Vem eller vad orsakar naturkatastrofer?

Text: Ivan Björn
Vi människor skapar oss vår egen framtid med attraktionslagen. Vi skapar vår framtid på det personliga planet men också som kollektiv. 
När jag läste boken Livets Blomma av Druvalo Melchizedek förstod jag att om man lever i sitt hjärta och om man möter likasinnade som lever i hjärtat, så kan några personer göra rena underverk med sin avsikt. T.ex. så har Melchizedek med några andra rensat luften från smog, eller framkallat regn.
Motsatsen till detta är katastrofer. Vad eller vem orsakar dem?

Vi vet att vår brist på MEDVETENHET har skapat ett system som förorsakar korruption. 

Bilden hämtad från jinge.se 

Vi lägger vår röst och vår framtid till människor som vi har röstat på istället för att skapa vår realitet själva, ger vi skapande i händerna på några. Detta leder inte enbart till en himla massa krig, inblandning i andra länders angelägenheter. Detta leder även till att dessa politiker som vi har röstat på och som vi tror att de vill oss väl tillåter att vi är besprutade med chemtrails, att vi har mera strålning och gifter i maten och miljö! Till detta hör även manipulation av vädret med hjälp av chemtrails och HAARP. Medan detta pågår så får vi veta från våra politiker vilka miljömarodörer vi är och under sken av att koldioxid är boven beskattas vi sakta och säkert hårdare och hårdare.

Som medveten människa vet jag att de känslomässiga tillstånd som man sänder ut får gensvar i ens liv. Vårt kollektiva sinne måste också få gensvar i de manifesterade yttre skeenden. Är vårt sinne oroligt så är även naturen orolig.
Efter att ha läst och studerat böcker och filmer om frimurare, illuminater och den dolda makten har jag förstått att dessa krafter har inte bara en teknik och ett ben som de stöttar sig på. Att framkalla katastrofer sker på flera olika plan. Dels med teknik, men också genom att utnyttja skapande kraften i det mänskliga sinnet.

——————————–
När jag läste David Wilcocks blogg skriver han följande:
Katastrofer är ett svar på hur vi tänker och känner
Katastrofer är inte slumpmässiga. Vi har möjlighet att stoppa dem från att hända. Det är en viktig insikt vad denna nya vetenskap lär oss.
Men tills vi förstår att jorden själv är levande – som en del av den större levande universum –  kommer vi aldrig att förstå hur vi i slutändan orsakar att dessa naturkatastrofer inträffar.
Naturkatastrofer – eller så kallade ”force majeure” i juridiska avtal – är ett annat sätt på vilket synkronicitet visas i en stor, global skala.
Förhållandena på jorden förekommer inte i ett slutet isolerat system som inte har någon koppling till oss som medvetna levande varelser.
I själva verket är det precis tvärtom.
Om tillräckligt många människor i ett visst område blir ”ur balans” på något sätt, kommer jorden att återspegla det tillbaka till oss.
Oavsett om vi förstår vad som händer eller inte.
Katastrofala händelser ”där ute” speglar i en symbolisk form de känslomässiga problem som vi lider  av i  – hela vår vardag.
Symboliken med katastrofer
De katastrofer som inträffar berättar också en historia genom symbolik som avslöjar varför de händer. 
Var och en av de fyra elementen i traditionell astrologi – vatten, eld, jord och luft – har en historia att berätta när det gäller naturkatastrofer.
Vatten speglar känslor – och framför allt sorg. Plötsliga skyfall, översvämningar och flodvågor, kan uppstå till följd av kraftig ihållande sorg i en majoritet av människorna i det området.
På samma sätt kan torka indikera en oförmåga eller ovilja att sörja – och att möta vår egen smärta.
Bränder och vulkanutbrott kan uppstå när det finns ett omfattande utbrott av ilska bland många människor i ett visst område.
Jordbävningar kan tyda på bristande ”jordning” – och en total oförmåga att hålla oss stabila på en känslomässig nivå.
Orkaner och tornados – explosioner av luft – speglar ett övermått av mental fokus, och särskilt av stress och ångest.
—-
När jag läser detta så vet jag att vårt kollektiva känslomässiga tillstånd styr naturen. Druvalo Melchizedek kan rena naturen. Orgonet kan harmonisera och rena miljön. Då måste det finnas möjlighet till motsatsen. Orolig sinne förorsakar orolig natur.
Av detta kan man dra slutsats att makteliten vill hålla oss i ständigt rädsla och skuldkänslor. Detta förorsakar inte bara att man kan lättare manipulera folkmassor, men detta tillstånd förorsakar även katastrofer i naturen. Katastrofer som är förorsakade stundom av HAARP och chemtrails, stundom av vårt kollektiva sinnestillstånd och stundom av båda kombinationer.
Detta kan kallas manipulation och mindcontrol på en verkligen hög och socifierad nivå.

2 reaktioner på ”Vem eller vad orsakar naturkatastrofer?

 1. Tack, Ivan, för en intelligent och mycket klargörande artikel vars sanning enkelt kan bekräftas. Om vårt eget känslotillstånd påverkar hur vi bemöts av andra, någonting som de flesta enkelt kan konstatera, så faller det sig ju ganska naturligt att allas våra känslotillstånd även de har en påverkan på vår omgivning och i kraft av mängden känslostormar därtill kan utlösa faktiska stormar.

  1. Det som händer i våra liv måste vi ta ansvar för själva. En människa sa en gång: ”Först tvingar vi andra att bete sig på ett visst sätt och sedan anklagar vi dem.”

   Hur många gånger har någon inte klagat eller beklagat sig över någon människa och man själv känner inte alls den bilden av den berörda människan.

   Att klaga över reptilianer, illuminater för deras skapande är mycket ytlig om var och en av oss inte förstår att all elände här på jorden inte skulle existera om vi inte tillät detta genom vår oförmåga att förstå och minnas vem vi egentligen ÄR!

   Precis på detta sätt tillåter vi skeenden som berör oss som kollektiv.

   Tack för din träffsäkra kommentar Conny.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.