Sjukdom beror alltid på obearbetade händelser i DITT LIV!!!

GOOGLE ÖVERSATT.

Introduktion till Dr Hamer s germanska / German New Medicine

 
 
Att det finns ett samband mellan psyke och sjukdom är varken en ny upptäckt, inte heller är det Dr Hamer upptäckt. För att citera Dr Hamer:
” Genom årtusenden har mänskligheten mer eller mindre medvetet känt att alla sjukdomar i slutändan har en psykisk ursprung och det blev en ”vetenskaplig” tillgång fast förankrat i arv av universell kunskap, det är bara den moderna medicinen som har vänd våra animerade varelser i en väska full av kemiska formler. ”
Välkommen till Dr Hamer: s sida på den tyska nya medicinen.
Om det här är ditt första besök, kommer följande att fungera som en kort introduktion:
För tjugo år sedan, Dr Ryke Geerd Hamer, en tysk läkare med egen praktik i Rom, Italien, fick ett telefonsamtal mitt i natten. Hans 17-årige son hade blivit skjuten på semester i Medelhavet. Tre månader senare dog Dirk och strax efter, Dr Hamer, som hade varit frisk hela sitt liv, men som var helt förkrossad av den här katastrofen, fann att han hade testikelcancer. Snararst misstänksam om detta sammanträffande, satte han igång med att göra forskning på de personliga historier av cancerpatienter för att se om de hade drabbats av någon chock, ångest eller trauma innan sin sjukdom.
Under tiden, efter omfattande forskning av tusentals patienter, kunde Dr Hamer äntligen dra slutsatsen att sjukdomen är uppstår endast till följd av en chock som vi är helt oförberedd för. Denna sista punkt är mycket viktig. Om vi kan på något sätt vara förberedda för den chockerande händelsen, vi kommer inte att bli sjuka. Faktum är att Dr Hamer inte vilja säga ”cancer”. Snarare är det en speciell biologisk reaktion på en ovanlig situation, och när ”chocken” situationen är löst, ställer kroppen om att återvända till normalitet. Detta är mycket förenklad förstås. Böckerna förklarar hela processen i detalj.
Han presenterade sitt arbete på universitetet i Tyskland som han var ansluten till. Utan att testa eller bevisa hans hypotes, bad de honom att förneka hans rön. Eftersom han inte skulle kunna tänka sig att förneka det han vetenskapligt hade bevisat bortom skuggan av alla tvivel, vägrade han. Som ett resultat, var hans läkarlegitimation indragen och situationen är oförändrad även dag. Även om universitetet i Tübingen beordrades av en domstol för att hålla tester för att bevisa teorier, har de aldrig gjort det.
Dr Hamers liv har varit ett kaos av händelser sedan dess, avslutas med en arton månaders fängelse i Tyskland, där han tjänstgjorde i celler hos vanliga brottslingar. En stor del av oppositionen som han har ställts inför har kommit från det faktum att den person som av misstag dödade Dirk var prinsen av Savojen, den sista kungen av Italien son. En komplicerad, svår och känslig situation, som vem som helst kan föreställa sig.
Dr Hamer tror mycket starkt på att de nuvarande metoderna för att hantera cancer är barbariskt, grym och helt onödig. Detta yttrande ger honom inte många vänner.
Sedan upptäckten av den tyska New Medicine 1981 har Dr Hamer skrivit flera böcker om hans medicin och hans extraordinära fynd. Några av böckerna har redan översatts till flera språk, och det arbetet fortsätter. Många läkare i Europa utövar hans sätt att läka patienter i hemlighet och använder sig av hans erkända exceptionella diagnostiska kompetens.

Avsaknaden av ett officiellt erkännande av ”officiella” eller ”konventionell” medicinen är frustrerande för både Dr Hamer och för allmänheten. Vi kan bara hoppas att rörelsen för att ändra status quo kommer att komma från de personer som börjar att förstå hur deras kroppar fungerar och från att insistera på att deras läkare och vårdinrättningar kommer till insikt.

Det outtröttliga arbete som ständigt ökande alternativa terapier och böcker som skrivits av Deepak Chopra och Dr Andrew Weil, har bidragit enormt till den förändring i medvetandet som vi ser i världen.
Men när du har hört Dr Hamer föreläsning eller sett honom vid ett seminarium, läst hans böcker och hade tillgång till hans sjukdom diagram, förstår du att äntligen har någon funnit alla länkar och fann alla de anslutningar som saknades.
Med tiden är förhoppningen att arbetet kan förklaras på ett sätt som ”någon intelligent person med ingen särskild utbildning” kan förstå. Det finns mycket kvar att göra. Vi hoppas att dessa sidor kommer att ge dig lite tröst och optimism.

Welcome to the Germanic/German New Medicine

3 reaktioner på ”Sjukdom beror alltid på obearbetade händelser i DITT LIV!!!

 1. Fiskargubben

  Ivan, jag hänvisade till dig på Lars Berns blogg. Det är tydligt att psyket påverkar hälsan. Jag har sett det i mitt eget liv flera gånger. Jag är glad att du påminner mig och sprider viktig kunskap till andra.

  Vid ett tillfälle fick jag molande värk i magen och sade nej. Smärtan försvann helt.

  1. Det finns en naturlig tillvaro som är baserad på en inre balans och energierna i jämvikt.
   Denna tillvaro uppnår man genom att vara medveten om vem man är, genom självkännedom och iakttagande av sina innersta tankar och känslor och vad dessa för med sig i den yttre manifesterade verkligheten.

   Det största misstaget en människa kan göra är att skylla händelser i sitt liv på andra eller omständigheterna eller ödet. Det finns inget sådant som existerar oavsett om man är ett barn eller med ansenligt ålder.

   Doktor Hamer har iakttagit sitt liv och händelserna i den och därför förstod han sammanhang av det som händer i hans liv. P.g.a. detta kan han dela med sig av sina erfarenheter.

 2. Pingback: Allt som händer i ditt liv har du skapat själv! – Ivans Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.