Vi vaccinerar INTE! / Wir Impfen Nicht! Mythos und Wirklichkeit der Impfkampagnen (ganzer Film)

Utvalda delar översatta från filmen av Ivan Björn

Skulle ni frivilligt ge till era barn något av följande ämnen?Nerv och cellgift = AluminiumCancerframkallande = FormaldehydOrganiska föreningar av kvicksilver så som = ThimerosalEller en rejäl portion genetiskt förändrade = Mikroorganismer som är odlade på embryo celler eller miggmos INTE?Allt detta finns i vacciner och mycket mer!!!

tyska med möjlighet till auto översättning till engelska Myter och realitet om vaccinationskampanjer.
Boklänkar

Vaccination: A Business Based on Fear&The Decline of Tuberculosis despite ”protective” Vaccination
Lite info från filmenBarnens hjärna sväller lite upp p.g.a. vaccinering och därför kan barnet skrika oavbrutet i flera dygn för att det gör ont.


Gråtande barnet med ont i hjärnan efter vaccination

Hjärnan kan svälla upp så pass att föräldrarna blir anklagade för att ha skakat barnets huvud vilket leder till omhändertagande av barnet trotts att föräldrarna är oskyldiga.Leder uppsvullnaden av hjärnan till döden vilket kan inträffa så blir troligen fadern anklagad för att ha skadat barnet och dömd för dråp, vilket leder till fängelse. Detta helt oskyldig och på grund av vacciner.Barnet får p.g.a. sitt låga vikt 23 gånger högre dos av gifter vid vaccinering än en vuxen.Vacciner är totalt overksamma och det är aluminium i vaccinet som förorsakar en total kaos i immunsystemet vilket används som bevis för att antikroppar är skapade.Skolmedicinen säger att om man får i sig en bakterie som är oskadliggjort i form av vaccin så skapar kroppen antikroppar.

Detta är den största lögn genom tiderna eftersom barn som är vaccinerade är enligt studier och statistik i filmen mera sjuka. I USA förekom det t.o.m. 100 procentigt insjuknande.Om en kropp kan bygga antikroppar mot specifika bakterier p.g.a. vaccinering då kan vi ta en flugsvamp och vaccinera en mindre dos i kroppen så att kroppen bildar antikroppar mot flugsvamp. Sen kan vi tillaga en mustig flugsvamps soppa och äta den. 🙂 Detta påstår skolmedicinen!  

Tror ni på det?Vaccinationerna är den största lögn genom tiderna vilket framgår av filmen!Enligt min mening handlar allt om att slå ut epifysen som är vår portal till andlighet och göra av oss dumma tillgivna slavar åt makteliten!Har någon tänkt på varför t.ex. Bill Gates foundation satsar 100 tals miljoner dollar på vaccinering i tredje världen?Skulle inte människor må bättre av hälsosam mat, rent vatten och ett människovärdig bostad? Vaccinet FSME mot encefalidit som fästing ”sprider”

I Österrike fick de år 2000 köra vart tredje människa som vaccinerade sig första gången till sjukhuset med feber och kramper efter vaccinering med Ticovac.Ett stor bedrägeri är HPV vaccin. Gynekologen doktor Fiala säger att HPV förekommer normalt hos kvinnor i olika stadier av livet, den kan komma och försvinna utan att de vet varför. 

HPV förekommer även hos kvinnor som inte hade någon sexkontakt i livet!Det existerar inte någon parameter uppmätt i laboratorier som skulle bevisa samband mellan HPV och cancer. Detta påstående kommer från en korrigerad argument att vid uppkomsten av cancer hittar man ofta HPV. Men det finns mycket annat där också, men det vill man inte leta efter. HPV är en bra marketing.

Herr Haussen har från början favoriserat Herpes som orsak till livmoderhalscancer, men detta har inte vetenskaplig kommitté velat godkänna eftersom marketing med HPV har varit mera framgångsrik.Detta har resulterat i Nobelpriset som utdelades tydligen på felaktiga grunder p.g.a. dogm med HPV


Hela studie med HPV vaccin är en skandal säger doktor Fiala. Detta p.g.a. att kontrollgruppen som skulle få placebo fick istället ALUMINIUM KONTAMINERAD PLACEBO!!! Detta är skandal!


VACCINER är kohandeln med rädsla! Därför är de så framgångsrika. En människa vill ta det säkra för det osäkra. Därför vaccinerar man sig.
 
Läkarna som inte vaccinerar förlorar sin läkarlegitimation. Därför blundar de flesta. Vaccinationsskador erkänns nästan aldrig. I filmen näms det två flickor som hamnade i koma några timmar efter att de vaccinerades med Gardasil. Ändå är detta inte godkänt som vaccinations skada. Många människor kämpar normalt i 20 till 30 år i domstolsprocesser utan att få upprättelsen.
 
