Jan van Helsing om hemliga sällskap och frimurarnas krig – Del 2 av 2

Text: Ivan Björn

frimurarordenPseudonym Jan van Helsing heter egentligen Jan Udo Holey. Han föddes 1967 i en företagare familj i Tyskland. Från barndom hade han förmånen att tänka och känna självständigt. Helsings familj har varit andligt orienterad, vilket gav Helsing ett annorlunda sätt att tänka.

Ivan Björn fortsätter sin beskrivning av innehållet i boken ”Krieg der Freimaurer”.

Utdrag av frimurarnas 48 åtgärdspunkter för att förverkliga ”Den Nya Världsordningen” (NWO).

 • att reducera världsbefolkningen.
 • en ny syn på sex/sex utan reproduktion/sex och våld som en del av underhållning
 • att stödja aborter och homosexualitet
 • att underlätta döden genom ett ”dödspiller”
 • komplicera diagnostik av nya sjukdomar/förtrycka möjlighet till att bli frisk från cancer
 • att framkalla hjärtinfarkter
 • förlänga tiden i skolan som ett medel för indoktrinering/barnen kommer att inte lära sig något nytt.
 • informationskontroll/borttagning av vissa böcker från bibliotek
 • att förändra lagar så att de orsakar social och moralisk kaos
 • stödja konsumtion av narkotika och alkoholkonsumtion
 • att begränsa frihet och använda sjukhus som fängelser samt att bygga fler fängelser
 • att kontrollera mat/vädermanipulation/mind control/terrorism som medel för kontroll
 • att förvränga ekonomisk data och kunskapsdata

Är det så här vi föreställer oss ”den nya världsordningen”?

I boken är en frimurarkontakt av 33 graden  intervjuad om alla möjliga frågor. Bland annat pratar han om 100 familjer som lever i underjordiska städer och väntar tills allt detta är över. Det finns ett system som heter DIS (Defence Intelligence Agency) som redan 2008 sa att:

”framtidens slagfält är den mänskliga hjärnan”.

Vi är utsatta för morfogenetiska fält och gifter som t.ex. fluor i tandkräm. Till den mänskliga kontrollen hör också mobiler, kreditkort, bilar som från år 2013 innehåller en hemlig dator som samlar information och kan tillsammans med mobilen bestämma position på en meters marginal. De som styr tittar på oss på följande sätt:

”Människor är så omedvetna, odisciplinerade, själviska, och dumma att illuminater har inga problem att följa dem och t.o.m. att döda dem på ett massivt sätt. Människor är inte värda något!”

Ovanstående låter hemskt, men är vi inte sådana? Är vi verkligen medvetna? Eller har vi behov av att döma, fördöma, gå i det militära och tro att vi gör världens bästa sak och till mänskligheten den bästa tjänsten? Philip George Blumenhagen skriver i tidning Zeitschrift für Freimaurerei i Altenburg 1828:

När hela världen blir en katedral av frimureri så kommer de mäktiga av denna värld att buga inför oss och överlämna makten åt oss”

”Den nya Världsordningen” är redan införd. Den införs sakta och säkert på olika nivåer så att vi gör dess koncept och tankar till våra egna. Tror du inte? Vem ifrågasätter fluor? Vem ifrågasätter plastkort som betalningsmedel? Vem ifrågasätter den nya tekniken? Vem ifrågasätter koldioxid som orsak till klimatförändringar? Vem ifrågasätter det sättet som ”terrorister” behandlas på? Vem ger sin tilltro till val, läkarkåren, mediciner o.s.v.?

Listan kan göras lång och ”Den Nya Världsordningen” är ett faktum. Eller klarar vi oss utan importerad mat eller energier? Vi är beroende och därmed styrda av makteliten utan att vara medvetna om det.

I boken konstaterar kontakten (frimurare av 33:e graden) att många saker har inte gått som de hade förväntat sig. Som t.ex. AIDS som inte blev den epidemin som de trodde att den skulle vara för att eliminera befolkningen i Afrika. I Väst är människor mer lugna och fredsälskande och de går inte till gator för diverse kriser och dödar varandra som man hade förväntat sig.

 

Nya metoder att manipulera världen består av att man arbetar med vågor (engelsk förkortning ELF). Dessa vågor befinner sig nära Schumanns resonans och har en förmåga att tränga djupt in i jorden. Man använder dessa vågor ofta i det militära. Under andra världskriget har Ryssarna med hjälp av ELF vågor förorsakat El Niňo. Det handlar om en väderanomali som påverkar vädret i hela världen. För att påverka vädret så finns det också chemtrails. Vilken vid av följder detta har kan man föreställa sig själv.

Klimatförändringar som begrepp har uppstått på ministeriet för propaganda och är en del av kriget mot mänskligheten där införandet av NWO ingår.

