Reptiler och deras påverkan på mänskligheten del 4/4

Text: Ivan Björn

För att knyta ihop det jag har skrivit hittills.

Reptilianer eller drakocianer existerar därför att vi har tillåtit det. Någonstans under vår existens* (se frörklaring) har vi helt enkelt gjort ett misstag och brutit mot Enheten först som enskilda individer som sedan smittade det kollektiva medvetandet vilket resulterade i att reptilianer drogs hit som en magnet för att spegla och hjälpa oss med vår skapande, som består av undergivenhet, rädsla och böjda ryggar.

Som motsats till detta kan vi ta Sirius B som exempel. De hade liknande problem, men insåg allvaret i situationen och visade på så pass mental styrka att de negativa krafterna inte hade någon chans att få fäste. Det finns civilisationer i andra dimensioner som verkligen väntar på oss och att vi inser allvar i vår utveckling för att dessa civilisationer inte kan utvecklas vidare om vi inte gör det. Det är det priset som man betalar för Enhet, där vi utvecklas tillsammans helt enkelt.

Den som tvivlar på mina rader bör beakta värld vi lever i. Är det verkligen normalt att vi är ständigt sjuka, att vi krigar och dödar varandra? Det är den förvrängda verkligheten som vi dessutom klär i vackra ord och accepterar som något självklart.

För att återknyta till reptilianer så är de beskrivna redan i Moseboken 6:1:

När människorna nu började bli talrika på jorden och döttrar föddes åt dem, såg gudaväsendena att människornas döttrar var vackra, och dem de tyckte bäst om tog de till hustrur. Då sade Herren: ”Min livsande skall inte bli kvar i människan för alltid hon är dock av kött. Hennes livstid skall vara 120 år. På den tiden och även senare när gudaväsendena låg med människornas döttrar och fick barn med dem, fanns det jättar på jorden. Detta var urtidens hjältar, och deras rykte var stort.

Av ovanstående text kan vi läsa följande. Reptilianer har parat sig med jordens döttrar för att degradera våra kroppar som är ett redskap för Andens skapande och upplevelser. Det är mycket möjligt att många av jordens population har reptil gener i sig och det är därför märkligt at benämna någon för reptilian som det ofta görs. All Skapelse är underordnat Karma lagen. Det som man själv skapar det kommer att bestämma framtiden. Energi är oförstörbar och den kan bara omtransformeras. Detta innebär att om man skapar intriger, håller energi i form av att samla massor i lador i form av pengar eller andra betingelser så kommer man själv att skörda frukterna av sitt handlande. Enhet är lika med tillit och skapandet i nuet enligt den högsta tanken om sig själv.

I texten ovan står det att herren sade att hans livsande ska bli kvar i människan i 120 år. Denna mening är redan ett grovt brott mot Enhet och Livet som aldrig upphörande existens. Det är just genom degradering av människans energikroppar och DNA som vi lever kortare på jorden. Målet med detta är att vi ska genom återfödelse – reinkarnation komma med en ny energi åt reptilianer och den svartsjuka gud med namn Jahve som figurerar i bibeln och som är orsak till utplåning av allt som inte ville underordna sig honom och hans bödlar. Denna strategiska agenda har hållit jorden i sitt järngrepp sen dess och idag syns det tydligare än någonsin.

Jättar har alltid varit vänligt inställda till människor och de finns avbildade i många gamla skulpturer. Mikael Tellinger visar i en av sina videor en Jätte fotavtryck i ett klippblock. Den moderna arkeologin vill givetvis inte lossas om den. Gamla platser i t.ex. Afrika där det finns speciella mätbara energier och perfekta geometriska formationer kallar den moderna arkeologin för kohagar enligt Mikael Tellinger.

Allt som skulle kunna avslöja vår jämställdhet med det vi kallar Gud förtrycks.

Vart har tagit oss denna reptilianska agenda idag?

Vi har miljöskydd men ändå har vi mer gifter i maten och olika produkter än någonsin.

Vi är under hot att tvångsvaccineras.

Från Amenti 2 boken om vacciner.

Det finns två sätt på vilka man kan förstöra immunitet.

1.) Paralysera immunsystem med rädsla.

2.) På det fysiska planet är det vacciner, läkemedel, mat, droger, genetisk manipulation m.fl. Dessutom stress, osäkerhet, negativitet o.s.v. Den verkliga motivationen av nuvarande vetenskaps inriktning är nano – bio – teknologi. Här handlar det om hur man kan föra in i mänskliga kroppar främmande partiklar (molekylära sändare, mikrochips ). Sådana partiklar existerar inte i naturen för att de är tillverkade i laboratorier och inprogrammerade. Sådana partiklar skulle heller aldrig komma på egen hand till specifika områden i kroppen. Här handlar det om energicentra i kroppen som blir programmerade på molekylärnivå.

