Fri Energi, Orgon, kan mätas med våg

Nu har en tysk forskare, Dr. Klaus Volkamer, återupplivat en 100 år gammal idé (från bl.a. Rudolf Steiner) att mäta denna fria livsenergi med en mycket känslig våg. Han hade lagt frön från krasse i två slutna glaskolvar och låtit den växa bara i den ena. När den började växa blev kolven tyngre och när krassen hade dött, återkom den gamla, lägre vikten. Andra har vägt döende personer och efter döden, blev de ett tjugotal gram lättare, se filmen 21 gram. Volkamer har även vägt sovande människor. Under djupsömnen blev de upp till 400 gram lättare, då den finstoftiga eterkroppen glider ur vår kropp och beger sig på resande fot. När vi vaknar kommer den tillbaks och vi återfår vår tidigare vikt.
Dr. Volkamers mätningar med mycket finkänsliga vågor bevisar, att det finns livsformer som de flesta av oss inte kan se. De som brändes som häxor kunde, och det var just därför, att de torterades och mördades på det grymmaste sätt. Handlade det om andra livsformer här på jorden, som inte ville bli upptäckta???

Jadranko Miklec interview with Klaus Volkamer from Nosce te ipsum on Vimeo.
Se video på tyska, textat slovakiska med Klaus Volkamer

3 reaktioner på ”Fri Energi, Orgon, kan mätas med våg

 1. Fiskargubben

  Wilhelm Reich forskade om orgon och fängslades i Usa. När han såg hakkorsfanan sade han ”Es beweght sich falsch”, det rör sig åt fel håll. En tysk sade mig att det gamla ”Heil und Sieg”, hälsning och seger, förvanskades till Sieg Heil. Det finns andra exempel på sån magi. En brittisk kungagren bytte namn från Battenberg till Mountbatten. Nato kallas Otan i Frankrike.

  Det finns en sägen om att floden Vane döptes om till Neva av Birger Jarl och Alexander Nevski. Den sägnen vilar på lös grund, men är intressant.

  Det finns kraft i namn och uttryck och de kan vändas helt om av de som vet. I Tysklands fall till fel energi.

 2. För att vidga detta ytterligare kolla på följande länk som handlar om den svunna världen här i Norr. Givetvis finns inte om detta skrivet någonstans i historiska böcker. Artikel är på tjeckiska men bilderna talar för sig själv:

  http://myslenkyocemkoli.blogspot.se/2016/03/hyperborea-5.html

  På nästföljande länk kan du se tyskarnas byggnationer i Norr av sådan kvalité att betongen inte har alls vittrat sönder och är helt oskadd:

  http://myslenkyocemkoli.blogspot.se/2016/03/hyperborea-7.html#more

  Mycket är det som hålls hemligt och som har både med fri energi, orgon energi att göra. De som ville mänskligheten väl som Reich eller Tesla blev satta på undantag eller eliminerade och deras arbete beslagtagen.

  Här kommer lite länkar till t.o.m. med Sfinga någonstans här i Norr. Position är hemlig för att trotts att det är i otillgänglig terräng så vandaliseras det så att inga spår efter den stora civilisationen från Nordpolen blir kvar:

  http://myslenkyocemkoli.blogspot.se/2016/04/hyperborea-8.html

  Med detta vill jag påpeka att allt är hemlighållet för oss och sådana människor som Dr. Klaus Volkamer har det inte så lätt.

  Lite synd att vi människor ägnar så lite tid åt utforskandet av realitet och istället ägnar så mycket tid åt föränderliga ting i våra liv.

 3. Fiskargubben

  Tack, Ivan. Det finns två hemligheter bakom terassodling. Bevattningen fungerar och kylan kryper nedåt och sparar skörden. Den tekniken används ännu i europeiska floddalar. En österrikisk alpbonde har vidareutvecklat tekniken och säger att han kan få allt att växa utom bananer. Han var så okonventionell att han fick problem med myndigheterna.

  Jag var en gång markägare i skärgården och såg stora stenar splittrade nära tomten på ett exakt sätt. Jag trodde det handlade om grundstenar till hus, men efter din kommentar vet jag inte. Sten kunde vi på den tiden. Jag grävde på min mark och hittade flisor som kom till nytta som gåstenar framför ett av mina hus.

  På en åländsk ö såg jag en gammal trolleborg, en labyrint som invånarna inte ville informera Helsingfors om. Vi tror att labyrinten är grekisk men den kan vara mycket äldre. Där gick unga kvinnor sägs det. Vi har säkert haft flera stora civilisationer på jorden och även i Norden, som kan ha varit ett kulturellt centrum innan nordpolen flyttade sig norrut och jag räknar in Ryssland.

  Den romerska cementen är överlägsen vår. Det är surt för dagens Europa, men sant.

  Det är ingen tvekan om hanebu och andra tyska tefatsprojekt. Jag tror att det finns liv överallt i universum, men därifrån får vi inte besök. Det sista tyska besöket ägde rum över Mexico City 1992. Tefaten var aldrig militärt viktiga men symboliska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.