Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 7/10

Texten bearbetad och översatt från slovakiska av Ivan Björn
Alla illuminat familjer (kommer ni ihåg pyramiden som jag ritade förut? där i toppen finns det ett öga) är 13 till antal och under dem finns en kommitté av 300 familjer, (Committee 300)  deras uppgift är att stötta de 13 familjer i toppen. 
 
Alla de och det utan undantag är programmerade till 100% och denna programmering är det de gör, det är helt enkelt deras religion. Programmerade barn som ska förverkliga det som behövs för civilisationen. Och hela den kvarvarande biten av pyramiden (det finns 13 skick) alla dessa människor, dessa skick är programmerade specifik, eller sekundärt = tröskelprogrammering. Och dessa två grupper högst upp är till 100% individuellt programmerade utan tvivel och avvikelser. 
 
Vad händer med människor som inte går att programmera? Vad händer med människor vars genetik är oprogrammerbar eller svårt programmerbar och det inom sådana grupper existerar alldeles för många avvikare? Då blir de förstörda som i Afrika. De blir också satta i fängelser som används också för experimentbehov. Latin Amerika = ursprungsbefolkningen. Alla asiater. Alla är mer eller mindre eliminerade därför att de är inte programmerbara. 
Det skonas några procenter för att tjäna som tjänare och slavar. Om ni går till ett hotell i Australien vilka jobbar som tjänare där eller i hushåll? Hispanic och vietnameser o.s.v.. Varför är dessa människor inte programmerade? Det beror på deras genetik. Deras genetik är inte strukturerad och lämplig för minneskontroll och deras tankemönster är svårtillgängliga. Många av de har sina religioner och programmering inom kontext av deras kultur. Men i det globala begreppet och det som behövs för den globala agendan är de inte möjliga att programmera till något nämnvärt djup. Därför letar illuminater upp ursprungsbefolkningar och försöker att bli av med dem över allt där de kan hitta dem som amerikanska indianer, aller aboriginer o.s.v.. (50:11)
 
Varför är det så? För att dessa människor använder sin hjärnkapacitet bättre. Vet ni att människor i allmänhet använder bara 10% av sin hjärnkapacitet? Om ni inte vet vad som förväntas från er att ni ska använda utav er hjärnkapacitet så kan ni använda mer också. Om ni inte är villkorade för att använda 10% av kapaciteten så använder ni det ni har (100%). Om man säger till er under hela livet att ni ska använda bara armbågen och inte resten av handen då använder ni inte handen för att ingen talade om det för er. Sådana människor som använder hela kapacitet är farliga för att om ni iakttar sådana människor kan ni komma till uppvaknande och därför är dessa människor eliminerade. I USA har det börjat genom att man levererade sprit och droger till indianer. Amerikanska indianer har den största spritkonsumtion i världen. (51:01) 
De stängde dem i reservationer gav dem lite pengar så att de kan odla på en dålig jordmån och lämnade dem åt deras öde. Allt ni behöver göra är att åka till USA och själva besöka dessa reservationer och ni kommer att upptäcka att ni inte kan göra något vettigt med den marken. Så de dricker sprit istället och ”problemet” är löst. (51:34)
Illuminater har sin egen programmering för sina egna människor och för sitt eget levnadssätt. Illuminaternas program har utvecklats under årtusenden. 
 
Detta program uppstod och startades för länge sen då denna planet har varit koloniserad och sedan har det förvandlats under årtusenden till det som vi har här idag. Det är i själva verket samma programmering, men under en ny version. 
Vad mera gör de mot människor som behövs förvisso men inte är programmerbara? Man kan följa det på nyheter. De lägger mikro chips i dem. Mikro chips klarar av att skriva över tankemönstren och tränga in direkt till nervsystem, där de manipulerar hjärnvågor. I morgon ska vi prata om hur det fungerar då vi kommer att prata om olika frekvenser och nivåer av Hertz. De har också utvecklat virus och bakterier som de använde på människor för att se vilken påverkan det kommer att ha på genetik, sinnet och kroppen. Det som de la till är virus som äter upp muskel massa. 
Detta är resultat av alla föregående tester och bakterier som de använde på människor. Det är ett perfekt vapen för att eliminera befolkningen. Ursprungligen har deras testgrupper varit hemlösa, fångar, föräldralösa barn, drogberoende och i allmänhet vem som helst som ingen saknades av någon. Detta har varit de ursprungliga testgrupper under det sista århundradet. 

 

Illuminater och de 300 i kommittén som har en lämplig genetik, deras programmering omfattar mellangenerationer vilket betyder att om ni är programmerade och har blåa ögon och blond hår då är det mer än sannolikt att din släkt innan dig har varit programmerad under de sista 100 åren i er genetisk historia. Detta överlämnas till vidare generationer för att denna programmering är i själva verket en del av er genetik och kan vara applicerad på era avkommor. På detta sätt kan programmeringen genomföras smidigare. 
 

En reaktion på ”Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 7/10

  1. Pingback: Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 6/10 – Ivans Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.