Scalar Waves used in Mind Control

Publicerades den 22 nov. 2014

20 November 2014 targeted individuals (ti), victims of mind control, organized their first conference in the world to alarm about mind control and covert harassment. That technology is at least 60 years old and hidden behind secret physics. That makes it difficult to detect and protect against mind control.

The secret physics are scalar waves, an unknown type of waves detected by Nikola Tesla for more than 100 years ago. Scalar waves have totally different qualities compared to electromagnetic waves. Scalar waves are kept secret because they describe how to use free energy (neutrinos) and because they are used to control humans mind, brain and body.

The aims of the Covert Harassment Conference 2014:

– To challenge general ignorance, governments denial and mainstream media silence regarding the development and existence of the sophisticated spectrum of harassment methodologies and bio-electromagnetic technology (a.k.a. mind-control technology), capable of not only influencing the human body, behaviour, emotions and cognitive processes, but also torturing and/or killing at the speed of light without leaving any evidence.

– To raise awareness and inspire reflection among the public on these human rights violations committed non-consensually and covertly on innocent civilians.

– To stimulate the debate at the European and world level, forming a basis for international legislation and policies addressing the use of remote technology weapons and/or methodologies, including: thought reading and thought control technologies, directed energy weapons (DEW), gang stalking (a.k.a. organized stalking) and ensuring citizens’ protection.

– To prompt recognition and acknowledgement of the stories of targeted individuals, instead of ignoring them and often labelling as ‘crazy’.

– To engender independent investigations into mind-control experimentation related crimes.

– To encourage everybody to look for the solutions to protect citizens against the crimes committed with the use of these remote technology weapons and/or methodologies and diligently promote the care for victims of stalking crimes who have limited resources or avenues for a safe environment.

Thank you Peter Mooring and his team for making that important conference happening!

engelska

5 reaktioner på ”Scalar Waves used in Mind Control

 1. Fiskargubben

  Ivan, du och jag har olikheter, men jag ska tala om det som förenar oss. Vad kul att du studerar Schauberger och Tesla! Det gjorde jag också när jag studerade alternativ energi och började ifrågasätta termodynamikens andra lag (tala inte om det för Lars Bern). Jag korresponderade med en tysk och en österrikare och fick veta att Besslers hjul återskapats. Jag skriver det här för att min dotter nu undrar vad eter är. Jag förklarade att det var en vetenskaplig teori på 1800talet och som så mycket annat från den tiden inte ska ignoreras.

  Jag läste om ryska Grebennikovs lilla flygande apparat. Han lärde sig flugornas hemligheter och vägrade att sälja till amerikanarna.

  En del händer i Ryssland, men så mycket som har hänt i centraleuropa där det finns en mentalitet som vi inte har. Du vet det antagligen du också. Steiner skriver om saken.

   1. Fiskargubben

    Tack att du påminner mig om videon, Ivan. Jag har inte alltid tid att se videos.

    Hur många laboratorier har exploderat? Teslas gjorde det.

    En australiensare satte antenner på en solpanel och fick förvånansvärda resultat, En kondensator, en antenn, är som ett batteri. En annan skapade en maskin som gav mer än 100 procent och sedan försvann han från nyheterna.

    Det är inte första gången jag hör om en maskin som drivs av vatten.

    Det är inte konstigt att våra nya svenska ubåtar drivs av gamla Stirlingmotorer och nya innovativa propellrar. En påverkan av Schauberger tror jag. Vi gick tillbaka till det gamla och fick en fullträff, som Usa avundades oss. Nu tillverkas dessa motorer i Usa. Vi är en koloni och skänker bort våra hemligheter.

    Ett hjul inuti ett hjul, skriver Hesekiel i Bibeln och så är det både med våra propéllrar och Besslers hjul.

    Jag är inte expert på centraleuropa och talar inte perfekt tyska och slaviska språk, men det är mitt intryck att där finns ett mycket viktigt tänkande och det inkluderar Tjeckien. Tesla, en kroat, Steiner, som växte upp i en kroatisk eller ungersk del av riket,och Schauberger är några exempel. Det är bra om du talar om för dina tjeckiska vänner att jag har respekt. Där trycktes en Bibel innan Luther kom till skott. Svenskarna har mycket att lära, men vi har börjat.

    Jag tackar dig mycket för översättningen av solsystemets uppkomst. Du fick mig att tänka om.

