Vad är Globalism? Den teknokratiska Blueprint? Lösningar?

Ur artikel automatöversatt på svenska :

” Globalism, gömmer sig bakom tusentals akademiska analyser, plockar upp jobb från en nation där lönerna är skäliga och arbetsvillkor är acceptabla, och dumpar dem i helvetets hål där lönerna är nästan osynliga och villkor omänskliga. Det är så enkelt, och en idiot skulle kunna se hur de industriella nationerna som USA skulle lida… och med nationerna menar vi vanligt folk.

”USA: S regering kunde upphäva NAFTA, CAFTA och GATT handel fördragen i morgon, och kasta nuvarande TPP och TTIP förhandlingsdokument ut genom fönstret… och allt skulle vara väl. Bättre.”

Mycket bättre.

Exempelvis utan NAFTA, skulle amerikanska producenter inte kunnat översvämma Mexiko med billig majs och kasta ut 1,5 miljoner mexikanska majs jordbrukare i konkurs, varav många av dem blev tvungna att emigrera till USA för att hitta arbete.”

Det handlar om The Plan.

Frihet? Frihet att välja? Aldrig hört talas om den.

Istället är vad individen ges från ovan tillfredsställande för honom eftersom han har konstruerats för att tro det är. Det är planen.

Smart-grid, hållbar utveckling, grön ekonomi, markanvändning, samhällsplanering, klimatförändringar, utbildning i värden och andra kampanjer följer signaler och åtgärder mot bortre stranden av teknokrati. De alla pekar på att sätta ”pinnar i hål.” Allt detta innebär slutligen kvoter för energiförbrukning.

De alla innebär antagandet att eftersom det finns bara så mycket att gå runt, en högre myndighet måste bestämma vem som får vad. Mat, vatten, skydd, jobb, lyx, energi…

Ledtråd: forskare och ingenjörer kan godtyckligt säga vad vetenskap är, och därför kan de säga The Plan är ”vetenskapliga”.

Om du säger, ”Tja, titta, det finns äkta sätt att kraftigt öka mängden tillgängligt vatten och energi och ren mat,” du vill köra mot den teknokratiska blueprint. Valet av överflöd är inte välkommet. Överflöd skär ackorden av The Plan. Brist måste härska och det måste främjas. Avsaknaden av alla Essentials måste åberopas som skäl för att införa teknokratiska svar. Det finns ingen väg runt det.

Naturligtvis kommer inte stora delar av världens befolkning att kunna delta i moderna, uppdaterade, banbrytande ”vård.” För dem finns det flera lösningar. Först är vacciner som ympats med kemikalier och gener som minska fertilitet och potens. Som födelsetalen gradvis nedgång, täcka berättelser är uppfinns för att förklara fenomenet: stress; stigande sysselsättningsgraden. de sociala effekterna av urbaniseringen; upplösningen av kärnfamiljen.

Den andra lösningen är epidemier som påstått dödar bort stora mängder människor. Dessa epidemier är rutinmässiga bedrägerier, baserat på uppdiktade vetenskap.

Läs hela texten på denna länk: https://ourgreaterdestiny.wordpress.com/2017/03/30/what-is-globalism-the-technocratic-blueprint-solutions/

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.