorden så har ni inte tillräckligt med vapen och soldater så att ni kan göra er av med alla. Därför är ett briljant system för att uppnå sådana mål sinneskontroll och programmering av hela globala populationen. De styrande har haft tusentals år för att utveckla teknik med hjälp av vilken de kan uppnå sina mål och det vi bevittnar idag är kombinationen av allt detta. Detta har lyckats ganska bra. 
 

En reaktion på ”Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 5/10

  1. Pingback: Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 4/10 – Ivans Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.