Vädret är ständigt manipulerad i hela världen

Den som härskar över vädret härskar över hela världen

Publicerad på Orgonet 23.6.2017

Översättning: Ivan Björn

Första bilden: Vädermanipulation över Atlanten för att hålla Europa i långvarig torka. Naturen känner inte till räta vinklar!

19-6-20172b16-40-21

Andra bilden: Detalj av den rätvinkliga molnigheten – synliga chemtrails ränder.

19-6-20172b16-41-50

Tredje bilden: Skapandet av konstgjort chemtrailsmolnighet över Italien med mål att framkalla lågtryck eller elektromagnetisk styrd molnighet.

19-6-20172b16-08-17

Bildernas källa: Eosdis Worldwiew https://go.nasa.gov/2sYw0Lh

Jag kan inte låta bli att påminna igen vad beträffar vädermanipulation även om jag mer eller mindre upprepar mig. På denna blogg (Orgonet) har jag beskrivit moderna teknologier för att styra vädret många gånger.

Vädermanipulation är mer och mer synlig och min förhoppning är att människor äntligen lägger märke till detta.

Vädret beter sig nuförtiden så konstigt att t.o.m. i MSM kan man se vettiga reaktioner i kommentars fält som påstår att det inte kan vara på annat sätt än att vädret är manipulerad.

Självklart är det så att vädret är manipulerad så som jag har många gånger skrivit på denna blogg. Återigen vill jag påminna att vädret är 24/7 (dygnet runt, året runt) manipulerad på konstgjord väg så att det passar avsikter för det militära, affärsmässiga, politiska, maktmässiga, egendomsmässiga osv. ”Ägare” av vädermanipulation uppfyller sina avsikter med hjälp av förstörande meteorologiska fenomen.

Det konstgjorda vädret har vi så pass nära framför ögonen och dess uttryck bara fåtal människor klarar av att uppfatta. Sedan handlar det om nästa steg att erkänna att här handlar det om avsiktlig manipulation från regeringen/systemet/militärkomplexet och den dolda makten som vill ha kontroll över vanliga människor.

Tanken på att man kan styra vädret är som den kända elefanten i rummet; det är massmedial tabu och det är inte tillåtet att diskutera detta. Det jag vill uppmärksamma på är att alternativmedia som man kallade förut konspiratoriskt benämner man numera som ”fake news”.

Massmedia håller oss i en falsk förställning av att vädermanipulation inte är möjligt och att det kanske blir möjligt i framtiden och detta trotts att på internet finns en databas över patent för vädermanipulation http://www.geoengineeringwatch.org/an-extensive-list-of-patents/ och listan över företag som genomför vädermanipulationen. http://www.geoengineeringwatch.org/list-of-companies-engaged-in-weather-modification/

Alla dessa dagliga iögonfallande väder märkligheter är officiellt hänförda till osäkra fenomen som ”global uppvärmning”, ”klimatförändringar” osv. Man letar efter lösningar på ”klimatproblemet” som man själv skapar genom industriell vädermanipulation, genom chemtrails och elektromagnetisk styrning av vattens kretslopp på vår planet. Det är liknande som cancer och vaccinationsindustri som tjänar pengar på att genom tvång lösa problem som industrin själv förorsakar och livnär.

Det handlar inte om att klimatet på ett naturligt sätt inte utvecklas. Det handlar om att klimat/vädret är i nutid här på jorden till större delen ett stor kaos som förorsakas av ständigt manipulation av de som äger vädret eller geo ingenjörer som med hjälp av enorma teknologier och en enorm mängd energi ständigt lägger sig i naturliga processer.

Det mest iögonfallande av världomfattande styrning av vädret är chemtrails vars mål är att mätta atmosfären med ledande partiklar så att dessa partiklar kan styras med hjälp av elektromagnetisk strålning. Denna strålning kommer från satellitradar och system som kallas HAARP. Dessa anläggningar finns utspridda i ansenligt mängd över hela världen.

Väderprognoser på media är inga prognoser men det är planer för tillverkning av vädret som man offentliggör med hjälp av datamodeller eller m.a.o. geoengineering scenarier. Vi får inte bli förvånade att dessa scenarier ändras från timme till timme för att även om geo ingenjörer styr vädret till 100 % så har de inte luftrörelser helt under kontroll. Om det uppstår plötslig en gynnsam meteorologisk situation för tillverkning av förstörelse krafter är det genast utnyttjad och därmed förändras scenariot för vädret…

En annan länk:

USA förstör vår sommar 2017 för att djävlas med Ryssland, fullt väderkrig

 

 

 

 

8 reaktioner på ”Vädret är ständigt manipulerad i hela världen

 1. Människors benägenhet att hålla sig inom grupptänket, på grund av sin oro för att inte passa in eller tillhöra västvärlden, den europeiska kontinenten, nationen etc, försvagar och försvårar deras förmåga att tänka självständigt och logiskt.

  En grupp utan självständigt tänkande individer som tillsammans kommer överens om gemensamma riktlinjer för sin medverkan i grupper är lika med en galen grupp där ignorans av samhällsfarliga företeelser blir normen snarare än undantaget.

  Problemet är inte att människor är dumma eller korkade utan att de nedvärderar och förringar sin egen betydelse i förhållande till auktoriteter och galna grupper som styrs av maktbegär.

  Det är helt enkelt alltför bekvämt för individen att i tysthet hålla med om de galenskaper som sker, varav vädermanipulering och invandrings-, vaccinationspropaganda, mediastyrning/lögner och maktmissbruk utgör ett fåtal, än att själva sticka ut huvudet och säga ifrån när det gäller livsfientliga aktiviteter.

 2. Fiskargubben

  Vi talade om vädermanipulation på 90talet. Då handlade det om amerikanska vädervapen. När president Putin kom till London för flera år sedan ville han visa att Ryssland också hade sån teknik. Det regnade inte i London under hans besök. Det är typiskt Putin att demonstrera på det sättet. När ryska korvetter avfyrade Kalibr missiler från Kaspiska havet fick Nato en otrevlig överraskning. Vi fick veta att missilen kunde nå mål 150 mil bort och nu vet vi att den kan nå mycket längre. Den kan avfyras från ett vanligt litet lastfartyg nära Usas kust. Varför behöver Ryssland ett nytt stort hangarfartyg?

  Jag tänker på torkan i Nordkorea för flera år sedan och svälten där och på torkan i sydeuropa. Vissa skördar är så dåliga i år att de inte skördas av ekonomiska skäl. Om vädret manipuleras kan det förklara den kalla sommaren i Ryssland i år. Värmen går till ett område och kylan till ett annat.

  Jag kan inget om chemtrails men jag vet att medeltemperaturen i Usa gick upp märkbart när planen stod på marken efter elfte september 2001. Vädret och klimatet varierar på ett naturligt sätt, men där såg vi mänsklig påverkan.

 3. Pingback: SMHI radar – blixt 23 september 2017 – Ivans Blogg

 4. Pingback: En kommentar på ett inlägg…. – Something to know

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.