Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 9/10

Texten bearbetad och översatt från slovakiska av Ivan Björn

Hur många av er har hört talas om en dam som heter ”Candy Jones”? 

 
Vem av er känner till hennes öde? Hennes riktiga namn är Jessica Vicax. Och hennes händelser börjar i slutet på 40 talet och går ända till 60 talet. Hon har varit en av de första programmerade sexslavar för maktens (regeringens) behov. De använde sig av henne i New York, Kalifornien, Asien och t.o.m. i Europa. Candy Jones var namnet för hennes andra personlighet. Hennes riktiga namn är Jessica Vicax Hon har varit modell och till slut öppnade hon en modellagentur på Manhattan. 
Ofta har hon fått en försändelse i sin brevlåda som bestod av hampa och så fort hon öppnade den förvandlades hon till Candy Jones. I själva verket har hon varit en kvinna som poserade i lättare kläder på 40 talet under kriget. Många av armadens personal hade upphängda plakat av henne i sina kontor. Hon har varit den första kända kvinna i USA som har varit utnyttjad på detta sätt. Detta blev känt till slut som Monarch programmering. 
Hon försökte begå självmord många gånger dock utan framgång. Hon absorberade många terrarier. Hon kände många kända personer som har utnyttjad henne. Hon har varit prototyp för program Monarch – sex-slav. 
 
Även om i detta program finns mestadels kvinnor så finns det i den även män även om det inte är så vanligt. Hennes programmering använde sig mycket av hypnosen. Dessa personer har upplevt många chocktillstånd då deras person gjorde övergång från den manipulerade tillstånd till sitt naturliga tillstånd. I detta chocktillstånd kunde de lägga en cigarett på deras kropp utan att de kände något. De har tagit även andra vassa föremål med vilka de tryckte mot deras hud utan att de kände något och utan reaktion. De har tagit ut det vassa föremålet och det fanns inget sår. Sen har de vänd tillbaka dem till sin vanliga personlighet och denna personlighet kom inte ihåg någonting som hände innan. Därför uppstod inga sår, för att sinnet svarar på det som kroppen kommer ihåg – vilket i detta fall betyder inga sår!
Detta är ett sätt hur ni kan vara programmerad på ett brutalt sätt, men ni behöver inte ha några spår på kroppen av det. Därför att när ni är förändrade till en alternativ personlighet, som inte minns och inte har erfarenheter då kommer kroppen att inte visa (manifestera) ett sådan erfarenhet. Kommer ni ihåg vad vi har lärt oss om ett hyperrymden språk och helande tekniker? Kroppen gör det som sinnet säger till den. 
Kroppen ljuger inte. När kroppen inte minns en händelse så existerar inte heller några bevis för händelsen. Celler minns den som kontrollerar. Den som behärskar genetik i nutid, det är det som manifesterar sig. Detta innefattar personliga delar, eller förändringar inom ramen av samma person, som har varit på operation, som hade allergi eller varit mentalt sjuka och när de är i en alternativ tillstånd då kommer inte deras sjukdomar att manifestera sig. Därför att då är de en annan personlighet. I själva verket är det mångfaldig störning av personligheten. Det existerar många former MPD – mångfaldigad personlig störning. Vissa störningar är programmerade, vissa är naturliga och vissa är något annat. Vi pratar om energi… ”cellminne”.. i dessa fall är det en främmande cellminne och det kommer inte från kroppen av den givna personen. Det är skillnaden. Vi pratar om förändringar inom ramen av samma kropp, samma celler, där ni dock tar andra celler från en annan kropp och lägger till den givna personens kropp, men det är en annan historia. Detta handlar om energetik (kroppens energibanor). (1:08:42)
Mengele har varit förflyttad till detta land under projektet Paperclip så att han kan fortsätta i sitt arbete. Dr. Mengele har varit känd här som Dr. Green. Ibland har han varit känd även som Dr. Green Bird. Han arbetade för FN och sedan för CIA. Han arbetar i dessa projekt i Kanada, Latin Amerika i synnerhet i Argentina, Paraguay och Brasilien. Dessa länder är ett gigantiskt laboratorium där man praktiserar sinnes kontroll och genetisk manipulation. 

 

Mengele försökte använda i Syd Amerika en viss ras av människor och förvandla deras genetik till programmerbart. 
Han intresserade sig för att omvandla burna ögon till blåa och mörkt hår till blond hår. Han arbetade mycket med indianer från Amazonas och ursprungsbefolkningar i Paraguay och Argentina. Det har producerats en filmdokumentär på 70 talet om det, som jag tror heter: ”Pojkarna från Brasilien”. Boken och filmen grundades på doktor Mengeles arbete. Han har skapat ett program som han började med redan i Tyskland. Han förändrade befruktade foster genetiskt på ett konstgjort sätt och sedan adopterade han bort dem till utvalda människor som uppfostrade dem. 
Specifikt har han gjort detta i USA och Skandinavien. Han letade efter givare som var kapabla att bära barnet och detta barn var placerad i en familj som var en del av programmet.
Programmet kallades Lebensborn program och började i Tyskland och sedan fortsatte den i USA. Många barn har varit placerade i Pennsylvania, New York, Minnesota, Wisconsin, Nebraska och Kalifornien.
De har varit placerade hos familjer med rötter från Tyskland, Österrike och t.o.m. Östeuropa. Många barn som har varit födda i Storbritannien har varit placerade i Skandinavien i Norge och i synnerhet i Sverige. Dessa barn har varit som fröet som har vuxit upp och nu kontrollerar vissa saker. Detta har pågått i huvudsak mellan åren 1945 till 1970. De utnyttjar många föräldralösa och agenturer för adoption i synnerhet i södra delen av USA där de i själva verket själ och köper barn och sedan transporteras de bort. I synnerhet har detta pågått i Texas och Tensy. Detta projekt pågår inte längre eftersom de kan klona idag precis vad de vill. Teknologin har utvecklats sen 1970. Ni borde veta att kloning är ingen nyhet. Första klonade varelse har existerat reda 1927 i Tyskland och i USA i Massachusetts i MIT år 1967. Det var fortsättning på det tyska experimentet.   
 

En reaktion på ”Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 9/10

  1. Pingback: Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 8/10 – Ivans Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.