En ritual av gigantiska mått 9/11

Text och översättning: Ivan Björn
För de som kan tyska finns det ett intressant föredrag av Robert Stein om 9/11 på slutet av artikel.
Föredraget ät textat till slovakiska.
Nedan följer ett kort sammandrag på svenska.
 
Det mesta av tvillingarna blåste bort som het damm. Till marken har det fallit bråte motsvarande ett hus på ca 8 våningar. 
Volymen av det heta dammet har efter 30 sekunder ökat 5 gånger i volym. Ögonvittnen vittnar om het damm som brände dem på hyn.
Sådant dammoln har man observerad bara vid två händelseförlopp.
1.) Vid vulkan utbrott!
2.) Vid atombomben och därför är det troligt att kärnladdning har använts. Kärnvapen har utvecklats sedan Hiroshima och vid sprängning ser man inte sådana effekter som då. Nedan en kärnvapen sprängning.

Eftersom i människornas minne är det inristad Hiroshima bilden har de helt uteslutit denna möjlighet i samband med 9/11!
Nuklear

 

Seismologiska aktiviteter i Palisades 34 km från WTC har vid explosionen antecknat en kort aktivitet som slutade innan stora föremål ramlade ner till marken, vilket tyder på en kraftig – massiv men kortvarig explosion.
 
99% av allt betong blev till damm!!! Betongen expanderade 1 000 gånger sin volym! Stål förångades vid över 6 000 grader Celsius till så små bitar att den blåste bort! 
I molnet som uppstod vid explosionen kan man se en rödbrun färg vilket uppstår vid kärnsprängningar som en karakteristisk kemisk process!
Vid hög temperatur uppstår följande process som bildar rödbrun färg. Denna temperatur kan en kärnladdning åstadkomma.
 
Kärnvapen explosion med rödbrun färg. 
Nedan en bild med brunaktig färg som är rätt återgiven i färger! 
Observera att alla nyhetsinslag visade manipulerade färger och olika stationer visade olika färgtoningar för samma bildsekvenser trotts att de har professionell utrustning. Detta trotts att den dagen har det varit klart och solig väder.
I New York har man mätt upp förhöjd strålning av tritium  men man har genast bortförklarat detta.
100 tals av räddningspersonal har gått bort i cancer i leukemi och cancer på mjuka delar!!! Mer än 10 000 människor från Manhattan är kronisk sjuka eller har gått bort!!! 
 
Man har städat med ånghögtryck Just vatten är idealisk för att neutralisera Tritium!!!
 
Den hastiga bortgång av räddningspersonalen och räddningshundar kan man inte tillskriva asbest, eller förorenad luft. Alfa partiklar och tritium är mycket toxiska! 
Nästa bevis för att man använde kärnvapenladdning är elektromagnetisk puls som sände ut högfrekventa strålar. Det blåa sträcket nedan markerar i vilket område strömmen har gått den 11 september. Olika högkvalitativa kameror har mätt upp Elektromagnetisk strålning direkt – när det var den största seismiska aktivitet.
 
Även om det har rengnat rikligt efter 9/11 har det varit eldhärd på 760 grader som avtog sakta och upphörde den 19 december 2001. Termit skulle svalna mycket fortare!
Vid attentat på WTC i februari 1993 har man testat dessa vapen med provsprängning! På 90 talet har Phil Schneider vänd sig till allmänheten för att avslöja sanningen om provsprängningen. Några månader senare hittades han död. År 1995 säger Phil Schneider citat: ”För inte så länge sen har jag fått i uppdrag att undersöka sprängattentat på WTC från februari1993. Jag tittade på fotona som blev tagna på platsen direkt efter explosionen. Betongen har varit smält. Stålbalkar har varit upp till 1,8 m längre mot sin ursprungliga längd. Det existerar bara ett vapen som kan åstadkomma detta – en liten atombomb!!! Om de påstår att det har varit nitrat sprängmedel så ljuger de till 100%!!! Jag har varit övertygad om att de har ljugit för mig och jag slutade acceptera detta därför säger jag till er de ljuger även för ER!
Efter ett flygplan bildas alltid turbulens!
 
På nedanstående händelsen då det påhittade planet krockade med WTC uppstår ingen turbulens! Bilden visar istället en explosion inifrån byggnaden. Detta kunde förorsakas av en missil! Ögonvittnen har aldrig sett något flygplan och nedanstående explosion består egentligen av två explosioner efter varandra, den första explosionen inträffar för att dölja händelseförloppet vid den andra explosionen. 
 
De flesta myndigheter som räknade på Boeings hastighet har kommit fram till att vid krocken med tvillingtornen har hastigheten varit 900 km/h. (Utan att skapa turbulens) T.o.m. Boeing medger att ett flygplan kan p.g.a. luftmotstånd flyga högst 360 km i timme på den höjden. Att flyga 900 km/h är möjligt bara på 13 km höjd!
På nedanstående bild har flygplan krockat med fågel med stora skador som följd. Vid krock med tvillingtornen har flygplanet lämnat en siluett i väggen efter sig och t.o.m. har nosen kommit ut på andra sidan av byggnaden! Ett flygplan som är så skör att den inte klarar av en krock med en fågel. Inga delar av flygplanet har ramlat ner på marken vid krocken med WTC. 
Inga anhöriga kom till flygplatsen vid L.A. och för att dölja detta har de stängd L.A. flygplats senare för allmänheten.
Dessa människor har gjort diverse vittnesfilmer från händelsen
Med tanke på att kring WTC finns det byggnader som representerar den heliga geometri och WTC tornen representerade Salomos tempel pelare, är denna händelse den största Mega Ritual i den moderna mänskliga historien, planerad långt i förväg.
 

 
Millenium Hilton byggd av svart monolit befinner sig i närheten av WTC! Denna byggnad förekommer i filmen 2001 A Space Odyssey.
Monolit i kvadratisk form representerar Saturnus! Som är sammankopplad med Stenbocken! I ovan nämnda film är det just monolit som driver på mänsklighetens utveckling och leder mänskligheten till en ny era – NWO. 
2001 – slut på fiskarna.
Föredrag Megaritual!
tyska textat slovakiska
Av Robert Stein

 

3 reaktioner på ”En ritual av gigantiska mått 9/11

  1. Pingback: Alternativ historia – Ivans Blogg

  2. Pingback: Den Nya Världsordningen NWO är redan här – Ivans Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.