Dr. Friedrich Per Graf säger
”Jag har sett seminarier med namn ”sjuk normalitet”. Idag har det blivit så mycket av detta att det har blivit normalt. Dit hör allergier, astma, neurodermatit. Varje tredje barn har neurodermatit idag. Varje tionde barn har astma. Varje femte barn har ADS symptomet. Man har tagit bort hyperaktivitet benämning ur repertoaren. Det existerar verkligen barn som är så överstimulerade att ni ställer er frågan vart detta kommer ifrån? Hur hamnade de i denna situation? Allt detta börjar ge mening då ni börjar undersöka den toxiska påverkan av ALUMINIUM! När ni inser vilka följder har ALUMINIUM för NERVSYSTEMET!”
 
”Vi ser hur barnen är bortrivna från sitt centrum, de är inte centrerade, de vet inte vad de vill, de uppför sig som om de vore fjärrstyrda.”   
 
Vaccinationernas mantra:
 
Syftet med vaccinationscirkus är inte att skydda från sjukdomar men det är en lyckad prevention mot nedåtgående trend av vinstmarginaler för farmaceutisk industri.
 
Fler och fler kroniskt sjuka är en garanti för större och större omsättning.
 
Vaccinationer hör till de mest säkra inkomster i farmaceutisk industri. Moderna vacciner är mycket vinstgivande. Skadestånd för följdsjukdomar p.g.a. vaccinering betalas ut sällan. 
Det att vacciner inte behöver skydda mot sjukdomar för att vara vinstgivande är en annan sida av saken.
 
Vilka skador vållar vaccinerna?
Läkarna Rolf Kron och Petra Cortiel har samlat under många år material om vaccinationsskador.
 
De har jämfört vitalitet hos vaccinerade barn med vitalitet hos ovaccinerade barn. 
 
Resultat av detta är att barn som är vaccinerade har betydligt mer kroniska sjudomar. Petra har analyserad uppgifter om
 1 433 barn som aldrig någonsin vaccinerades och dessa jämförde hon med genomsnittlig sjukdomsbilden.
 
”T.ex. varje tredje barn har astma i Salzburg. Hos barn som aldrig vaccinerades har 0,28 % astma istället för normala 10%.
Detta är betydligt mindre än genomsnittet.
 
Man påstår att varje fjärde invånare i EU har allergi. Det motsvarar 25%. Hos barn som aldrig vaccinerades är motsvarande siffra 3 till 3,5%
 
Vad beträffar ADHD och ADS så är det svårt att få fram uppgifter om detta. Man säger dock att i en klass finns det en till två barn med ADHD. Detta skulle motsvara ungefär 15%. Hos barn som aldrig vaccinerades motsvarar ADHD 0,8%.”
 
 
Många barn har äldre syskon som är vaccinerade, men när föräldrarna insåg följderna av detta så vaccinerade de inte barn som kom senare till livet. Dessa föräldrar har konstaterat hos de äldre barnen problem med ADHD och motorik efter vaccinering. 
 
En mamma berättar hur hennes dotter som var glad och pratsam förändrades efter vaccinering till stadiet av en inåtvänd svårt handikappad barn som man måste sköta. Hennes dotter har varit under loppet av 10 år varje månad på läkarbesök för olika sjukdomar som t.ex. bronkit, öroninflammation, halsont, o.s.v. Hennes yngre syskon som inte vaccinerades har varit på läkarbesök bara en gång.      
 
Föräldrarna till dessa handikappade barn känner sig skyldiga p.g.a. vaccineringen.
Men skyldig kan känna sig bara den som känner till sanningen och förtiger den! Skyldig kan känna sig bara den som för vinsten förtiger sanningen, eller är feg att prata inför en kamera. 
 
Alternativet är en naturlig utveckling i världen som är som skapt för medvetna barn. 
Naturen är inte vår fiende! Tvärt om!
Och denna cirkus av virus och bakterier som presenteras och mot vilken kan vi vaccinera oss är en stor lögn!
 Denna föreställning kommer från forna tider då man trodde att det är demoner som förorsakar sjukdomar. Idag har vi istället för demoner virus som anfaller och förorsakar sjukdomar. Virus presenteras som en levande varelse där utanför som vill anfalla.
Människor tror på läkarna som påstår att virus är varelser.
 
Den rätta definition av virus är följande:
Virus är en del av proteinmolekyl som spelar en specifik roll i organismen. Organismen själv bildar dessa virus. Därför börjar man idag tala om endogena virus.
 Dessa virus är något helt annat än de i den molekylära biologi som vaccinationsindustri presenterar för oss. 
 
 
Undertecknad har själv en långvarig erfarenhet av tre offer för vaccination som är idag mycket svårt handikappade.
 
Jag hoppas att denna redogörelse av tyska dokumentären ger en eftertanke till dig som läser detta. 
 
En annan artikel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s