Gör illuminater en tjänst till mänskligheten?

Text: Ivan Björn

I en av norska versioner av spårlös har en tjej som var bortadopterad till Norge från Argentina sökt efter sina rötter. Hon måste ha varit adopterad år 1993 för att nu var hon 21 år då hon sökte efter sin mamma i Argentina…

Norge är ett av de rikaste länder i världen. Här tänker jag inte enbart på pengarnas rikedom. Oljepengar ger utrymme för att kunna växa i ett tryggt materiell välstånd. Detta välstånd borde göra människor toleranta, mjuka och respektfulla mot varandra. En människa borde kunna växa i sina andliga kvalitéer när ingenting saknas och man inte behöver mödosamt skaffa mat för dagen. Så ser dock inte verkligheten ut.

På tv.nu finns det följande beskrivning av detta avsnitt:

” Mariah, 21 år, adopterades till Norge som barn. Hon föddes i Argentina och har alltid känt sig annorlunda och blev mobbad under hela sin uppväxt. Nu söker hon efter sina biologiska föräldrar.”

I modern tid kommer det alltså till det Norska samhälle ett litet barn några månader gammal. Detta barn har inte något kulturellt arv i sitt bagage. Hon uppfostras av två helt underbara människor som är hennes nya föräldrar. Det enda som skiljer henne från resten av befolkningen är hennes mörkare hudfärg och hennes svarta hår. Trotts att hon skulle kunna rent kulturellt anses 100 % norsk blir hon mobbad under hela sin uppväxt!

Jag utgår ifrån att vi alla kommer från samma KÄLLA! Vi är alla samma energi byggd av atomer som har mellanrum mellan sig och som vibrerar med en viss vibrationshastighet för att bilda den materia som vi ser omkring oss och våra kroppar. Trotts detta är vi hemska mot varandra, vi accepterar inte varandra och dess värre vi mobbar varandra. Så blir det när man bygger sin identitet på omgivning som man föddes till och slår sig i bröstet med sina materiella saker, kulturer, gränser, nationer.

Jag har sett många argument på internet om att vi ska bevara vår kultur, vår religion, vara rädda om vår identitet och vakta våra gränser. Dessa värden som gör oss så blinda att vi mobbar varandra och bygger ytterligare vår existens på bekostnad av en annan uppfattning om världen och verkligheten.

I dagens värld vet vi mycket bra vilka det är som framkallar hemska situationer som styr flyktingströmmar till Europa. Vi dömer gärna illuminater och hela den sjuka världspolitiken med NATO i spetsen. Vi glömmer bara en sak. Om det inte fanns frivilliga som gärna fäller bomber, krigar och förstör så kunde illuminater inte göra någonting alls. Det är vi som är varandras bödlar – inte någon högre makt.

Vad skulle kunna vrida utveckling i ett sådant samhälle som denna flicka växte upp i om det inte skulle vara enorma flyktingströmmar? Om det väller in massor med människor i ett land, en stad eller ett litet samhälle så har människorna två valmöjligheter.

1 Antigen accepterar vi varandra och försöker förstå att vi alla är av samma virke och att det enda som skiljer oss åt är uppbyggda program som har olika uttryck, materiella, religiösa och vår föreställnings värld.

2 Eller så kommer vi att vara fortsatt intoleranta mot varandra och vår värld kommer att sluta i en katastrof.

Vi får inte glömma att med våra fem sinnen uppfattar vi bara 5 % av allt som verkligen finns. Dessa 5 % filtrerar vi dessutom med våra föreställningar som minskar vår perception ytterligare. Därifrån är förståelsen om att vi alla är från samma Källa mycket långt borta.

Illuminater med sitt program hjälper oss att utvecklas genom att de rör om i världen och raserar våra fasta identiteter som bygger på en begränsad verklighet och en begränsad perception. Illuminater är bara en liten grupp människor som framställs som den bortrivna delen av pyramiden med öga i mitten. Illuminater hör inte till denna värld i den meningen att de inte beblandar sig med världen. De styr den dock och iakttar hur villigt vi hjälper dem i vardagen genom att utföra olika order i blindo med skygglappar på ögonen.

Den dagen vi förstår den verkliga verkligheten blir illuminater tvungna att hitta en annan plats i universum så att omogna själar får en chans att utvecklas till varelser som växer i själen och anden.

Genom att vi förändrar oss själva på de innersta nivåerna inom oss så kommer vi att förändra världen. En värld där vapen, destruktion, mobbing och falska identiteter byggda på religiös, etnisk, politisk och nationell tillhörighet inte har en plats.

Jag avslutar med David Ickes ord:

”Kärleken är allt som finns allt annat är illusion.”

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s