4 reaktioner på ”Ben Fulford and David Wilcock on Russian TV: Cabal Defeat is Looming

 1. Fiskargubben

  Ren Tv har några intressanta videos, men jag hade inte tid att se hela den här. Jag lyssnade på Schneider på 90talet och hade svårt att ta till mig budskapet. Nu är jag övertygad om att baserna finns, men en tunnel under Atlanten har jag svårt att tänka mig. Ett sånt projekt är stort och det måste finnas många räddningsstationer. Antagligen flera tunnlar också. Hur ventileras de?

  Borrade de så djupt att de fick kontakt med invånare i den nedre jorden? Ivan och jag har diskuterat möjligheten av deras existens på en annan blogg. Den är ännu obevisad men fascinerande att tänka på.

  Tack att du publicerade videon, Ivan. Jag hoppas jag kan återvända till den senare.

  1. Ventilationen är inget problem om saker är rätt gjorda. Under Bosniska pyramider finns det djupa gångar där luften strömmar obehindrad.

   Vad beträffar tunnel under Atlanten tänk stort. D.v.s. Hur länge är jorden bebodd och hur många välutvecklade civilisationer har funnits här. Skulle de inte vara kapabla att bygga tunnlar när de var kapabla att bygga pyramider med grundarbete under jorden som är lika djup som pyramiden på höjden med avancerade och endamålsenliga gångar under jorden

   1. Fiskargubben

    Ivan, du har bättre kunskaper än vad jag har. Det är riktigt att pyramiderna är speciella. Jag visste inte att flera våningar byggts under jord. Talar du om den i Bosnien?

    Jag kan tänka mig bergsgångar under Atlanten. De vindlar lite hit och dit. När jag inte vet får jag tänka så gott jag kan. En snabbtunnel under Atlanten kräver en teknik vi inte har eller inte känner till finns. Den kan finnas, men jag vill se den. Vi har talat om flygande tefat och de finns. Dem har jag undersökt noga.

    Det har absolut funnits många civilisationer på jorden. Skapelse och nyskapelse är vad som gäller i skapelsen.

    Vi går olika vägar i livet och så ska det vara. Vi kan bidra på olika sätt och bearbeta vad vi får höra. Du gör ditt på bloggen och vi andra kan bidra med vad vi vet, om vi vet. Olika kunskaper kan föda ny.

 2. Vad beträffar strömmar av frisk luft tänkte jag på Bosniska pyramider. Vad beträffar grunden med gångar under pyramider så tänker jag på både Egyptiska och Bosniska pyramider.

  Vad beträffar kunskap så tycker jag att du är mycket påläst Fiskargubben och dina kommentarer är både utförliga och berikande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.