Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 8/10

Texten bearbetad och översatt från slovakiska av Ivan Björn
De flesta av virus är genetiskt skapta. Kom ihåg att livet på denna planet är inte naturlig och därför är denna miljö i själva verket för er kropp fientlig. Denna planet är uttryckligen farlig för er hälsa för att ni kommer ursprungligen inte härifrån därför är denna miljö främmande för er. Därför kan mikrober, bakterier och mikroplasma som existerar förorsaka enorma skador på er kropp. Därför kan det vara utnyttjad som vapen mot er och när man förbättrar genetik hos dessa virus som t.ex. vid virus AIDS då har man ett enormt vapen som kan vara utnyttjad mot enorma människomassor. Här har ni alltså exempel på hur man utnyttjar programmering för att skapa konstgjorda sjukdomar.  De övertar det som finns naturligt och förbättrar det. De känner till era egna tankemönster och använder de mot er! Så i själva verket är ni ett vapen som ni riktar mot er själva! Här existerar ett viss terminologi som ni måste lära er så att ni kan gå vidare. 
Här kommer termen som inte finns i ordlista. Kryptokrati. Hemliga sällskap. Illuminater kallar sig gärna för kryptoktrater d.v.s. hemligt sällskap. Det kan också vara regering, eller maktutövare. Detta jag säger nu är en del av historien. USA har befunnit sig i FARA. 
Detta betydde i första hand att de kunde införa federala skatter på allmänheten så att de kunde förse sig med större finansiella reserver för att finansiera det militära. Det betydde också att vissa lagar har varit åter aktiverade för nationell säkerhet och mot fiender. I själva verket betyder detta att de kan göra vad som helst under sken av nationell säkerhet. 
De kan gå in i ert hem, de kan spionera på er, de kan döda er i fall de misstänker er för något. Det är detta som NSA sysslar med. Efter år 1947 och år 1945 som man tror är krigets slut har de ”glömd” att avveckla denna lag. Detta ”hände bara” och existerar fortfarande vilket är ett skäl till att den federala skatten kan existera. Federal skatt är en speciell lag. Den är inte en federal lag. År 1947 har de skapat Nationell säkerhetslag som har i själva verket omkull kastat USA:s demokrati. I själva verket har det omkull kastat grundlagen och det betyder att för nationell säkerhet kan de göra precis vad de behagar. De kan ta ert hem, era barn, vad som helst. Detta är en del av minnes kontroll och programmering alltså att hålla människor i osäkerhet och fulla av rädsla. När detta inträffar så vet ni att ni är möjliga att kontrollera. När ni är tror att ni är i fara, känner er osäkra, oskyddade och full av rädsla, då kommer ni att göra vad som helst som de säger till er för att ni ska rädda ert skinn.
 
Vad mera hände år 1947 för att föra in rädsla till allmänheten? Roosvel. År 1947 har man i Ny Mexico odlat fram en allmän mening om att det existerar närvaro av utomjordisk civilisation på jorden mot vilken vi inte kan skydda oss. (1:00:29) 
Där efter har de informerat i tidningarna på första sidan att flygvapnet har tagit i beslag ett flygande tefat som kommer från universum. Nästa dag har det varit en luftballong istället av det. Det är på detta sättet som de spelar ett spel med ert sinne. Någonting lägger de in i ert huvud och därefter säger de, nej, nej det var inte det det var något annat. Detta orsakar fraktion i tankemönster. Är det det?, eller det?, eller något annat? Därav kommer tvivel förvirring, splittring och kontroll. Roosvel händelsen har varit skapad på konstgjort väg, det har inte varit en naturlig händelse. Åhöraren: Saken är den att även om de säger att det var en luftballong, så är det på annat sätt och det är att människan känner rädsla, rädsla som inte ger sig av.  Swerdlow: Ja det är sant. Rädslan finns där i det undermedvetna. Från den dagen, ända tills nutid har det varit där ett UFO haveri som finns i vårt medvetande/uppfattning.
Vad hände mera år 1947 som inte blev offentlig men som man kan hitta i militära dokument? Är det någon som vet? Människor som skojar om sådana här saker säger oftast i själva verket sanning. Projekt Paperclip, som förflyttade nazistiska vetenskap män till Amerika där de blev anställda som vetenskaps män för minneskontroll. 
 
Men det hände en sak till vad beträffar styrning av Tyskland. År 1947 sägs det att kriget har slutat och det förverkligades ett massivt amerikansk – brittisk expedition som begav sig till Arktis. (1:02:20) Varför? Vad vet vi om Arktis? Arktis är den plats som tyskar begav sig till efter kriget 1945 med sin teknologi med hjälp av en ubåt. I Arktis finns en sjö som heter Vostock och som är övergiven därför att det händer märkliga saker där, det finns elektromagnetiska anomalier där som kommer ur det nedfrusna sjön Vostock. Allt detta har att göra med sinneskontroll och med de som engagerar sig i detta. 
 

En reaktion på ”Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 8/10

  1. Pingback: Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 7/10 – Ivans Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.