Vem ligger egentligen bakom handeln med barn?

Bildens länk

I en intervju med Kevin D. Annett (ITCCS) skrivs det om mänsklig illegal verksamhet som tjänar miljarder på droger och människohandel.

Ju djupare ITCCS domstol gräver i de inträffade händelserna desto mer makabra vittnesmål och upptäckter uppdagas, så som massgravar vid kristna skolor i Kanada, eller Irland. Särskild populär är handeln med barn där systematisk slakt på oskyldiga pågår.

Vatican child killings to be halted by court – ITCCS news

n this breaking news report from the International Tribunal of Crimes of Church and State, the upcoming sacrificial killings by the catholic Ninth Circle cult on April 30 will be halted by action teams using a Papal Nullification Order. Posted April 8, 2017. See www.itccs.org for the full news report.

videons länk: https://youtu.be/FLEoDjS8p7s

Förra månaden har t.ex. en pensionerad holländsk advokat trätt fram eftersom hennes
Bildens länk

exmake har varit medlem av ”The Octopus” som heter Ndrangheta syndikat med djup engagemang inom den romersk – katolska kyrkan. Hon såg med egna ögon hur barn dödades under rituella förhållanden av rika män vilket skedde i Belgien våren 2000 och 2004. Hon pekar ut rika miljardärer, politiker och prinsar.

Kevin Annette citerar ett uttalande som gjordes i Rom april 2010: ”Den moderna maffian är samma personer som styr den katolska kyrkan och den italienska regeringen. Det är omöjligt att skilja dem åt för att de är alla i samma klubb. Deras största inkomster kommer från organiserad brottslighet så som droger, vapenhandel och människohandel.”
Den katolska kyrkan är största barnsmugglaren i mänsklighetens historia. I Spanien har man handlat mellan åren 1940 till 1980 med 300 000 barn och tjänat över 20 miljarder dollar.
Nuvarande påven Francis har enligt ICLCJ:s vittnesbörd nr.32 organiserat en marknadsföring av handel med mer än 30 000 barn under militärjuntan på 70 och 80 talet. Denna officiella slavhandel har direkta band med kriminella grupper så som Ndrangheta.
”För varje enskild våldtaget barn av präst eller en ”baby – hantering av en nunna” finns det 10 andra människor i samhället som skyddar dessa brottslingar och ser till att hjulen snurrar” uppgav en medlem av åklagarmyndigheten i Bryssel under genomförandet av målet mot Jorge Bergolio.

Läs den kompletta texten på länken: http://itccs.org/2014/07/14/whos-really-behind-child-trafficking-following-the-big-money-across-the-globe/

Andra länkar om ITCCS arbete:

Satanistiska pedofiler ställt inför domstol

Europeiska kungligheter dödar nakna barn för att ha kul på mänskliga jaktlag

 

En video från annan källa: https://youtu.be/XIbfoGtjXS4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.