Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 6/10

Texten bearbetad och översatt från slovakiska av Ivan Björn

Ja sa till er tidigare att mellan åren 2001 till 2003 har de flesta människor om inte alla varit programmerade och aktiverade i programmet. Varför år 2003 när det handlar om agenda 2000? Därför att år 1363 kröntes en brittisk kung och man bestämde att av vördnad till honom kommer påföljande år att räknas som år 1366. På detta sätt har man trollat bort 3 år i kalendern. Så i själva verket har år 2003 inget förändrats och inte heller år 2000. Detta kallar illuminater det stora världsomfattande bedrägeriet. (0:32:27)

Detta är en del av helheten utav världsceremoni och ritualer som vi kommer att prata om i morgon. Så vi kan räkna bort tre år och i själva verket är vi i år 1999 och saker har inte förändrats.
 
År 2003 mellan juni och augusti kommer kombinationer av agendor att vara avslutade. Inom ramen av denna tid kommer alla människor att vara aktiverade oavsett vilken program och programmering de har. Nu ska jag förklara vems sinne är kontrollerad. Jorden har precis innan detta ögonblick 6,3 miljarder människor.
USA har ungefär 280 miljoner. 1 till 2% av populationen är sinnes kontrollerade eller programmerade specifikt. Det gör ungefär mellan 63 till 126 miljoner människor som är specifikt programmerade och i USA utgör dessa specifikt programmerade människor ungefär 4 till 5% vilket handlar om 12 till 14 miljoner människor just i USA. Detta är specifik programmerade människor. När jag pratar om specifikt programmerade menar jag att överallt i världen alla 6,3 miljarder är programmerade genom tröskelinformation med hjälp av satelliter, musik, elektriska ledningar, videospel, dataspel o.s.v. Alla dessa maskiner innehåller inom sig själva sekundära meddelanden (tröskelinformation). Det är meddelanden som ni inte kan höra fysiskt, men är hjärna hör dom, därför att er hjärna fångar upp frekvensen som är in programmerad  i dessa maskiner med hjälp av bärande vågor.
 
Det existerar enskilda människor som är specifikt, individuellt och målmedvetet programmerade och det betyder att de är med tanke på sina enskilda livsvillkor och privat (hemlig) information om dom utnyttjade för specifika funktioner. De är på ett specifikt sätt bortrivna från sin miljö och de är programmerade. Denna process börjar vanligen innan födsel och fortsätter under hela deras livsstilar. Särskild gäller detta under de första 30 till 40 åren av deras liv. Detta uppkommer i alla livsriktningar och delar av livet. Det behöver inte handla om en viss grupp eller en vis nivå. De behöver människor av alla samhällsskick, det spelar inte roll om ni är lärare, politiker, gatsopare, eller arbetslös. De behöver alla samhällsskick så att de kan förverkliga sin agenda. Det kan handla om ett specifikt mål, eller många uppgifter. (36:58)
Vanligen handlar det om ett tidsbegränsat ärende vilket betyder att personen inte är aktiverad så länge en specifik händelse inte inträffar eller ett specifikt datum. 
Nästa logiska fråga blir vem är utvald för programmering? Vad finns det för kriterier? Först och främst handlar det om behov som de som programmerar har (som t.ex. illuminater). De väljer ut människor som de behöver och som kan uppfylla de parametrar som en viss uppgift kräver. Det grundar sig också på genetik. Alla människor av alla raser har varit programmerade vissa specifikt och vissa inte. De som är mest programmerade är de som har en genetik med blond hår och blåa ögon. Det betyder inte att om ni har svart hår och mörka ögon att ni inte är programmerade. Det betyder bara att sannolikheten är större om ni har blond hår och blåa ögon. Varför? För att denna genetiska typen är lättare att programmera. 
Det är så här; låt oss säga att ni har bruna ögon och brunt hår, betyder detta att det är osannolikt att ni är programmerad? Då behöver man titta på genetiken och vilka rötter man kommer ifrån. Om är det så, så har ni i er recessiva gener som är programmerbara.  Det finns många människor med brunt hår och bruna ögon som är väldigt starkt programmerade och detta beror på deras genetiska historia. Det handlar inte enbart om fysiska egenskaper men också om bakgrundshistoria. Detta kräver en hög IQ, en hög nivå av intelligens och särskild människor som har specifika talanger eller förmågor. (39:19) 
Kom ihåg att jag varnade er många gånger om identifikation av barn som är bedömda som väldigt intelligenta, med övernaturliga färdigheter o.s.v. och som New Age kallar Indigo barn. Det är väldigt farligt. Jag kommer ihåg att jag sa till er att ordet Indigo är ett kodat ord för Indicate/markera eller märka. Inom sin tid kan det utlösas agenda för att utnyttja barnens egenskaper vilket betyder att de beslagtar dessa barn för att utnyttja deras egenskaper. 
Barn kommer bli helt enkelt bortförda. Var därför försiktiga i hur ni handskas med information om era barn. Jag själv har inte varit kapabel att upplysa om detta p.g.a. min egen programmering som jag fortfarande har och dessutom saknades det publik som var villig att lyssna på denna information. I själva verket har det varit händelser kring 9/11 som gjorde vissa människor medvetna. Jag har sagd detta länge att sådana här händelser kommer att hända men ingen trodde på det enda tills det hände och då vaknade människor till liv. Under de sista tre månader har mitt arbete med människor förändrats vad beträffar människors problem med tankemönster och deras möjlighet att bli friska. Detta nådde även människor som har varit helt programmerade och deras sinne har varit absolut kontrollerad. Med detta arbetar jag nästan 90% utav min lediga tid. 
Jag kände ett behov att lära människor, som behövde förstå detta därför att denna process pågår oavsett om vi är medvetna om detta eller ej. Att lyssna på radio, titta på TV, gå på en gata, allt detta är programmering. 
I en skola gjorde man en undersökning av vilka barn är indigo barn, men man använde termer som begåvade barn eller barn med talang. Varje förälder vill att deras barn ska vara med i ett program för begåvade och talangfyllda barn. Det som egentligen händer är att de testar dessa barn och vilka förmågor de har. Allt detta är dokumenterat t.o.m. de tester som man gör för att få rätt arbete. Alla dessa tester om personen är antecknade i dator där det finns hundratals tester som beskriver en person, det ni tycker och inte tycker om o.s.v.. Sedan är det matat in i datorn och där får man svart på vitt vilken personlighets typ ni är. Dessa tester är mycket exakta och har varit förverkligade med hjälp av en man som har varit väldig stark engagerad med programmering och sinneskontroll och han arbetade för regeringen. Och nästan alla arbetsagenturer och stora företag använder sig av dessa. 
Jag rekommenderar till er att inte genomgå några sådana saker för att detta kommer att kategorisera och märka er. Det kommer att hända att era barn kommer att vara tvungna att vid en viss tidpunkt genomgå sådana tester. Och de kommer att säga till er att de behöver det för att avgöra vilka ämnen är de rätta för era barn och för deras framtida karriär o.s.v.. 
Detta händer redan. Kommer de på att ert barn har en vis personlighet då kommer de att påstå att barnet ska studera vissa ämnen och måste gå till en viss bestämd profession. Det kommer inte att finnas någon plats för variation – total kontroll! 
 
