Ord och inga visor

Mina tankar kring denna problematik:

Slaviska länder är kanske de länder som blir bra på att urskilja elitens manipulation och påtvingade omstruktureringar i samhället.

Polen är ett av de länder som blev mycket plågad av olika särintressen under historiens lopp. Därför är Polens reaktion mot pådyvlad invandring sund och normal. Det är dock inte bara Polen som har en historia fläckad av underkastelse och påtvingad överhöghet från andra länders intressen. Tjeckien, Slovakien, Ungern är några länder som inte vill ha någon invandring i sina länder.

Varför kallar jag invandringen pådyvlad?

Det är enkelt. Skulle inte ett visst land göra grushögar av hela nationer, skulle ett visst land inte bygga upp terrororganisationer genom sina underrättelseorganisationer så skulle det inte komma några flyktingar alls. Denna aggressiva politik mot vissa länder är så fel mot människor som bor där som det bara kan bli. Man förstör för människor deras livsmiljö så att de är tvungna att röra sig i en viss riktning som samma makt som förstör har redan ritat upp och bestämt! En total inhuman behandling.

Varför sker detta?

Om vi människor skulle kunna vara ifred från alla dessa manipulatorer så skulle vi genom förändrade energier från Universum komma till ett mycket bredare medvetande som skulle resultera i att nationstillhörighet och plats man bor på inte skulle vara av avgörande betydelse. Det som skulle vara avgörande är hur man trivs i en viss miljö p.g.a. att genom ett högre medvetande skulle man uppfatta en mycket bredare spektrum av energier. Man skulle få en mycket bredare uppfattning om Skapelsen och man skulle vara mera medveten om sin plats och roll i Universum. Man skulle bli på sikt en jordbo som bor på planeten jord. Gränser skulle blekna mer och mer bort.

Eliten vet detta och Maya beskriver detta som den Nya Tidsåldern. För att kontrollera detta och ha fortsatt makt över människor så har man satt igång en kontrollerad globalisering vars drivmotor är rädsla och destruktion och ödeläggelse av människors identitet.

Ivan Björn

Petterssons gör Sverige lagom!

Den polska premiärministern Beata Szydlo gör det fullständigt klart i ett tal i det polska parlamentet sejmen den 24 maj 2017, att Polen inte kommer att böja sig för några diktat från EU om att påtvingas s k flyktingar. Kontrasten mellan henne och Stefan Löfvén är som mellan dag och natt. SL besökte för en tid sedan Polen för att försöka övertyga polackerna om hur bra det är med massinvandring av analfabeter, desertörer, terrorister och välfärdsmigranter från dysfunktionella länder i Mellanöstern och Nordafrika. Resultatet av detta lär bli noll och han kunde i stället genom att ha stannat hemma i ankdammen, ha besparat sunt tänkande svenskar från att bli utskämda i Polen.

View original post

3 reaktioner på ”Ord och inga visor

 1. Fiskargubben

  Jag ville kommentera när jag läste det här, men tänkte släppa fram andra först. Nu kommer kommentaren.

  Jag är lyckligt lottad och har lärt mig mer om slaviska folk. Fina människor och hårt prövade i historien. De vill ha sina egna länder och det är helt naturligt. Det finns en bra anledning till att tyska Pegida har en stark bas i östra Tyskland. Sovjetunionen, med sina fel och brister, lät folken ha sitt eget.

  Det Sverige jag växte upp i var homogent. Vi tvingades tidigt ge upp vårt land och jag gillar det östeuropeiska motståndet. Det blir säkert kamp med Bryssel.

  Det jag lider av är dagens motsättningar mellan slaviska länder. Det problemet måste folken lösa själva. Det handlar om gamla krig, politik och religion.

 2. Mycket av motsättningarna sker på politisk nivå som någon skådespel medan helt vanligt folk är vänliga mot varandra. Ett bra exempel på detta är forna Tjeckoslovakien som är två länder idag där allt gick fredligt till.

  Motsättningar som du nämner som t.ex. i forna Jugoslavien har varit konstgjord framkallade av världsmakten och NATO har tydligt visat vad den är kapabel till vad beträffar sönderbombning av landet.

  Samtidigt ska det erkännas det jag säger hela tiden här på bloggen. Den verkliga framgång kan nås bara genom att en människa växer i sin medvetenhet om vem hon egentligen är. Att skylla allt på utomstående krafter som manipulerar håller inte. Det måste finnas människor i landet/länder som är villiga p.g.a. påhittade och prefabricerade konflikter att lyfta hand/vapen mot sina medmänniskor vilket skedde i t.ex. forna Jugoslavien.

  Trotts pådyvlad massinvandring kan vi som människor ta tillfälle i akt att växa i vår inre. I så fall behöver inte konflikter uppstå om vi ger utrymme till varandra att vara, att utryckas. Jag har läst vissa mycket välskrivna och genomarbetade inlägg om invandringen där invandringen sågs som ett problem och personen som har skrivit artikel har haft just den erfarenhet som bekräftades av just de upplevelser som han beskrev.

  Personligen har jag aldrig sett eller varit trängd av några invandrare och då bor jag delvis i ett samhälle där det kom många sådana och där minst till en tredjedel bestod av just invandrare. Mycket beror givetvis på människans egen inställning och utstrålning för att det man strålar ut kommer att manifestera sig.

  Slaviska länder strålar ut ovilja mot invandringen p.g.a. sina tidigare erfarenheter. Enligt inlägget Ord och Inga visor på Petterssons blogg så kommer stadsminister till Polen för att övertyga polacker om en syn som är baserad på den svenska erfarenheten på politisk nivå! Det är klart att dessa två olika erfarenheter som livssyner krockar med varandra.

  I denna fråga är människor i öst och politik överens. I Sverige verkar svenska folket och politiker inte vara överens i denna fråga. Egentligen borde man ha en folkomröstning om invandringen för att veta. Sen kan man fråga sig att varför är just Anna Lööf så populär hos Bilderberg. Vad jag har förstått så är hennes agenda öppnade gränser.

  Av detta kan man dra slutsats att ingen frågar folket varken i de länder som man sönderbombar för att skapa flyktingströmmar eller i de länder som ska sedan stå där med öppna armar. Detta verkar vara politik på mycket hög nivå och det ät tydligt att man vill rita om jordens kartor. Sedan uppstår frågan varför? Svaret finner man i min kommentar ovan i Regblogg från Petterssons blogg

  1. Fiskargubben

   För fem hundra år sen var det ingen större skillnad på polacker och ryssar. Problemen började på 1600talet med krig och religiösa motsättningar. Nu skapas det ukrainska folket om uppifrån och det är inte rätt.

   Jag vet vad som hände på Balkan och det var så sorgligt.

   Nu verkar även Kroatien ha tröttnat på Eu. Som du säger är det skillnad på folket och politikerna. Östeuropas ledare är närmare folket. Macron i Frankrike försöker få dem att lyda.

   En av mina unga familjemedlemmar känner sig hotad och är rädd. Själv får jag bara konstiga blickar i invandrarområden. Vi har bra relationer med en kvinna från Makedonien och några ryssar. En serbiska gladde sig när jag tilltalade henne på ryska. Det är inte slaverna vi har problem med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.