Who Are ”They” ?

Vilka är DE?

Om maktstrukturer!

Föredrag på engelska med George Kavassilas

(textat slovakiska)

 
Vilka ÄR DE?
Fri översättning av huvudpunkter till svenska
Text Ivan Björn

 

Svaret som förhåller sig till denna fråga handlar om en stor struktur som innefattar några dimensionsnivåer och nivåer inom dimensionerna.
Strukturen som styr denna planet ser ut ungefär så här:
1) Vi har regeringsstrukturer som styr direkt över folkmassor och över dem finns en enorm struktur…. Presidenter och politiker är bara dockor som är ditsatta i själva verket väljer man inte dem. (Datorer i t.ex. Amerikanska val går att manipulera – förprogrammera) Det finns inget sådant som demokrati. Demokratin är en illusion. Politiker är uppfostrade för sin uppgift redan från barndomsben och man har alltid flera att välja mellan för att uppnå sina mål om någon av de utvalda skulle inte följa målprogrammet. De försäkrar sig att ha alla viktiga myndigheter under kontroll för att deras agenda ska gå i uppfyllelse. Så i själva verket existerar det inte något sådant som demokrati. Allt är en illusion (tänk på våra korrumperade myndigheter t.ex.) Strukturen som benämner dem når väldigt högt.
 
2) Över USAs president finns det 38 grader av toppsäkerhet. Vem är alla dessa människor? USA är bara en struktur, men det finns många strukturer i världen.


3) Bankstrukturen är en sådan och den är inte sammankopplad med de 38 grader av toppsäkerhet som har med USAs president att göra. Bankstrukturen är ett mekaniskt medel som man använder för att kontrollera den mänskliga rasen med hjälp av det som vi kallar det ekonomiska kollektivet. Detta kollektiv uppträder i olika skepnader. Lånesystem är utnyttjad och det spelar ingen roll om de vill göra sig av med ett system eller valuta för att de kommer att ersätta det med en annan vansinnig version. Hela tiden befinner vi oss i det ekonomiska kollektivet.
 
4) Strukturen ”DE (som bestämmer)” sträcker sig väldigt högt genom banksystemet och karteller tillsammans med korporations strukturer. Det är stort. Med hjälp av all teknologi som de la på människor handlar det om ett kolossalt system. Hela detta systemet är uppdelat så att människor som sitter på toppen tror att de är på toppen av allt, men i själva verket är de bara en del av allt. De är bara i toppen av en struktur som är kontrollerad och de har ingen aning om att bredvid dem finns det en annan struktur som är likvärdig med deras, eller t.o.m. större. Därifrån går det vidare till hemliga organisationer och här talar jag inte om frimurare därför att det existerar en hög grad av kontroll och i jämförelse med den är frimurare bara obetydliga ”barn” i jämförelse med dessa mörka organisationer. Även om vi vet om Bilderberg och några namn här och där, är det därför så att de där högst uppe vill att vi ska veta detta. Människor som styr världen utåt har väldigt stora egon och uppfyller sin del i skapandet och formger den offentliga fasaden. Vissa är medvetna om vilket spel de spelar och vissa är det inte.
 
5) I Pine Cap finns det den största underjordiska basen i världen och AREA 51 är liten i jämförelse med den. Här finns det ett tunnelsystem som går enda till huvudstaden Canberra och är nästan 2 500 km lång
 
6) Från denna nivå är det sammanlänkat med utomjordisk hierarki där Saturnus spelar en nyckelroll. Saturnus sänder ut sådana energier som påverkar livet på jorden i en viss riktning och direkt kämpar emot solens energier.
Så långt från George Kavasillas. Lägg till detta skeenden på jorden där vi är sakta förgiftade med olika tillsatser där aluminium ingår som i fluor t.ex. Detta för att epyfisen inte ska kunna vakna till livet och göra en människa medveten om sin styrka och skapandekraft.
 
Lägg till detta chemtrails där man försöker med manipulation stänga solen ute att inte tala om alla sollarm och solskyddskräm där aluminium ingår. Tänk efter världens religioner som har som huvudagenda att göra dig till en ovärdig syndare som måste göra olika ritualer för att blidka guden. CO2 religion som planerades av den Romska klubben på 60 talet är konstruerad så som religioner är. Den påhittade agendan med CO2 är till för att ge dig dåligt samvete, det ger dig en känsla av skuld. Just känslan av skuld är viktig för att kunna manipulera människor. Skuld gör människor mer eftergivliga och programmerbara för att pusha dem i en viss riktning. 
 
Så fort du kliver åt sidan och börjar betrakta världen upptäcker du hur manipulerad tillvaro vi lever i är.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.