Ett exempel på en sådan partikelsändare har varit upptäckt 1985 och heter Fulleren https://sv.wikipedia.org/wiki/Fulleren som har en ovanlig form som jobbar med omvända frekvenser som skadar och blockerar funktioner i våra förlagor! (Förlaga är de kroppar som man kallar eterisk kropp, mental kropp, energi kropp m.fl. och som slutligen tillsammans bildar vår synliga kropp)

Vi har mer skadlig strålning i vårt samhälle än någonsin.

Vi är ständigt besprutade med chemtrails.

Det görs hemliga försök på människor utan deras medgivande.

Vi har hemlig avlyssning och insamling av uppgifter om människor.

Vi för krig som dödar civila och förstör hela länder.

Vi konkurrerar ständigt med varandra

Vi tittar på individnivå på mer våld än någonsin genom massmedia.

Under etikett miljöskydd har vi de mest miljöförstörande produkter någonsin såsom belysning, färger och dyl.

Allt detta går under benämning miljöskydd och demokratin.

Vi lever i rädsla om våra liv och om ett yttre hot i form av bakterier och våld.

Människor som ville mänskligheten väl och hade olika uppfinningar så som fri energi eliminerades på olika sätt som t.ex. Tesla och Vilhelm Reich. Deras arbete har beslagtagits och hemlighållits. Uppfinningar som skulle ge människor frihet och överflöd är hemligstämplade och kunskapen i dessa används mot mänskligheten i strävan till total kontroll och förslavning. Kan vi kalla en sådan tillvaro gudomligt? Medmänskligt? Kärleksfull? Villkorslös? Kan vi kalla en sådan tillvaro för human?

Det är den verklighet vi lever i och accepterar. Den verklighet som dödar vår själ och det vi skulle kunna vara på individnivå. Vårt sanna ursprung är En individualiserad tillvaro som kommer från Källan (Gud) med dess fulla potential att leva en glad liv full av Skapandet…

*Förklarning till vår existens. För att förstå detta utryck måste du tänka bort din nuvarande form i kroppen. Vår existens har alltid funnits. Din existens är inte knuten till jorden. Om du tänker att vi i vår existens gjorde något som har brutit mot Enheten och därmed började vi förlora vår medvetenhet om vilka vi egentligen är. På detta sätt har vi inkarnerats i dimensioner med långsammare vibrationer. Reptilianskt modifiering (skapande) av oss enligt vissa beskrivningar kan ses också som en tjänst till våra fallna själar att ha ett redskap d.v.s. en kropp som vi kan inkarneras i för att ställa allt till rätta. Lyckas vi med det kommer reptilianer att bli tvungna att lämna vår planet och vår galax och hitta andra fallna själar som de kan leva på. Hittar de inte några fallna själar kommer deras existens att upphöra helt om de inte rehabiliteras frivilligt i Källans enorma kärleksenergi.

Med andra ord är vår enda sätt att ställa allt till rätta endast genom materia och den kropp vi förfogar över. Därför är olika andliga inriktningar som förespråkar andliga praktiker som förnekar materia och de tre första chakrat helt förkastliga och vilseledande. Det är bara en hel och Medveten människa med kropp och själ i balans som kan förändra vår verklighet.

Andra länkar om reptilianer:

Nytt Antarktis vittne om de stora Nordiska och Drako-reptilerna

Engelska drottningen Elisabeth II dog 8 januari 2017 och återuppstod

Vad är det som pågår vid Antarktis? Nazi- och Nordiska baser?

Steward Swerdlow – Om projekt Montauk

Skapade ödlor människan?

Ormen i Paradiset

Nödvändig omprogrammering skulle uppnås genom genetiska, elektroniska och kemiska medel. Dock kommer man aldrig att erkänna det offentligt, färgat i ull teknokraterna ser ingen anledning att behålla den mänskliga befolkningen på nuvarande nivå. Eliminering av stora mängder ”biologiska maskiner” skulle göra deras jobb lättare.”

Från Wikipedia David Icke

Utdrag:

Den globala eliten

Världen styrs enligt Icke av ett hemligt sällskap som han kallar för det Babylonska brödraskapet. Sällskapets mål är att etablera en världsregering och förslava varenda människa i hela världen. Han menar att detta Brödraskapet styr i stort sett allt – politiken, religioner, media och organiserad brottslighet – och att religionerna kristendomenislam och judendomen används av Illuminati för att få människor att starta konflikter mellan varandra. Rasism är också ett av Illuminatis verktyg, menar han. Illuminati har också ett annat namn – Fångvaktarna. De är egentligen utomjordingar som liknar humanoida reptiler. Dessa utomjordingar kommer från solsystemet Draco och är med i en ond allians som kallas det Luciferianska medvetandet. Många kända politiska ledare och andra figurer är utomjordingar, så som George W. BushHillary Clinton och Storbritanniens drottning Elizabeth II. Signifikant för dessa är att de samtliga är medlemmar i Frimurarorden.[källa behövs]