 2. Jag kan intyga att i Tjeckien händer det mycket och det finns människor som Jaroslav Dušek en tjeckisk skådespelare med egen teater som inte lever på statsbidrag och flera år i rad är hans föreställningar slutsålda. Jaroslav Dušek kommunicerar även med stenar och har även regelbundet föreställningar – program där viktiga livsåskådningsfrågor behandlas. Här som exempel en video med namnet ”Vi är fångar i våra emotioner” med Jaroslav Dušek: https://youtu.be/gsqo-FrODAE . Jaroslav Dušek är den största teaterpersonlighet i Tjeckien i teatergren – improvisation.

  Petr Chobot är en annan personlighet som belyser djupa existentiella frågor och han är shaman och väl förtrogen med Peru. Peter har haft utomkroppsliga upplevelser redan i sina tidiga levnadsår. Han trodde att han är konstig tills han kom som student till en biologi skola i Sankt Petersburg. Där har lärare och elever undersökt och praktiserat det vi kallar övernaturliga fenomen. http://petr-chobot.eu/cs/

  Jaroslav Chvátal https://www.matrix-2001.cz/autor/1-jaroslav-chvatal/ studerar historia och nutid och han är en flitig gäst hos radiostation Svobodný vysílač CS https://www.svobodny-vysilac.cz/category/archiv/studio-plzen/j-chvatal/ . Jaroslav Chvátal kan ämnen som pyramider, underjordiska tunnlar, främmande energier, illuminater m.fl.

  Miroslav Zelenka har en skola som handlar om den andliga utvecklingen: http://www.skola-lecitele.cz/index.php/40-lecebne-techniky/1197-miroslav-zelenka-cesta-duchovniho-rozvoje-a-vyjimecna-meditace-na-odpoutani-prisedlych-dusi . Miroslav Zelenka är också en flitig gäst hos radio Svobodný vysílač CS. http://www.miroslav-zelenka.cz

  Internet TV ”Cesty k sobe” (vägen till dig själv) https://www.cestyksobe.cz har gäster som pratar om existentiella frågor.

  Sen har du otaliga centra med andlig tema som byggdes av många duktiga, engagerade andliga människor som t.ex. http://www.ivanka-centrumduchovnipomoci.cz/vice-o-mne/

  http://www.antakarana.cz där har jag varit personligen.

  Detta är bara ett axplock av allt som finns som behandlar existentiella frågor.

  Vad beträffar mig själv så pratar jag enbart slovakiska, svenska och förstår tjeckiska. Det är tack vare många engagerade människor i Tjeckien och Slovakien som översätter intressanta videor som jag är så välinformerad om många frågor, samt mina ivriga studier genom bokläsning och mina egna personliga andliga erfarenheter.

  Det jag läser vill jag också uppleva!

  Boken som jag började med för länge sen är Eckhart Tolle ”Kraften i nuet” På slovakiska ”Moc prítomného okamziku” The Power of Now – https://www.bokus.com/bok/9780340733509/the-power-of-now/

  Där skriver Tolle om att glesa ut tankarna, expandera inåt, ge sig in på den inre vägen…

  Allt ville jag prova på så att det inte är bara ord… och på den vägen är det…

  1. Fiskargubben

   Tack, Ivan. Du gör mer nytta än du anar. Vi diskuterar centraleuropas speciella betydelse och bara det är ovanligt i vår tid. Vi sår ett frö. Jag kan inte kolla alla dina länkar, men några.

   Tesla var först och främst mystiker, rätt okänt, och som en följd därav uppfinnare. Schauberger fick mig att titta på vatten, skog och hur marken torkar med hjälp av havet efter vintern. Värme och kyla samverkar. Jag lärde mig vad farmor visste inifrån. Hon hade bara sex år i skolan, men kunde se genom väggar.

   Jag vill återvända till solsystemets födelse. Tyskarna talade mystiskt om solen som en sorts fönster till galaxens mitt. Jag får inte ihop det med att solen har massa och att vi kan mäta avståndet, men det kanske förklarar att solen kalvar himlakroppar. Den översättning du gav oss är mycket viktig.

   Nu hoppas jag att vi börjar förstå att det finns ett universiellt samband mellan planeternas banor, massa och hastighet. Vi upptäcker att det finns planeter överallt.

   Nu säger Nasa att det kan finnas en stor planet längst ut i solsystemet och det kanske förklarar att planeterna flyttar på sig, anser jag. Det kan också förklara jordaxeln, men månen spelar kanske in också. Sputnik News rapporterade tidigare om en miniplanet som är nästan rund men inte helt. Det stämmer med videon.

   Jag ägnade tid åt att försöka bestämma avståndet till solen som en intellektuell övning. Det är inte mitt ämne, men var kul. Jag lyckades kanske bara lite sämre än de gamla grekerna framför datorn utan egna mätningar och var nöjd.

   https://sputniknews.com/science/201710141058224488-nasa-confirms-planet-nine/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.