Henning Witte intervjuvad i Tysk Tv del 1/4

Henning Witte intervjuvad i tysk tv med huvudtema mindcontrol.
Del 1 00:00 – 10:00 av intervjun översatt

videons länk: http://youtu.be/e4wogorblK8

tyska textat slovakiska

Freigester
Fri översättning: Ivan Björn
Videons längd 40 minuter
Reportern Jo Conrad:
Varmt välkomna; bredvid mig sitter Henning Witte från Sverige. Han har en
hemsida http://www.whitetv.se/sv/
Henning Witte ägnar sig åt Mind Control forskning. Du Henning har bistått även med samtal om Estonia olyckan där du har varit en av advokaterna och mycket av Estonia fallet har man sopat under mattan. På http://bewusst.tv finns det intressanta teman som ni kanske inte känner till. Mind Control har vi pratat om en gång förut. Till att börja med har jag en tråkig nyhet. Läkaren Rauni Kilde som har bistådd mig med ett samtal i samband med sitt föredrag på AZK  (Anti-Censur-Koalition) och som har forskat också i Mind Control har för inte så länge sedan avlidit. Du har publicerad detta först av alla på din hemsida http://www.whitetv.se/sv/
Henning Witte:
Ja, hon har gått bort på söndag kväll den 8 februari 2015. Läkaren Rauni-Leena Luukanen-Kilde har varit gift med en norsk läkare. Därför har hon flyttat från sitt födelseland Finland till Norge. Hon har varit aktiv på ganska tidig stadiet redan på 80 talet. Hon började sprida upplysning i samband med reinkarnation, UFO och Mind Control. Därför kallar somliga henne för den kvinnliga David Icke därför att ingen kvinna har gått hittills så komplex och rätt fram in i dessa känsliga teman. Hon har varit för detta ovanligt mycket trakasserad.
Jo Conrad:
Hon höll på att avsluta eller har avslutad en bok. Det är väldigt mystiskt kanske har hennes död med boken att göra.
Henning Witte:
Ja, så här är det. Jag och Rauni är i ledningen i förening för Mind Control offer EUCACH https://eucach.wordpress.com. Magnus Olsson är ordförande i föreningen EUCACH. Han är det mest kända offret för Mind Control. Han gav samtal till Russia Today, så han är ganska känd. Hans hemsida http://www.mindcontrol.se är förmodligen den mest besökta sidan i ämnet Mind Control. Vi tre har varit mycket homogen grupp. Det gjordes försök med att få andra människor bland oss om vilka vi visste att dem är den kontrollerande oppositionen.
Jo Conrad:
Detta är vanligt att man för in i organisationer som avslöjar något farligt människor som kommer att förstöra organisationen inifrån.
Henning Witte:
Detta hände i Tyskland. Här finns en längre tid en organisation för Mind Control som Svetlana Sunin leder. Hon är tyvärr den kontrollerande oppositionen. Detta har jag upplevt personligen då jag tillsammans med Lars Drudgaard i december 2011 gjorde mätningar i Karlsruhe region och vi ville göra också några intervjuer. Svetlana Sunin har blockerad allt! Hon är fortfarande ordförande trotts att jag sa till alla att hon är en kontrollerande opposition. Ingen vill sparka henne.
Det är vanligt att alla föreningar för Mind Control offer är infiltrerade och kontrollerade.  Vi inom EUCACH tror att vi är de enda som inte är kontrollerade och i denna mening fanns det ett motiv att oskadliggöra Rauni Kilde. Sedan fanns det ett annat motiv p.g.a. hennes bok. Sist såg jag Rauni Kilde den 21 och 22 november 2014 i Bryssel på en kongress. Peter Mooring från Holland som är ett offer för Mind Control har organiserad denna kongress för Mind Control offer.  Kongressens syfte har varit att offer för Mind Control skulle mötas vilket är tämligen svårt för att det första man gör är att ta pengar ifrån Mind Control offer. Det har varit otroligt hur många lyckades trotts dessa svårigheter att komma. Det kom 120 Mind Control offer från olika länder. Bara från USA har det kommit omkring 20 människor. Rauni och jag hade föreläsningar på engelska på denna kongress och man kan se dessa föreläsningar i efterhand. På denna kongress har Rauni varit alldeles frisk. Hon hade krut i sig och beklagade sig inte över att hon skulle ha någon ont eller metastaser. På kongressen sa hon till mig att boken med titeln ”Bright lights on dark shadows” är klar. Det har enligt uppgifter uppstådd oväntade problem med utgivaren därför att på baksidan av boken har det kommit en text som inte hörde dit. P.g.a. detta har det blivit försenad, hon förväntade sig att boken kommer ut innan jul därför att den redan var färdig. Den 17 december beklagade hon sig för mig per mail att i hennes lägenhet i Norge är hon stark bestrålad. Hon hade så enorm ont av detta att nästa dag blev hon tvungen att uppsöka sjukhus. Hon ringde 112 och ambulansen hämtade henne. Hon beklagade sig över att personalen i ambulansen uppträdde konstigt mot henne, vilket är ovanligt eftersom norrmän är ganska trevliga människor.

