Manipulation med ELF vågor

Vi är medvetet manipulerade med t.ex. ELF vågor!
Översätt gärna med översättningsverktyg.
 
I Sverige är det Henning Witte som är djupt engagerad i ämnet mindcontrol
 
Du kan läsa en lång artikel i ämnet om du klickar på nedanstående text

Hela vår kropp arbetar med skalärvågor

 

WhiteTv kan du läsa många artiklar om vågor och mindcontrol
 
Lägg följande på minnet.
Människor som påpekar och skriver om manipulation av mänskligheten är antigen anklagade för att vara konspirationsteoretiker, eller mördade som Rauni Kilde t.ex.

 


Tänk efter att konspirationsteori har aldrig skadat någon, men själva konspirationer som sker idag i världen, skadar, manipulerar, mördar, utplånar och det under slagord som mänskliga rättigheter eller utmärkelser som Nobels Fredspris t.ex.
 
De som skadar mest gömmer sig bakom en illusion av en rättvis värld och bakom erkännanden och utmärkelser. De klappar varandra på ryggen medan de hånar alla som påpekar att någonting är verkligen fel i dagens värld.
 

Vi lever i en värld som är full av lögner, där medvetna eller omedvetna lögner projiceras på oss alla. Det är dags att vakna och ta reda på sanningen genom att stiga utanför matrixen!!! Bara genom att förändra sig själv kan man förändra verkligheten. = Detta betyder att ha en inre förståelse för att vi alla är EN och det man gör mot någon annan gör man mot sig själv!

 
I filmen Zeitgeist säger man i början att politiker och institutioner är de som ljuger mest av alla inklusive religioner och för att täcka sina lögner kontrollerar de allt och alla 
 
engelska textat svenska
 Citat ur filmen Zeitgeist:
”Ju mer du börjar undersöka det vi tror att vi förstårvar vi kommer ifrån, vad vi tror det är att vi håller på med, desto mer börjar du se att de har ljugit för oss. Varje institution har ljugit för oss. Vad får dig att tro att den religiösa institutionen är den enda som aldrig varit berörd? De religiösa institutionerna i den här världen är längst ner i smutsen. De religiösa institutionerna har satts där av samma människor som gav dig regeringar, din korrupta utbildning, som satte upp internationella bankkarteller.För våra herrar bryr sig inte ett dugg om dig och din familj.

Allt de bryr sig om är vad de alltid brytt sig om och det är att kontrollera hela den förbannade världen.Vi har blivit vilseledda, bortom från den sanna och gudomliga närvaro i Universum som människa har kallat gud…” 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.