Jan van Helsing om hemliga sällskap och frimurarnas krig – Del 1 av 2

Pseudonym Jan van Helsing heter egentligen Jan Udo Holey (1967) och kommer från en företagarfamilj i Tyskland. Sedan barndomen hade han förmågan att tänka självständigt. Helsings familj var andligt orienterad, vilket gav Helsing ett annorlunda sätt att se på tillvaron. Med boken som underlag skriver Ivan Björn om den nya sk ”världsordningen” (NWO), frimurarnas agenda, lögner kring klimatförändringarna och vädermanipulationen som vapen.

Text: Ivan Björn |

Redan från början citerar författaren kända personer som uttalade sig om den Nya Världsordningen, så som Winston Churchill:

Den måste vara blind som inte ser att det förbereds här på jorden en stor plan i vars realisering kan vi deltaga som trogna tjänare.
Paul Warburg
en av grundarna av FED konstaterade:

Världsregering kommer vi att ha oavsett om vi vill eller ej. Den enda fråga som återstår är om människor kommer att frivilligt samtycka till detta, eller om vi blir tvungna att tvinga dem.
Grundaren av ”Världsjudisk kongress” Nahum Goldman har konstaterat:
Mening och uppgift av dagens tid kan man sammanfatta med en mening: att förverkliga nya världsordningen och på nytt definiera mänsklighetens roll. Nuvarande system måste bli ersatt med en annan. Denna omvandling består av två steg: Förintelsen av gammal världsordning och införande av den Nya Världsordningen.
Och slutligen Henry Kissinger sa:
Allt kommer att bli annorlunda, många kommer att lida. Det bli infört en ny världsordning. De som överlever kommer att leva i en mycket bättre värld. En värld som vi har längtat efter blir till en realitet.
Både Påven Paulus den VI och Johannes Paulus den II har uttalat sig positivt och med entusiasm för den nya Världsordningen. (Vatikanen är huvudspelaren i införande av den nya världsordningen. / förf. anm.)
I praktiken innebär detta enligt Helsing att människor kommer att leva i större städer och att ALLA blir märkta med datorchips. De så kallade slavarna kommer att ha chips B och Eliten kommer att ha chips A. Befolkningsmängden blir en halv miljard och bara eliten kommer att ha förmån att resa till obebodda platser på jorden och åtnjuta Gaia, Jorden. Det andra i B-laget ska hållas kvar i städerna och utföra diverse sysslor för makteliten.
Enligt Helsing är allt media i världen kontrollerad av 6 människor, som bestämmer agendan för alla nyhetssändningar och nöjesindustrin.
Frimurare ger en sken av välgörenhet och omtanke, men på höga poster finns det en annan agenda eftersom frimureri organisation är likt en pyramid. De flesta kända människor och politiker har varit och är frimurare oftast av den 33:e graden. Meningsskiljaktigheter finns till för vanliga människor för att skapa en illusion. För att understryka detta citerar Helsing den ena frimurare efter den andra i sin bok.
I tidningen Kélet från 1911 som utges för frimurare i Ungern står det att läsa:
Ni har säkert hört att loger ”gör väldigt mycket gott”. Den yttre världen vet knappast annat om dem än det att de inom ramen av logen främjar välgörenhet. Detta är bara en delvis sanning mina bröder…
De civila i lägre grader av frimureri har en felaktig bild när de tror att logernas huvuduppgift är välgörenhet….
Frimureri är här för att som filosofisk och progressiv institution förstöra det klassiska samhället och istället införa en frimurarsamhällsordning…
Loger är ett förkroppsligande av ett statligt system. Om ditt hjärta mjukas upp pga allt lidande och du kommer till frimurare för att skänka bort en större summa pengar för att rädda några fattiga, så är det bättre att du vänder dig om och springer fortast möjligast därifrån…
Om vi ägnande oss bara åt välgörenhet så skulle vi inte behöva hemlighålla något.

