Berättelsen om resan hem!

Berättelsen om resan hem!
 
År 1992 fick Brandom Bays veta att hon hade en tumör stor som en fotboll i magen och hon kastade sig in i en märklig, djupt självanalyserande och till sist frigörande healingresa. Bara en kort tid senare förklarades hon fullt frisk – inga mediciner, ingen operation, ingen tumör.
Den självläkande process som Brandom Bays skapade sedan dess befriat tusentals människor från livslånga känslomässiga och fysiska blockeringar. I boken låter hon oss ta del av sitt unika arbete och starkt transformerande metoder.
Resan leder oss direkt till det som är roten till varje långvarig problem och ger oss redskap för att äntligen och definitivt lösa dem. De mäktiga processerna åstadkommer djupa och varaktiga resultat. Kronisk smärta försvinner. Oro, depression och sexuella blockeringar löses upp. Problem med självkänsla sorg och vrede går upp i rök, missbruk upphör och sjukdomar botas. Reseprocessen hjälper dig att bli av med emotionella och fysiska blockeringar, att utnyttja ditt eget inre, uppleva gränslös glädje och bli fri. 

 

Brandom Bays ISBN 978 91 534 3184 8


 

3 reaktioner på ”Berättelsen om resan hem!

  1. Det finns tre kosmiska lagar. 1 Enhet, 2 Jämvikt = Balans = Karma, 3 Bevarande.

   Om någon bryter mot enhet – att vi alla är ett skapas energi som om den inte balanseras kommer till uttryck som händelse eller sjukdom.

   Att bryta mot enhet är t.ex. att bygga sitt liv på tävlandet gentemot andra, att göra saker bara för att visa att man är bättre än andra.
   Att vara arg och bära på bitterhet är ett annat uttryck för detta.
   Den skapta energin kommer till uttryck genom sjukdom t.ex.

   Brandom Bays har kommit på ett sätt hur hon kan utjämna – neutralisera redan skapad energi som är i obalans. Denna förmåga och förståelse för balans har lett till hennes tillfrisknande.

 1. Pingback: Allt som händer i ditt liv har du skapat själv! – Ivans Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.