Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 10/10

Texten bearbetad och översatt från slovakiska av Ivan Björn

Det har också funnits en Dr. George Estabrooks som har använd sig av hypnos på Colgate Universitet som en form av sinneskontroll för att begränsa populationen. M.a.o. lärde han ut medicinska proffs att lägga in förslag i patienter under hypnos så att man kan se vilka resultat detta ger. Han förstod att detta var en av vägarna till minskad population för att när människor uppsöker en läkare eller psykiater och blir hypnotiserade skulle det vara lättare att ha en eftergivlig population.   

(1:17:41)
 
Denna tanke har utvecklats långt innan radio och tv blev populära, därför har det inte varit speciellt utbredd. År 1947 har läkare Walkins framkallat ett kriminellt beteende hos sina patienter med hjälp av hypnotiska förslag. Med andra ord alla som tror om sig själva att de är tysta, fredsälskande patienter kommer efter besöket hos Walkin att förvandlas till en våldsbenägen och kriminell person. 
Hur är detta möjligt? Därför att ni alla är kapabla till ALLT. Inom er är det en bred skala av möjligheter. Inte alla dessa möjligheter är utvecklade, men en bra tränat hypnotisör kan träda in i ert sinne och framkalla allt som har varit förtryckt och det ni benämner som negativt i ert inre. Han kommer att förverkliga detta som en operativ del av er personlighet. De kan inte göra något som inte finns i ert mönster och det spelar ingen roll om det ligger medvetet eller omedvetet. De kan förvandla er till vad som helst med rätt kontroll och med den rätta mallen (mönstret). Detta finns inom ramen av komplicerad vetenskap och detta har utvecklats som profession under tusentals år. Det är därför som de kan skapa programmering som i sin tur skapar en förändrad människa som gör det som de vill att hon ska göra.    
Ni kan göra något mot någon utan att ni är medvetna om det med ert förändrade personlighet, m.a.o. personlighet nr. 2 kan vara medveten om det. 
(1:20:01) Personlighet 1 inom er behöver inte ha en minsta aning om att personlighet nummer 2 inom er existerar så länge som ni inte gör en avprogrammering. 
 
Dr. Wilhelm Reich (1920 – 1956) blev mördad. Det var han som informerade om orgone energi. Det är en energi som finns runt kroppen och i atmosfären och denna energi är hela tiden tillgänglig för healing eller minneskontroll. Det mesta av hans arbete är inte tillgängligt för allmänheten. På sista tiden har det kommit ut böcker om hans arbete men dessa ger bara fragment av hans egentliga arbete. I USA är denna bok förbjuden (1:21:23). Det finns i den minneskontroll och programmering med hjälp av sexualitet. Här utnyttjar man energin från den sexuella delen av kroppen och denna energi är omfördelat till sinnet. Min egen åsikt är att Dr. Wilhelm Reich försökte nyttja dessa kunskaper till människors nytta. Hans arbete har varit utnyttjad av regeringen mot människor efter att han har kommit hit efter kriget och när han jobbade i Federal center i Pennsylvania har han gått bort på ett mystiskt sätt. Han har varit under illuminaternas kontroll. Man är alltid under kontroll som vetenskapsman när man upptäcker något storartad. Då får man antigen inte jobba alls, eller så måste man jobba för makten. En sådan människa måste välja. (1:22:52) Antigen stoppar de ens egen livsarbete eller så fortsätter man för att se vad det blir av det. Dr. Wilhelm har tydligen gått över sina befogenheter och då blev han eliminerad! Allt hans arbete hade de beslagtagit. Han har varit till lags trotts att han visste vad de använder dessa kunskaper till. Han hade familj och makten visste hur de skulle utnyttja honom. 
Nu får ni det viktigaste namnet som ni borde lägga på minnet. Dr. Euron Camerom från Kanada har lagd grunden åren 1940 till 1950 för Monarch programmering. Han kom ursprungligen från Skottland och flyttade till Quebec och Ontario där han arbetade på mentala sjukhus där han genomförde intensiva elektrochocker på patienter och höll dem i schack. På konstgjort väg har han framkallat sömn eller sömnlöshet tills sinnet omvandlades till något annat. Han har uttryckligen brutit och styckat människans personlighet. (1:25:04) Hans arbete i Kanada  har varit framgångsrikt och sedan har den varit importerad till USA och därför blev jämte tusen andra Candy Jones skapad. I detta rum kan det också finnas Monarch människor. Dr. Euron Cameron har varit känt för sin brutalitet mot patienterna.
  
Dr. Albert Hoffman arbetade i Basel i Schweiz på Sandos laboratorium. Han experimenterade med musik och han utvecklade där LSD år 1948. Han har grundat Hoffman – La Roche laboratorium. År 1953 har CIA köpt hundra millioner kapslar LSD från honom. CIA sa att detta köptes för experiment ändamål. Dessa experiment bestod av militäranställda under CIA och allmänheten och detta utfördes utan deras tillåtelse. 
Det finns en bra känt fall från New York där en CIA agent hoppade ut från fönster. För inte så länge sen har hans familj anklagad regeringen och hans barn fick förlikning i domstol. Vid obduktion har det visat sig att hans skalle har varit bruten innan han ”hoppade ut ur fönstret”, vilket betyder att han blev först dödat på rummet och utslängd genom fönster. Det skulle se ut som självmord. Har detta hänt p.g.a. LSD kapslar som man använde på den tiden?
Under dessa år har det hänt även andra saker inte så långt från Pennsylvania och New York City. Där har regeringen sprid virus, bakterier och narkotika för att se var det ska bryta ut och vilka riktningar det tar. De av er som har färdats på Pennsylvanias motorväg som har fem tunnlar som går genom fjällen. Där har regeringen på tacksägelse dagen år 1955 spridit genom att spraya influensavirus som de själva tillverkade (framodlade).  Sedan observerade de vart det tog vägen och vem som blev sjuk. 
En liknande sak hände i staden Winnipeg i distrikt Manitoba i Kanada som kostade några millioner dollar. (1:29:24) Där har de spritt bakterier över staden med hjälp av flygplan för att se hur det påverkar populationen. Kommunchefen gav sitt tillstånd.
De har även spridit radioaktivt material i metros underjordiska system i New York åren 1950 – 1960 för att iaktta vad som händer. De sa inte till någon att detta har genomförts. För inte så länge sen har det läckt ut i en liten omfattning.
 
Det har även kommit ut att de har gett sprutor med sjukdomar till sjömän på 60 talet så att de kan iaktta vad som händer och människor har dött. (1:30:16) Det hade inget att göra med sjukdom från Nilen (WND). Det hade att göra med mikroplasma som är varken en bakterie eller ett virus. Det är mycket mindre och man måste ha en specialutrustning för att kunna följa detta. Det är en tredje kategori av infektioner och för inte så länge sen har den varit avslöjad och är orsak till fibromyalgi. Läkarna har för inte så länge sen hävdat att fibromyalgi är en mental störning. I själva verket förorsakas fibromyalgi av mikroplasma. WDN existerar inte utanför Nilens dal och det är orsaken till varför de kallar den så. De rör sig från Ohio, Louisiana i riktning mot väst tills allt är täckt med sjukdomar som de framodlar för att minska vissa segment av populationen. 
 

— Slut —

Från början

En reaktion på ”Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 10/10

  1. Pingback: Stewart Swerdlow om sinneskontroll Del 9/10 – Ivans Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.