Den hårda sanningen om brotten i Kanada

Microsoft Translator från länk: http://itccs.org/2015/01/25/the-hard-truth-about-the-crime-called-canada/

Tjugo skäl, och 50.000 mer om, varför du bör gå i Republiken Kanata

dig

Mohawk äldste Bill Squire påbörjas ITCCS kriminaltekniska gräva på en massgrav för barn dödade i anglikanska Mohawk school, Brantford, Ontario, oktober 2011

Föremål för en kommande Grand Jury utredning:
1. nio år gammal Vicky Stewart av den Tsimshian nationen dödades vid United Church residential school i Edmonton på 9 April 1958 av skolans husmor Ann Knizky, som slog Vicky i huvudet med en två av fyra. RCMP vägrade att väcka åtal mot antingen Knizky eller United Church, och hotade Vickys familj med fängelse om de bedrivs i frågan.

2. Margaret Sepass våldtogs och sedan misshandlades till döds av en anglikansk präst vid namn John Warner 5 December 1969 i St. Michael indiska skolan i Alert Bay, British Columbia. Margaret var nio år gammal. Hennes gravplats är okänd och John Warner åtalades aldrig.

3. den 5 januari 1938, var Albert Gray ihjälslagen av pastor Alfred Caldwell i United Church of Canada när Albert tog ett plommon från en burk utan tillstånd. Albert var elva år gammal. Hans kropp begravdes i hemlighet bakom Ahousat indiska skolan och Alfred Caldwell åtalades aldrig.
4. den 24 December 1946 sparkade den samma rektor Caldwell 14 år gammal Maisie Shaw till sin död ner för en trappa i United Church’s Alberni bostadsområde skola, som bevittnades av Harriett Nahanee. RCMP täckt upp mordet.
5. den 3 April 1964, var Richard Thomas våldtagen och sedan strypt till döds av katolsk präst Terence McNamara på Kuper ön indiska skolan. Richard begravdes i hemlighet i en fruktträdgård söder om skolan, och Terence McNamara, som fortfarande lever, åtalades aldrig.
6. Elaine Dick, sparkades 6 år, till döds av en nunna i April 1964 på Squamish indiska skolan i Vancouver. RCMP vägrade att väcka åtal på begäran av offrets familj.
7. Daniel Kangetok, var ålder 4, infekterade med en behandlingsbar virus som en del av ett försvar forskningskommittén experimentella program finansieras av den kanadensiska militären. Han lämnades för att dö på Carcross anglikanska residential school i Yukon, i februari 1971.
8. David Sepass, sköts 8 år, ner för några trappor av en präst på Kuper ö katolsk skola och vänster att dö, i början av 1958.
9. ett nyfött Cree barn brändes levande av en ledande präst på katolska Muscowegan indiska skolan nära Regina i maj 1944, som bevittnades av Irene Favel. Prästen åtalades aldrig.
10. Susan Ball, ålder 5, svalt ihjäl i en garderob i den enade kyrkan Edmonton bostadsområde skolan under vintern 1959, efter det begränsas av en kyrklig husmor för att tala sitt eget språk.
11. Pauline Frank, dog 8 år, av medicinska experiment utfördes av kanadensiska armén forskare vid Nanaimo indiska sjukhuset i mars av 1972. Hennes kropp begravdes i hemlighet på sjukhuset, som är fortfarande begränsad militär egendom.
12. Albert Baptiste, dog ålder 9, av elektriska stötar från en cattle prod utövas av en katolsk präst vid Mission residential school över jul 1951.
13. Nancy Joe, dog åldern 14, av ofrivillig drogtester av militär läkare vid sjukhuset Nanaimo indiska våren 1967.
14. Lorraine vit, tonåring, var gänget våldtagen av United Church bostäder skolpersonal och lämnade att dö, Port Alberni, sommaren 1971.
15. arton Mohawk barn, alla under sexton, sköts till döds av kanadensiska soldater utanför Brantford, Ontario, sommaren 1943, som bevittnades av Rufus McNaughton. Barnen begravdes i hemlighet i en massgrav.
16. Johnny Bingo Dawson, ögonvittne till brott i anglikanska bostäder skolor och en ledare av protester mot dessa kriminella kyrkor, dog av skador från en polis slog efter hotas av dem, i Vancouver den 9 December, 2009. Officiell dödsorsak var alkoholförgiftning, trots avsaknaden av alkohol i hans blod.
17. Ricky Lavallée, ögonvittne till Bingo slog Vancouver polisen, dog av ett slag mot hans bröst i början av januari 2011.
18. William Combes, ögonvittne till bortförandet av tio barn av drottning Elizabeth från Kamloops indianska skolan 10 oktober 1964, dödades av en giftinjektion vid St. Paul’s katolska hospital i Vancouver den 26 februari, 2011.
19. Harriett Nahanee, den första ögonvittnen till ett bostadsområde skola mord att gå allmänheten, avled efter misshandel i Vancouver fängelse, februari 2007.
20. Nora Bernard, den första först i Kanada att stämma den katolska kyrkan för bostadsområde skola brott, mördades i December 2007 på tröskeln till Kanadas officiella spinn doctoring bostadsområde skola folkmordet.
… och fler än 50 000 andra, alla av dem barn.
Ingen har någonsin varit laddade eller försökte enligt kanadensisk lag för alla dessa mord. Och den kriminella regeringen och kyrkor som är ansvarig för detta massmord har varit lagligt befrias från ansvar för dem enligt kanadensisk lag.
Ingenting har varit läkt. Ingenting har stämts. Rättvisa har utrotats så fullständigt som dessa oskyldiga offer.
Stoppa kriminella sammansvärjningen kallas Kanada! Gå med Republiken Kanata och hjälpa förde dessa kriminella institutioner av kyrka och stat. Helt enkelt, för dessa barn: och för de som kommer att dö i morgon om mördarna är kvar vid makten.
En republikansk Jury har sammankallats i Vancouver att väcka åtal mot och arrestera de ansvariga för dessa mord.
Utfärdats av högre domstol av rättvisa av republiken av Kanata, Est. den 15 januari, 2015
Kanata Logo-2
johnny bingo dawson

 

Ricky Lavallee

 

william-combes

Se också:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.