En svart Leopard kommunicerar med Anna

Berättelsen om ett hem för djur som djurparker eller privatpersoner inte vill ha. En dag kommer till detta hem en svart leopard som är aggressiv p.g.a. att människor har gjort honom illa. Anna som kommunicerar med djur blir tillkallad och med sin kommunikation avslöjar hon leopardens tankar och önskningar, något som förvandlar leoparden och hans tillvaro

Leopardens namn är SpiritSe länken: http://www.animalspirit.org/

engelska textat slovakiska

THE ANIMAL COMMUNICATOR

ENHANCING THE RELATIONSHIP BETWEEN HUMANS, OTHER ANIMALS AND THE NATURAL WORLD

Welcome to an exploration of interspecies communication – a journey of discovering ways to restore a deep relationship with all of life.

Human and animal communication creates a valuable bridge between human and non-human animals. By connecting with our intuition, we can engage in meaningful dialogue and remember how to hear the subtle messages from those whose space we share in our lives and our natural environment. Coming from a place of respect and reverence for all life, we can learn to understand our wilder relatives, honour their truths and live in greater harmony.

Anna’s role is communication, guidance and mentoring. She is based in the Western Cape, South Africa and offers workshops in various locations as well as consulting via phone and email for local and international clients. The goals of any consultations, public talks, animal communication workshops or nature retreats are increased awareness, empathy, compassion and mutual understanding.

See more at: http://www.animalspirit.org

3 reaktioner på ”En svart Leopard kommunicerar med Anna

 1. Fiskargubben

  Jag såg videon för några år sedan. Det är ingen tvekan om att vi kan kommunicera med djur och de har känslor. En häst kastade av mig i snön och skämdes sedan. En hund vet när vi inte mår bra. Jag såg en liten fågel kontrollera an annan fågel efter att den hade fått en smäll. Chimpanser samordnar och jagar i grupp. Några japanska apor lärde sig ett nytt sätt att skaffa mat och snart kunde alla apor. Kommunikationen är andlig, men det vill inte forskarna erkänna. Djuren vet vad de kan äta och forskarna kallar det instinkt. De ger saken ett namn och tror att den är förklarad, som arbetarförfattaren Jan Fridegård skrev. Jag vet att du tänker likadant. Jan var både kristen och spiritist och han kanske intresserar dig. Börja med Torntuppen. Jan hade en rysk förfader. Han och jag har stora likheter, jag har troligen en rysk förfader från 1800talet, och han uppfostrade mig med sina böcker.

  En irländare kan med en handrörelse få en hund att lägga sig ned. Forskarna struntar i sånt.

 2. Jag tittade på programmet ”Fråga Lund” tror jag att det hette så.

  Det fanns en forskare där som sa att växter förändrar sin sav när de blir anfallna av skadeinsekter. Dessa växter sände sedan informationen ut till omgivande växter (flera hundra meter) oavsett art så att dessa växter hade tid att förbereda sig.
  Denna forskare sa vidare att de inte vet hur det går till. Trotts allt har växterna varken mun, öron eller andra sinnen som skulle kunna tyda varningar.

  Det att morfogenetiskt fält existerar, eller att allt är energi med olika vibrationer = En enda energi och därmed sprids informationen till Hela Energin finn förmodligen inte inom forskarvärlden.

  Michael Werner som råkade för forskarnas mörkläggning i en annan fråga säger följande:

  Men på slutet av experimentet har mannen som hade övergripande ansvar sagt att resultaten kommer aldrig att bli publicerade, utan vilken som helst förklaring. Michael konstaterar med eftertryck att så här reagerar vetenskapsvärlden.
  Han säger ”Hit kommer en dåre och vi (vetenskapsmän) har problem, eller sanning och då har vi också problem.”

  1. Fiskargubben

   Det enda jag kan bidra med är att lukten av nyklippt gräs är en varningssignal. Katastrof, se upp, säger gräset. Vi måste dock klippa. Gräset tjänade mig i många år som gödsel, blandat med vatten tre dagar (så görs också i Ryssland), och som fuktskydd när jag odlade. Min mark var full av farliga fästingar och klippningen minskade risken. Rådjur kan ha några hundra fästingar och jag jagade bort dem. Skogsmöss är en annan fara. De sprider de farliga fästingsjukdomarna och gillar inte kort gräs och buller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.