Benjamin Fulford 13/10 2014

Benjamin Fulford 13/10 2014 skriver bland annat följande:

 

Översättning: Ivan Björn

… Dessa familjehistorier är fläckade av blod och det ser ut så att
de medvetet förstör det naturliga livet på denna planet och reducerar mänskligheten till slavar som håller sakta och säkert på att tina bort.
Detta har lätt till många konspirationer och teorier om dessa familjer ursprungligen är reptiler istället för människor, eller någon sorts utomjordingar, men jag kan försäkra er om att de är människor. Det står alldeles klart att deras sinne har blivit infekterad av felaktiga tankar, men det kan också hända att deras tankar är inplanterade i deras hjärnor av någon utomstående kraft. Bästa beviset är att se den ena världsledare efter den andra köra med samma agenda som är i raka motsatsen mot det som de ville genomföra innan de kom till makten.

I grunden vet vi att den kriminella USA regeringen använde mutor och utpressning så att den får på detta sätt politiker i andra länder inklusive amerikanska politiker att bete sig enligt föreskriven agenda. I förbifarten kan man titta på Barack Obama vad han lovade innan valet och vad han gjorde när han kom till makten. Fortfarande är inte Guantanamo stängd och amerikanska soldater för krig i hela världen och tillskansar sig andra länders naturtillgångar.
I ett stark och surrealistisk ögonblick som jag någonsin upplevde, kontaktade mig en medarbetare till Obama för att jag ska ta reda på vem bestämmer och är över USAs president Barack Obama. Det bästa svaret jag kunde leverera är att vem det än är, om det är en entitet eller någon kraft så är det detta som skapar världen runt oss som vi i sin tur upplever som vår realitet.

 

Därför har det gått många år innan jag kunde upptäcka och lokalisera
med en exakthet som en domstolssakkunnig vem som är ansvarig förr så mycket död och kaos som vi upplever på jorden.
La loge maçonnique Propaganda Due ou P2 a tout
simplement commandité l’assassinat
du Pape Jean-Paul I, au 33 ème
jour de son règne, breves explications en vidéo
Min väg har lett mig alldeles klart till familjer vid Federal Reserv, men från den stunden har sakerna komplicerats. Rockefellers familjemedlemmar har sagt att de är i familjens Rothschilds tjänst och Rothschild har bekräftat att de är i tjänst åt frimurarlogen P2 i Vatikanen.
När jag besökte P2 logen i Vatikanen så har Daniel Dal Bosco och Leo Zagami sagd att de lyder en utomjording som bor i Schweiz. De har bjudit mig till Schweiz till ett möte, men jag avböjde p.g.a. att de inte hittar på något mot mig. Zagami presenterade för mig en Teutonisk ryttare vid namn Vincenzo Mazzara som har kontakter med logen P2 på högsta nivå och han sa att de lyder order från en utomjordisk entitet som man kallar den Svarta Solen som befinner sig i ultravioletta gamman strålar.

 

En annan grupp som jag mötte är Gnostiska illuminater som säger att
de tror att världen har varit skapad av en konstgjord intelligens. Denna intelligens har förstörd den vackra och urgamla civilisationen Atlantis. En annan person som är medlem av MJ12 som president Eisenhower bildade har studerat utomjordiska människor, händelser och artefakter och de bekräftar också att konstgjord intelligens är inblandad. President för en stor teknologisk firma och några killar från Pentagon säger att alla bekräftade UFO och andra bevis som tyder på en högre civilisation bekräftar att den högsta regerande eliten i världen har gjort överenskommelsen med utomjordingar. Namn som ofta kommer upp i dessa sammanhang är George Bush (far).
Att åberopa att det är någon annan som är skyldig till dagens situation i världen hjälper knappast till att lösa problem. Vi måste äntligen titta själva på vad vi kan göra. Detta betyder bara en sak och det är att sätta de ansvariga som vi vet att de handlar mot mänskligheten bakom lås och bom. Satanistiska familjer som äger BIS, Federal Reserv, Europeiska Centrala banken och Japanska banken måste helt enkelt ge upp.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.