Reptiler och deras påverkan på mänskligheten del 2/4

Reptiler och deras påverkan på mänskligheten

Text: Ivan Björn

maxresdefault
Reptilian theme in vigelandsparken

Föreställ dig att du som människa består av olika energikroppar. Man kan lugnt säga att en
energi kropp är en förlaga till den kropp som du ser i spegeln, den kropp som du uppfattar med dina fem sinnen. För i tiden när mänskligheten hade en mycket bredare uppfattning om sin verklighet och då man uppfattade energikroppar så visste man om något i någon energikropp är fel och läkte energikroppen så att sjukdomen i den fysiska kroppen aldrig skulle uppstå eller om den har uppstått viste man att den fysiska kroppens synliga sjukdom är bara symptom på något som är fel i förlagan. Man läkte förlagan helt enkelt för att på så vis läka den fysiska kroppen. Idag går du till läkaren om något är fel med kroppen. Läkaren ger dig kemiska preparat som kan liknas vid en hammare. När kroppen är sjuk så är det en röd varningslampa som du slår sönder med hjälp av läkarvetenskap istället för att reparera förlagan!

Hur kan förlagan till kroppen bli så degraderad att den blir sjuk?

Det finns en lag som står över alla andra lagar. Enhet! Så fort du ställer dig vid sidan om så bryter du mot Enhet och detta kommer att göra hela din tillvaro sjuk. Hela vårt samhälle är byggt så att vi ska ha många möjligheter att ställa oss vid sidan om och därmed degradera det vi egentligen är. En viktig ingrediens i frihet är att du som ett uttryck för Källan ska välja vilken information du vill ta del av och vad det är du vill släppa in i din existens. Tänker du efter så med dagens samhälle full av tv program och nyheter matar dig och din existens så att dina förlagor blir sjuka och till slut blir du sjuk själv. På detta sätt med en sneddriven bild av viktiga livsfrågor degraderas generation efter generation och detta förbereder slutligen vägen till reptilianer att kunna inkarneras i människokroppen utan att omgivande människor märker något. För i tiden hade människor så pass känsla att de kunde märka om något var fel. Idag är det helt omöjligt. Att påstå om någon styrande att han/hon är inkarnerat reptilian, men jag ställer frågan hur vet du det?

Det som återstår för att se klarhet i frågan är gärningar. Alla världens system är till att klä lidandet och dödandet i vackra ord och benämningar som att kämpa för demokratin, införande av demokratiska värderingar, eller att bekämpa terrorism. Ädla tankar som lämnar inget annat än öknen av bortspillda människoliv och traumatiska upplevelser. Detta är verklighet som fåtal av oss vill se. Därmed är det klart för oss vilka som styr världen och pådyvlar sina värderingar på oss alla i förhoppning om att degradera oss och göra av oss en formbar människomassa.  Vi i allmänhet ger så gärna vår energi till dessa krafter för att vi tror på vad de säger till oss och accepterar därmed att ta t.o.m. till vapen mot våra medmänniskor.

För att förstå ovanstående måste vi göra klart för oss; varför?

All Liv kommer från Källan. Ingen, inte ens reptilian kan ställa sig utanför Källan. Det är helt omöjligt för att inget annat existerar! Föreställ dig där själv som en individualiserad del av samma energi, eller som en droppe från havet. I dig finns hela informationen från havet och du är havet samtidigt är du medveten om dig själv för att du är en droppe som har format sig till droppen från havet. Tanken är att du som denna individualiserade del ska utgå från Källan hämta livsstyrka och inspiration i Källan och leva i en verklighet som du tillsammans med andra individualiserade ”droppar” skapar och alla dina fantastiska erfarenheter går tillbaka till Källan som du berikar med just den du är. Du har dock frihet att vända Källan ryggen, att stå vid sidan om. Det är fullt tillåtet men då kan du inte hämta livsenergin från Källan! Du måste hitta något annat sätt. Det andra sättet är att stjäla energi från andra helst i konkurrens, så att vi tävlar med varandra om energin helt bortrivna från Källan. Källan älskar oss mycket och därför kommer det en ny frisk Källa energi hit till jorden med varje nyfött barn och vid sexualitet. Reptilianer har valt att stå vid sidan om Källan. De har ingenstans att hämta sin energi bara från det levande som de förslavar. Visst de kan återvända till Källan men många av dem vill inte. Detta kommer slutligen att leda till att allt kommer att återvända till Källan där det neutraliseras så att Enhet bibehålls, vilket innebär att sådana individualiserade droppar som har stulit energi från andra och valt ett liv i strid med Enhet och Frihet kommer att upphöra. Därför står det i Nya Testamentet att någon skriver i Livets bok och att fåtal är utvalda. Att vara utvald betyder att man lever medvetet och är medveten att allt är Ett och att inget annat existerar. Så fort man dömer, känner sig bättre än andra så ställer man sig utanför och frivilligt stänger Källan ute.

Del 1 Del 3

2 reaktioner på ”Reptiler och deras påverkan på mänskligheten del 2/4

  1. Pingback: Reptiler och deras påverkan på mänskligheten del 1/4 – Ivans Blogg

  2. Pingback: Reptiler och deras påverkan på mänskligheten del 3/4 – Ivans Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.