Våld – Rädslan – Mindcontrol eller Frid och Frihet?

Text: Ivan Björn

När jag läste boken av Neal Donald Walsh – Samtal med Gud – tyckte jag mycket om de första delarna. När jag sedan läste sista delen insåg jag att något hände att något är fel.

På samma sätt märker jag detta ibland hos olika framstående medier, eller de som kanaliserar någon ande.

Jag är övertygad om att det går att manipulera dessa kanaler för information för att sprida desinformation. Jag är också övertygad om att vissa människor är i klorna på makten sen födseln där de i vuxen ålder ”upptäcker sin andlighet” och ”kanaliserar” en bedragare utan att de vet om detta. Bedragare är en person eller en ande som manipulerar medvetet. Bedragare är inte en person eller en ande som är övertygad om sin sanning och denna sanning överensstämmer inte med andras erfarenheter.

När jag bedömer sakernas tillstånd så är mitt utgångsläge den eviga Anden. Där försöker jag hålla mig centrerad och titta på skapelsen som på en illusion.

Anden har lagt vissa egenskaper i allt skapat – manifesterat! När verkligheten försöker avvika från dessa egenskaper så är det en fantomverklighet.

Egenskaper som villkorslöshet, expansion (som sker både utåt och inåt), mångfald är det viktigaste i hela Skapelsen.

Sedan kommer underordnade egenskaper som att lika drar till sig lika, orsak och verkan, energi är i ständigt rörelse, rörelsen och motrörelsen o.s.v.

Vår fantomverklighet kan inte kringgå dessa egenskaper. Därför är det ett problem med pengar, dollar t.ex. för att allt måste expandera och när en verklighet är byggd på falska premisser d.v.s. att den inte är förankrat i villkorslöshet och i den inre verkligheten så kollapsar den om den inte kan expandera. Dessutom expanderar den i vår fantomverklighet alltid på bekostnad av något/någon. När människor tror att den falska verkligheten är sann så dras de med i fallet till avgrundens brant.

De krafter som sprider negativitet här på jorden har en minutiös planering över flera århundradens tid. Deras uppgift är att det negativa sprider så mycket murar kring oss att vi kommer att expandera inåt och därmed befrias från murar som vi byggde kring oss. När jag läste Frimurarnas Krig av Jan van Helsing så sa den intervjuade frimurare att på 60 – 70 talet fick de råd att flytta bort från städer för att de förväntade sig våldsamma reaktioner och oroligheter i städerna. Detta uteblev och ovannämnda frimurare gav eloge till mänskligheten att den har utvecklats till mera fredlig.

Samma sak upplever vi i dessa tider då man under lång tid uppfostrade vissa individer i en annorlunda syn på kvinnor och människor av en annan livsstil. Detta jobbade man hård med och dessa individer fick smaka på sötma av våld mot sina medmänniskor redan på hemmaplan innan man öste många av dem till Europa. Dessa människor kan givetvis inte rå över sitt beteende för att maktelitens uppfostringsmetoder är mycket brutala då man uppfostrar redan barn till okänslighet. Mindcontrol kan inte skapa något i någon individ, men den kan förstärka det som redan finns i någon. Finns det våldsbenägenhet hos en människa så kan man förstärka den med mindcontrol. Bygger man hela sin tillvaro och identitet kring kanaliserande så går detta att utnyttja i mindcontrol. Lever människor i obalans mellan det inre och det yttre så går detta utnyttja i mindcontrol. Swerdlows definition: ”Sinneskontroll är en förmåga hos en person eller en sak att ha en manipulativ styrka/förmåga över en eller flera personer.”

I Väst har vi uppfostrat människor till att vara fria till kroppen – frigjorda.

Nu när man blandar dessa människomassor med så olika bakgrunder så hoppas man på kaos och våld i samhället. (Tänk också på vår landskarma, hur många länder invaderade vi själva i forntiden? Hur betedde vi oss mot den inhemska befolkningen?)

Här har man dock misstagit sig på en punkt. Individernas uppvaknande och det kollektiva medvetandet. Vilket tillstånd befinner sig detta i? Blir det samma missräkning för de som sprider negativitet som på 60 – 70 talet?

