Reptiler och deras påverkan på mänskligheten del 1/4

Reptiler och deras påverkan på mänskligheten

Text: Ivan Björn

maxresdefault
Reptilian theme in Vigelandsparken

I denna artikelserie ska jag försöka förklara vad reptilianer är, hur de påverkar vår utveckling och vad fyller de för funktion.

Det har säkert inte undgått någon att det pratas om reptilianer. Reptilianer som har högt tekniskt kunnande och som har lierat sig med makthavare som använder detta tekniska kunnande för att förslava mänskligheten i den nya världsordningen. Det skrivs om att dessa reptilianer är bland oss att de inkarneras hit helt enkelt. Oavsett om någon avfärdar detta som sagor så är det ett faktum att hela världen är full med konst som anspelar på reptilianer i olika situationer tillsammans med människor. Det räcker att ha Vigelandspark i Oslo i åtanke med dessa skulpturer. Vad anspelar denna konst i Oslo på?

Enligt min mening anspelar denna konst på faktum där reptilianer och mänskligheten smälter samman till ett. Eftersom reptilianer har övertag så sker detta på bekostnad av mänskligheten och deras värden. Man kan lugnt säga att reptilianer våldför sig på mänskligheten, traumatiserar och förslavar den genom våld och manipulation.

Varför är det så viktigt att degradera mänskligheten? Just på grund av möjligheten att kunna inkarneras i den mänskliga kroppen. Den mänskliga kroppen måste vara genetiskt degraderad för att reptilianer ska kunna inkarnera i den. Detta har skett under de senaste 20 000 åren med mycket intensivt styrka. Skulle man vilja hitta en gemensam nämnare i mänsklighetens historia så kan man säga att folk med starka rötter och en stark medvetenhet blev alltid dödade och eliminerade. Historien har man skrivit så att detta nonchaleras, negligeras och syns inte i historiska böcker. Omfattningen av detta kan man räkna i hundratals miljoner förlorade liv, samt omskolning av överlevande och därmed degradering av det mänskliga medvetandet.

Idag är det sista slaget som utspelar sig med hjälp av rädsla och påtvingande kemiska program så som livsfarliga livsmedel, livsfarlig kosmetika, strålning, chemtrails och propaganda krig i form av den rätta åskådning och våld. Dessutom utspelar sig otaliga krig som var planerade långt i förväg och som handlar om så kallade energiportaler. Energiportaler är portaler som möjliggör att komma vidare till andra delar av Universum i förhoppning om att förslava dessa delar med sin agenda liksom jorden blev en gång i tiden förslavat. Alla dessa krig handlar just om energiportaler och om makt i Universum. Därför är dessa krig planerade långt i förväg. Det som sker idag har varit planlagd för redan 20 000 år sedan.

Del 2

3 reaktioner på ”Reptiler och deras påverkan på mänskligheten del 1/4

  1. Pingback: Reptiler och deras påverkan på mänskligheten del 2/4 – Ivans Blogg

  2. Pingback: Baronessan von Zedtwitz erfarenheter av religionens/maktens dubbla ansikten – Ivans Blogg

  3. Chris

    Vart enda känsla jag har inom mig, försökt få min sambo att förstå vad jag menar men aldrig lyckats förklara på ett bra sätt.. men du sätter ord på precis allt jag känner på otroligt bra beskrivning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s