Det är ungefär som på medeltiden i Tjeckien då hade man bestämda yrken som guld sökare, gruvarbetare, skomakare som hade sina föreskrifter och blev ni placerade i detta så har det varit för alltid under ert liv. Ni kunde aldrig utföra något annat. Det är till detta system som vi är på väg tillbaka.
I sjunde klass vill de att barn ska genomgå psykologiska tester och standard tester. Eftersom detta har varit en välrenommerad skola så har alla föräldrar accepterad detta. I den klass har det varit också mitt barn (säger åhörare) och jag har avvisad detta. Jag har varit den enda som inte tillät att mitt barn ska genomgå ett sådant test. Sedan skickade de olika brev där de önskar att ni ska tillåta att ert barn genomgår sådana tester så att de kan kategorisera ert barn. 
 
Swerdlow: Det som kommer att hända i framtiden är följande. Det kommer inte att existera gymnasier eller universitet som nu. Det kommer att existera bara specialiserade skolor dit ert barn blir hänvisad redan från tidiga år och där kommer barnet att få plugga förutbestämd yrke. = Inga avvikelser! 
Detta kommer att vara bestämd med hjälp av profiler och tester som ni blir tvungna att genomgå med era barn. Var pågår det redan nu? ”I Tyskland där jag växte upp säger en åhörare”
Och var pågår det i större proportioner där det är redan påtvingat? DET ÄR I KINA. 

T.ex. om barnet i Kina visar särskild begåvning i gymnastik, så tar de barnet från sina föräldrar och då är det tillåtet att ha bara ett barn i Kina. Och vad händer? Som kompensation får farföräldrarna besöka någon fin hotell i någon stad och varje månad får föräldrarna fria fördelar som kompensation för att de har tagit deras barnet. Vissa föräldrar gillar det därför att om det första barnet var en flicka så tillåter de till er att ha ett barn till och då blir det kanske en pojke. Som ni vet så är inte flickor i Kina särskild bra värderade. Detta är skäl till varför många flickor är bort adopterade eller dödade. Därför att ni inte får ha mer än ett barn och om det är en flicka så är hon inte accepterad. 


En reaktion på ”Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 6/10

  1. Pingback: Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 5/10 – Ivans Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.