Hon ville åka till ett namngivet sjukhus, eftersom hon är läkare kan hon bedöma vart hon ska. Personal i ambulansen har skjutsat henne till ett annat sjukhus mot hennes vilja som dessutom har varit betydligt längre bort! (Ivan Björns kommentar: En påve har ett eget sjukhus och en egen blodbank. Trotts detta blev Johannes Paulus skjutsat till ett annat sjukhus längre bort och fick förorenad blod som förorsakade följdsjukdomar hos honom senare i livet.)
På detta sjukhus sa Rauni Kilde till en manlig läkare att hon inte vill ha morfin sprutor eftersom hon är allergisk mot morfin! Läkaren sa till henne att han gav till henne två morfin sprutor – detta är otroligt! Läkaren har dessutom tagit ett vävnadsprov från njurar och han gjorde det så illa att hon hade blod i urin nästa dag. Hon beklagade sig till oss och ville därifrån i rädsla att de skulle ta död på henne på sjukhuset. På egen risk och för egna medel har hon i en rullstol lämnat det norska sjukhuset. Hon flög till sin kusin i Vasa i norra Finland. Därifrån ringde hon mig för mer än två veckor sedan och sa att läkarna i Finland uppträder korrekt mot henne. I Finland uppfattade hon inte att läkarna skulle motarbeta henne. Hon sa till mig att: ”Snart kommer jag ut, min automatskrift har bekräftad detta… … Var inte oroliga, jag har förvisso cancer, men jag klarar av detta.” Därför kunde jag aldrig föreställa mig att det var vårt sista samtal. Det såg inte alls ut så! Nästföljande dagar försökte jag ringa till henne. Hennes kusin sa till mig att Rauni är i koma och det är omöjligt att prata med henne. De sista dagarna har läkarna sagt att det inte ser bra ut och att hon inte kommer att överleva. Hon har aldrig vaknat och i söndags har hon gått bort. Jag är övertygat om, eftersom hon klagade över att hon är bestrålad att de har på detta sätt mördad henne. Det handlar om ett rent mord!
Vad beträffar teknologin kring mindcontrol så borde man känna till att den tjänar till att få något i hjärnan under kontroll. Det finns möjlighet att överta kontrollen över viljan, man kan inplantera nya minnen eller sudda ut minnen. Man kan styra/överta hela kroppen. Man kan framkalla förlamning, ryckningar, slag och sjukdomar. Människor är möjliga att styras totalt…
Jo Conrad:
Du nämnde hennes syster som exempel. Hon som finska har behärskat alldeles utmärkt även svenska.
Henning Witte:
Nej det var kusin som behärskade svenska. Det var också märkligt. När jag ringde henne till norra Finland i januari kunde hon utmärkt svenska. Det var inga problem att prata med henne. Men på sista tiden kunde hon uselt både svenska och engelska. Hon sa också att hon har den där boken från Rauni men att den är så dålig, för att det saknas sidor i den och det är införda konstiga saker i den.
Man kan inte publicera denna bok för att då skulle man skada Rauni Kildes goda namn. Min första reaktion har varit efter att ha anlitat en finsk översättare, hon (kusinen) kan ju inte engelska. Hur kan hon påstå att det står dumheter i boken? Det är helt klart att den boken inte får ges ut.
Jo Conrad:
Vi borde samtala nu om grundläggande saker om mindcontrol för att alla vet inte vad det handlar om. UFO och reinkarnation säger till människorna tydligen mycket mer än mindcontrol.  Mindcontrol är naturligtvis väldigt brett område. De försöker tvinga sedan urminnes tid att människor ska handla efter deras vilja. Att de kan påverka människor på avstånd. De använder många metoder till detta genom att förorsaka ont, tortyr, droger och så vidare. De försöker styra barn från barndomen med ont och droger så att de senare handlar på avstånd enligt order. Det existerar också tekniker som baseras på radiovågor eller skalärvågor.

 

4 reaktioner på ”Henning Witte intervjuvad i Tysk Tv del 1/4

  1. Pingback: Henning Witte intervjuvad i Tysk Tv del 2/4 – Ivans Blogg

  2. Pingback: Henning Witte intervjuad i tysk TV del 3/4 – Ivans Blogg

  3. Pingback: Henning Witte intervjuvad i Tysk Tv del 4/4 – Ivans Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s