Politik är det enda som Frimurarna ägnar sig åt

I ett hemligt dokument av Italienska Frimurare den 20 oktober 1821 från Romerska kyrkans kontrarevolution står det:
Förgör fienden oavsett vem det är. De mäktiga förstör ni genom ryktesspridning.
Till detta behöver ni ungdomar. Det är viktig att leda dem utan att de anar något. På vägen till målet är två saker viktiga: utåt måste ni verka fridfullt som duvor och samtidigt vara uppmärksamma som ormar.
Era fäder, fruar, barn och närmaste får aldrig veta vilken hemlighet ni bär på. Den som försäger sig skriver under sin dödsdom.
De flesta av de fem miljoner frimurarna vet alltså ingenting om den hemliga agendan, men det finns dem som vet, som förra USA president George W. Bush som är både frimurare och medlem av Skulle & Bones.
Helsing berör i sin bok bla: Lucifer och den mörka ängeln, befolkningsminskning, kontrollmekanismer, naturkatastrofer som vapen, mikrochips, global religion, global valuta, lögner kring klimatförändringar, blodslinjer, nummersymbolik och stigande vibrationer.
Jag rekommenderar denna bok till alla som vill förstå dagens agenda i världen och som vill befria sig från den hjärntvätt som pågår i världen och som är byggd i huvudsak på: rädsla, aggression och skuldbeläggning. Denna bok ger en ny insikt och nya kunskaper till en total befrielse från den manipulativa illusion som vi lever i.

Texten är sammanställd från en tjeckisk version av boken som heter: Tajné společnosti válka slobodných zednářů.

Referenser
Originaltitel Geheimgesellschaften 3 (Krieg der Freimaurer)
Ama Deus Verlag 2010
ISBN 978-3-9815576-0-2

8 reaktioner på ”Jan van Helsing om hemliga sällskap och frimurarnas krig – Del 1 av 2

 1. En riktigt ”tung” bok, en klassiker som ger en omfattande genomgång av vad som sker bakom den synliga maktens kulisser. Kan verkligen rekommenderas för de som förstått att någonting saknas i vår information om världens stormaktsspel.
  Den som förstår att tar till sig denna information kommer att se helt annorlunda på världen därefter.

 2. Pingback: Jan van Helsing om hemliga sällskap och frimurarnas krig – Del 1 av 2 – Life, Death and all between

 3. Pingback: Jan van Helsing om hemliga sällskap och frimurarnas krig – Del 2 av 2 – Ivans Blogg

 4. Pingback: Baronessan von Zedtwitz erfarenheter av religionens/maktens dubbla ansikten – Ivans Blogg

 5. Fiskargubben

  Jag är ganska ny på bloggen och har inte läst alla krönikor. Det var sensation när Aftonbladet kritiserade frimurarna på 70talet. Nu sägs de bestämma det mesta i Umeå. När jag besökte Tallin för flera år sedan vandrade jag på en gata där alla hus var nedgångna utom nummer 33. Sovjetunionen och Tyskland satte stopp för dem, men de är tillbaka.

  Georgia Guidestones talar om en befolkning på 500 miljoner i framtiden.

  Den katolska kyrkan är troligen rikast i världen. Det sägs att stora amerikanska vinster delas mellan London och Rom. Den kyrkan har påverkat Europas politik i århundraden.

  Jag mötte en man på Finlandsfärjan och frågade honom ”var har du färdats”? Han svarade att han hade färdats mellan vändkretsarna. Det var ett konstigt svar. Var det ett kodord? Han gick sedan vidare och sade att c2 i E=mc2 är en yta och det hade han rätt i. Han sade också att mänskligheten en gång var nära utrotning. När bara fem tusen återstod grep de intellektuella tibetanerna in för att hjälpa. Jag undrar om han var frimurare och berättade vad han har lärt sig.

  Moderaten Anders Björk gjorde kometkarriär som frimurare. Makt och penninghungriga politiker vet hur de ska klättra.

  Frimurarna är mycket intresserade av Egypten. Där hade prästerna kunskap om himmelska korrespondenser och använde den till sin egen fördel. Magi med andra ord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.