Reptilhypotesen

drawing

Stjärnbilden Draken i en målning av Johannes Hevelius, 1690. Enligt Ickes reptilhypotes styrs världen och människorna av ättlingar till reptiler från denna del av Vintergatan.[7]

Reptilhypotesen introducerades i The Biggest Secret (1999), där han identifierade Brödraskapet som ättlingar till reptiler från rymden, närmare bestämt från stjärnbilden Draken, vilka utseendemässigt verkar som människor men i verkligheten inte är det.[8]

Children of the Matrix (2001) la han till att Annunaki parade sig med en annan utomjordisk ras, Nordics, som hade blont hår och blå ögon, för att producera en ras av mänskliga slavägare, Arierna[9]

Del 3

3 reaktioner på ”Reptiler och deras påverkan på mänskligheten del 4/4

 1. Pingback: Reptiler och deras påverkan på mänskligheten del 3/4 – Ivans Blogg

 2. Tack – jättespännande text!

  Verkligheten överträffar ju alltid fiktionen, och att kunna SE hur världen ser ut samt att logiskt försöka bena ut förklaringen till det verkar ha hjärntvättats bort genom skolsystemet och genom samhället generellt. De 3D-bundna tror att allt som är sant kan verifieras genom vetenskaplig litteratur, men sanningen är ju – när vi tittat lite närmare på saken – att vetenskapssamhället är lika manipulerat som allt annat.

  Som en LC Vincent som jag hittade igår intervjuad av Veritasradio.com så träffande föreslår, så är vetenskapssamhället kanske den grundläggande plattformen för att skapa obalans – med tanke på Nikola Teslas uttalande att universum kan förstås genom energi, vibrationer och frekvenser.

  Vincents kunskapsområde är just frekvens och vibrationer. Genom att skapa en standard på 440 Hz för tonen A, har vi ur detta väsentliga perspektiv dragits bort från Källans naturliga balansfrekvens på 432 Hz. När han frågat olika aktörer inom musiken varför de inte återgått till 432 Hz i sina produktioner så har de svarat att de inte fick lära sig skillnaden på sina respektive universitet.

  Jag skrev ett inlägg kring detta igår, och länkade också till en indisk sida kopplad till healing genom s k tibetanska sjungande skålar. Vincent nämnde två fall av healad sjukdom genom dessa – ifall någon vill fördjupa sig beträffande bedrägeriet mot mänskligheten; http://autentopia.se/blogg

  1. Tack Carina för en spännande kommentar. Hemsidan Autentopia 2061 har jag ganska länge på min blogg i högermarginalen under Länkar med alternativa nyheter. Nikola Teslas uttalande som du skriver om är så sant. Allt är nämligen energi, vibrationer och frekvenser. De som styr världen har förvanskat realiteten genom att använda sig av matematik, musik, symboler och mystik som binder oss till en tillvaro i materia och stimulerar i första hand de tre första chakran så att obalansen uppstår.

   Källan är nämligen icke moraliserande kraft där alla potentiella möjligheter finns för ett fritt skapande. Det är vi som väljer och det är bara vi som kan välja på ett sådant sätt att denna materiella verklighet kommer att vara i symbios med den skapande andliga verkligheten och inte som det är idag att vi i allmänhet är bortrivna från den kraft som skapade oss och lever enbart i den materiella världen med löften om bättre tillvaron i framtiden.

   Alla tankar är energi som är oförstörbar. Energin kan bara omtransformeras. Det är på grund av våra tankar som vi brottas med energin som vi kallar ond, eller reptilianer, eller med andra benämningar…

   Det är inte bara musik som är förvanskat. Jag kommer ursprungligen från Tjeckoslovakien – ett slaviskt land som använde i sitt språk speciella bokstäver som stimulerade förbindelse med Källan. Dessa bokstäver har tagits bort av missionärer Cyril och Metod som har kört hela den slaviska livsstil och filosofin i botten och införde en kristen diktatur i landet. Eftersom vinnarna skriver historien så har givetvis dessa två herrar förkristnat de slaviska hedningarna och gav dem skrivspråk. Skrivspråket hade slaver långt innan, men detta får man inte veta i de officiella historiska böckerna.

   Det är denna stegvisa ”finjustering” som leder oss till större och större lögner och en krökt realitet på ett för livet ogynnsamt sätt.

   Den ursprungliga tankefel är den energi som lever sin egen gång och har sina anhängare som matar den för att leva på bekostnad av andra som man måste förtrycka och riva dem bort från sitt egentliga ursprung.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.