När man gjorde massmeditationer för att påverka brottsstatistiken så har brotten minskat radikalt under tiden. På samma sätt påverkas verkligheten av det varje individ strålar ut till Helheten. Människor med våldsam bakgrund och våldsbenägenhet kommer att bli annorlunda i en miljö där den villkorslösa tillvaron strålas ut från människohjärtan. Vi kan bara hoppas på en sådan utveckling.

Alla dessa desperata illdåd som den negativa sidan iscensätter är enbart till för att framkalla hämndinsikter i oss kollektivt och därmed framkalla okontrollerbar kaos. Makten förväntar sig att vi ska vara så pass rädda, så pass spända att det räcker sedan bara med en liten händelse för att kaos ska komma i rörelsen. Man kan likna detta vid de ständiga larmen om epidemier. I ett skede har många svenskar vaccinerat sig av rädsla för epidemi. Åratal av hjärntvätt och spridandet av negativa nyheter har hjälpt till detta. Precis på samma sätt kan våldet i samhälle uppstå helt okontrollerat såvida människor inte förstår att det inte finns något att vara rädd för. Se dig själv i andras ögon och du kommer aldrig mer att ta till våld!

Teal Swan har sagt i en av sina videor att hon skulle ogärna spå framtiden till en medveten person. Det man läser i aura hos personen idag behöver inte gälla i morgon för att personen är medveten om sitt undermedvetna och därmed skapar medvetet i vilken riktning som helst. Därför blir jag mycket skeptisk när jag läser påståenden om datum, månader eller år där någon påstår vad som händer. Ju mer vi är medvetna på det personliga planet desto mer blir det kollektiva medvetandet medvetet. I och med att bara Nuet existerar så kan knappast någon spå vad som händer i framtiden.

Tiderna har förändrats med 2012 som brytpunkten. Det negativa blir mer synligt och konfronteras mot medvetna människor. Skapas det negativt skapas det i motsvarande grad positivt.

Det är bara på oss om vi ska tacka de negativa krafterna för att använda som språngbräda till vår egen andliga utveckling, egen medvetenhet och därmed en värld som går in i Guld Ålder.

Läs även: Dialogue with “Hidden Hand”, Self-Proclaimed Illuminati Insider

The written interview with James

P.S. Ett bra försök att manipulera fram motsättningar i det kollektiva medvetandet är alla ”illdåd” i Europa. Dessa ”illdåd” har samma tema och förlopp och bilderna tagna av pressen är ett symbolik språk för de invigda. Det som allmänheten får se är inte det samma som de invigda ser. Ett sista exempel på detta är ”illdåd” i Berlin. Videor är bara på Tyska men går att automat översätta eller så hittar du dessa videor med engelsk text på nätet:

Tagesenergie 98 ”Berlin Anschlag?!”

Länk: https://youtu.be/vAnopnA4pLk

Weihnachtsmarkt-Theater & LKW-Anschlagsschwindel: ”Tatort”-Vorbereitungen?

Länk: https://youtu.be/j98ZoIf7gZA

Berlin: Fährt der LKW am Weihnachtsmarkt vorbei? Meine Sache – Folge 56

Länk: https://youtu.be/kx1BpB7KndM

 

Se även WhiteTvs reportage om Berlin ”terrordåd”: Lastbilen körde aldrig in på julmarknaden i Berlin, fake terror!

 

En reaktion på ”Våld – Rädslan – Mindcontrol eller Frid och Frihet?

  1. Hej Ivan!
    Jag har också lagt märke till denna besynnerlighet beträffande kanaliserade budskap, att i början förefaller de att vara så sanningsenliga att de förklarar mängder med funderingar man haft angående livet för att efterhand bli allt märkligare dvs, de passar helt enkelt inte ihop med de slutsatser man dragit om andra saker och förklarar heller inte saker på ett sätt som vidgar ens vyer.
    En förklaring till detta,som jag läst, är att det är lätt för andra mer lögnaktiga varelser att komma in och härma den ursprungliga frekvensen för de första kanaliseringarna eller att personer som gör kanaliseringen inte klarar att behålla den ursprungliga mottagningsfrekvensen och därmed får in fel budskap.
    Hur som helst, så finns det mycket intressant att hämta i utskrivna eller inspelade kanaliseringar om man bara använder sitt omdöme och känner in sin magkänsla/intuition ihop med sin analytiska förmåga.
    ”Gryningens budbärare” av Marciniak är en sådan bok som innehåller mycket sanningar men också sådant som jag ställer mig tveksam till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.