 

Faktum är att presentationen om den globala uppvärmningen med påföljande följder är en ren lögn. Många människor vet detta redan men inte alla.

Många tror att åtgärder mot global uppvärmning är meningsfull och nödvändig. De är villiga att stötta den här tanken med finansiella medel och till och med begränsa sig själva. Förut har de styrande tvingat människor hänsynslös att betala. Idag gör man detta skickligare. och det går så långt att koldioxidskatt kommer att utpressa hela stater. Och det viktigaste är att ni har på er sida den allmänna opinionen.

I själva verket så är hela tanken med global uppvärmning bara utpressning och en dold skatt och det bästa av allt är att människor betalar detta gärna. Platon sa en gång i tiden att regera på ett kungligt sätt bottnar i förmågan att regera över fria människor. Se även Elisabet Höglunds öppningstal för FN:s klimatpanel.

 

Amerikanerna disponerar med så kallade teknoniska vapen som baseras på Nikola Teslas uppfinning.

Om vi föreställer oss att jordskorpan är svag och känslig så kan vi föreställa oss att minsta påverkan har enorma följder. När man letar efter oljan så orsakar man obetydliga jordbävningar. Likaså är känt vilka ställen på jorden är extra känsliga.

 

Japan har varit anfallen med ett sådant vapen på grund av att de inte ville acceptera finansiell kontroll. Hugo Chávez har i TV program Vive TV sagt att USA disponerar med teknoniska vapen och dessa står bakom jordbävningar på Haiti, Kalifornien 9. 1 2010 och 7.8.2008 i Kina.

Så en fråga som återstår att behandla är varför NWO, varför en väg som är utplånande och kontrollerande för de flesta? Frimurarna uppfattar enligt Helsing en värld med fasta lagar där gott och ont måste vara i jämvikt. Gud är en kraft som är osynlig i världen, däremot Lucifer är härskaren i världen.

 

Även Eckhart Tolle skriver om Närvaro som det osynliga, som går att komma i kontakt med bakom bruset av tankar och strukturer så som de fem sinnena uppfattar den. Druvalo Melchizedek skriver på samma tema att Ärkeängel Michael är den kraft som är bortom teknik och tekniska lösningar.

 

Det är den kraften som gör varje del av skapelsen oberoende, medan Lucifer är teknokrat, allt löses med teknik som sedan sakta och säkert förslavar och begränsar människan. (Föreställ dig att det är kallt i rummet. Du litar på ditt inre och med hjälp av Guden inom dig värmer du upp både dig och rummet, eller så går du att skaffa en värmekälla och är beroende av den och bränsle som du måste ha till den)

 

NWO har alltså en fast tanke om balans mellan det goda och det onda och skapelsens lagar. Det onda manifesteras med Lucifer = Ljus. Allt detta är inramat i mytologin om SALOMOS TEMPEL. Salomos tempel och de symboler som användes där, används som symbolik under alla årtusenden i en längtan och viljan att göra av HELA VÄRLDEN en SALOMOS TEMPEL enligt en frimurare av 33:e graden i Helsings bok.

 

Källan som är frimurare av 33:e graden i Helsings bok har varit i det militära och polisen där var han utvald till hemliga uppdrag som att skaffa hemlig information om byggnader, platser och människor och även att spränga och döda. Han har också varit i de så kallade underjordiska städer. När de styrande ville från honom att han skulle handla med droger och människor sa han ifrån, vilket ledde till att de brände ner hans gård.

 

Efter allt detta blev han frimurare och p.g.a. sin höga intelligens blev han frimurare av 33:e graden hos flera frimurarfraktioner. Där fick han en annan inskit om livet. Han har slutat vara rädd för döden och vi kan vara djupt tacksamma till honom att han delar med sig av sina erfarenheter för att öppna ögonen på oss.

 

Jag rekommenderar denna bok till alla som vill förstå dagens agenda i världen och som vill befria sig från den hjärntvätt som pågår i världen och som är byggd i huvudsak på rädsla, aggression och skuldbeläggning. Denna bok ger en ny insikt och nya kunskaper till en total befrielse från den manipulativa illusion som vi lever i.

 

Texten är sammanställd från en tjeckisk version av boken som heter: Tajné společnosti válka slobodných zednářů.

 

Referenser

Originaltitel Geheimgesellschaften 3 (Krieg der Freimaurer)

Ama Deus Verlag 2010

ISBN 978-3-9815576-0-2

Se även en annan artikel i detta ämne som handlar om forskning i Danmark på tema makteliten.

Del 1

 

2 reaktioner på ”Jan van Helsing om hemliga sällskap och frimurarnas krig – Del 2 av 2

 1. Pingback: Jan van Helsing om hemliga sällskap och frimurarnas krig – Del 1 av 2 – Ivans Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.