Reptiler och deras påverkan på mänskligheten del 3/4

Reptiler och deras påverkan på mänskligheten

Text: Ivan Björn

maxresdefault
Reptilian theme in Vigelandsparken

Det Okända anses vara bevis på att det finns liv efter döden. Tittar vi på det okända så kan
vi konstatera att det är en fantomverklighet skapad av reptilianer. Själar som har fastnat totalt och är helt oförmögna att vandra mot Ljuset vilket är ett pris dessa själar betalar för sitt omedvetna liv. Allt detta är en förvrängd verklighet liksom det universum som du kan se och uppfatta med dina fem sinnen. Allt detta är skapat av krafter som har valt att vända Källan ryggen och därför är allt skapt en fantomverklighet med återcirkulerande själar som genom att de vid födsel och sexualitet får äkta energi från Källan är i sin omedvetenhet bara energi mat åt systemet.  (Du har säkert läst på någon annan blogg om påstående att vi är mat åt reptilianer.) Att människa och människoliv inte är värt något har vi hur många bevis som helst för i det praktiska livet. (Tänk på alla projekt, bakterie och virus spridning, alla experiment med kärnvapen och vapen i allmänhet – detta är våra styrandes – demokrati du tror på! För att inte tala om all exploatering av hela länder och kontinenter. Tror du verkligen att detta åstadkoms av änglalika medvetna varelser?) I ord och visioner från dessa styrande låter det på ett annat sätt. Alla positiva förtecken är ledord även om motsatsen i gärningar är klart bevisad.

Människa har varit skapad av ET raser från femte densitet som en ren universum ras med en hög gudomlig intelligens.

För ungefär fem och halv miljoner år sedan kom drakocianer till jorden och började degradera skapelsen genom att dels förändra de fysiska förutsättningarna som t.ex. lutande jordaxel och förändrade magnetiska förhållanden. Deras mål är att degradera människorasen så pass mycket att de kan inkarneras i människokroppar utan problem.

Deras kamp mot mänskligheten förorsakade flera katastrofer bland annat Atlantis fall.

Idag är vi så pass degraderade att reptilianskt medvetande inte har några problem att inkarneras här på jorden och vi lever i ett totalt mörker som påbörjade sin sista fas för ungefär 20 000 år sedan och varar fortfarande in i våra dagar.

Dessa drakocianer är även beskrivna i Jans evangelium som är en beskrivning av kamp mellan olika drakocianska grupper. Nedan en direktöversättning från boken Amenti 2

I Jans evangelium står det om den stora besten. Satan, Lucifer, drake, odjur, stora besten är konkurrerande drakocianska raser från Jehova Annunaki som ville ha jord som sin trofé år 2012. Det handlar om drakocianer från Omikron, Marduk, satanister från Alnitak, Orion, Alfa Centauri, Luciferianer från Plejader och Nibiru och Thoth – Enki – Zeta från Alkyon, Nibiru och Tiamat. Jehova kommer att föra hård strid mellan det goda och det onda som är konkurrerande drakocianer. När Jehova vinner är det ingenting som hindrar honom från att införa NWO eftersom konkurrerande drakocianer förlorar.

Föreställ dig att du är otroligt intelligent för att du är alldeles nära Källan. Föreställ dig att det är du som har varit skapad av Källan som en av de första. Föreställ dig att ni är några stycken kring Källan, närmast denna vibration där allt finns, allt är möjligt, där allt uppstår ifrån. Föreställ dig att för att få variation så vibrerar energi med olika hastigheter och ju längre bort från Källan desto lägre hastighet och desto smidigare är det att vända Källan ryggen och leva i en illusorisk ensamhet. Tänk dig att varje individualiserad del av Källan bär full potential att skapa. Så om du tänker dig att de första skapade ”individer” skapade sina världar där de skapade ”individer” eller ET om du så vill som skapade oss. Tänk dig att någonstans i denna kedja har vissa individer brutit mot Enhet och velat leka gud på ett sätt som bryter mot Enhet, genom att de ville ha makt över det skapade. Dessa individer vände sig bort från Källan, Enhet och började skapa en förvrängd verklighet. Därför är t.ex. Jahve en svartsjuk gud som initierar fullt med dödandet och intriger.

Ramlar polletten ner? Dessa krafter som suger ut oss på vår Livskraft kallar vi drakocianer eller reptilianer. Det är bara olika former och benämningar på samma beteende som leder till att stjäla Livskraften från Skapelsen eftersom de själva valde en annan väg där de på frivilligt sätt vände ansiktet bort från Källan, bort från Ljuset.

Det finns bara en utväg från detta. Sluta mata systemet med din energi. Gå ur samtliga sammanslutningar, trossamfund, politiska system, New Age rörelser. Allt detta har varit skapat för att förslava människans själ. Lev medvetet och titta på vad du kan göra för dina medmänniskor där du finns. Bara det du åstadkommer här på jorden räknas. Bara dina steg kan ändra utveckling. Att klaga över systemet och samtidigt stötta den, eller att klaga över våld i världen och samtidigt titta på den på TV, var är logiken? Ditt medvetna liv sörjer för att du har förbindelse med Källan och att din energi kommer att gynna utvecklingen här på jorden och inte mata reptilianer och deras agenda.

Del 2 Del 4

 

 

2 reaktioner på ”Reptiler och deras påverkan på mänskligheten del 3/4

  1. Pingback: Reptiler och deras påverkan på mänskligheten del 2/4 – Ivans Blogg

  2. Pingback: Reptiler och deras påverkan på mänskligheten del 4/4 – Ivans Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.