Chemtrails mer och mer synligt

Chemtrails mer och mer synligt

Text: Ivan Björn

Verkligheten börjar komma ikapp de som styr världen och genom olika ”tecken på himmelen” har fler och fler människor möjlighet att förstå att något inte står rätt till.

Ett sådant tecken på himmelen skedde för inte så länge sen i Stockholm då stockholmarna observerade att det är ovanligt mörkt trotts att solen har varit över horisonten i över en timme. På Fria Tider kan man läsa om det ovanliga mörkret över Stockholm.

Nu kommer ”experter” att analysera fenomenet och förmodligen blir resultatet bortförklaringar.

Att chemtrails genom sin sammansättning förorsakar dessa fenomen och mer där till som t.ex. naturkatastrofer, plötsliga skyfall m.fl. kommer vi förmodligen aldrig att få veta i de officiella förklarningarna.

Den som observerar himmelen vet att allt inte står rätt till. Solstrålningen har minskat med 22 % enligt http://www.geoengineeringwatch.org .

Peter Krabbe skriver i sin artikelserie om chemtrails att:

”Solcellsindustrin borde i så fall vara världens nu sämsta aktieplacering.”

Källa: https://peterkrabbe.wordpress.com/2017/08/05/under-politiska-och-kemiska-moln/

Jag vistas för det mesta på landet. Sådana mörka morgnar eller till och med dagar har jag upplevt många gånger. En slöja av sammanhängande och nedtryckande molntäcket har funnits i min värld otaliga gånger. Jag kände mig som i källaren med ett litet fönster som släpper in ljus trots att jag var ute i det fria! Det blev inte bättre när jag sökte mig till värme och sol i södra Europa. Trotts 24 grader på termometer blåste det stundom kalla vindar uppifrån precis som det brukar vara här på hemmaplan. Se gärna bilder från Perpignan och Spanien här nedan.

Perpignan 3 september 2017
Perpignan 3 september 2017 Mörk slöja 16:00 på eftermiddagen, Foto: Ivan Björn

Väl i målet vid havet i Spanien har det inte varit alls klara soldagar men ofta molnslöja förorsakat av chemtrails. Temperaturen på 28 grader var i minsta laget om man inte vill frysa på grund av kall blåst uppifrån himmelen.

Cartagena september 2017
Chemtrailsslöja Cartagena september 2017, foto: Ivan Björn
Cartagena september 2017
Chemtrails påfyllning Cartagena september 2017, foto: Ivan Björn
Cartagena september 2017
Cartagena september 2017 Fåtal ”soliga” dagar. Lägg märke till den ”mjölkiga” horisonten som chemtrails bildar. Solen är aldrig riktig klar trotts ”molnfritt”., Foto: Ivan Björn

Jag observerade också att många frukter på träden inte har hunnit mogna i brist på sol och många mörka dagar. I trädgården har det varit mycket som växte dåligt eller inte mognade alls.

Chemtrails är den bäst vaktade hemligheten jämte många andra hemligheter som t.ex. 9/11.

Tänk dig att du går till valurnor var fjärde år. Du röstar efter din bästa förmåga med tanke på din samhällsställning och de frågor som olika partier lyfter fram. Här finns mycket att välja på som t.ex. skatter, flyktingfråga, sjukvård, miljö, landet, jordbruk, pensioner m.m.

Tycker du att dessa frågor är viktiga? Tänk efter hur många av de frågor som tog dig till valurna blev verklighet under en period av 30 år. Under dessa år har du röstat nästan 8 gånger! Åtta gånger av brutna löften, svek, pajkastning det är vad du röstade på i tron på att du bevarar demokratin och demokratiska rättigheter. 30 år då vi genom tidningar är pådyvlade sanningar som etablissemanget vill att vi ska tro på.

Ingen av dessa politiker utom få undantag har sagt till dig att du är besprutat under dessa 30 år med chemtrails. Vilka konsekvenser detta har på oss får tiden utvisa men jag avslutar med ett citat ur Peters Krabbes läsvärda blogg:

Ämnen som ingår i chemtrailsen är hälsovådliga för människa och miljö. Den luft vi andas, för chemtrailsens innehåll landar för eller senare i vår närmiljö, blir förgiftad av syntetiska fibrer och giftiga metaller som bariumsalter, aluminium i form av nanopartiklar och radioaktivt thorium.  Skadeverkningarna för människan är väldokumenterade och leder genom ett försämrat immunförsvar och muskelförsvagning till för tidig död genom lungsjukdomar, hjärtåkommor, demens och cancer. Listan är lång och diskuteras också i andra sammanhang. Dessa effekter anses sannolikt som försumbara av initiativtagarna, befolkningsminskning är en väldokumenterat önskad bieffekt i programmet.

Källa: https://peterkrabbe.wordpress.com/2017/08/12/den-amerikanska-fyrklovern/

Södra Spanien september 2017
Södra Spanien september 2017 Aluminium fungerar som spegel i spegelhallen på Tivoli, var är solen?, Foto: Ivan Björn
Södra Spanien september 2017
Södra Spanien september 2017 Chemtrailssammansättning bildar märkliga fenomen på himlen. ,Foto: Ivan Björn

 

Andra läsvärda artiklar:

I Tyskland i Bayern finns en klinik, den enda i världen som leder blod utanför kroppen för att avgifta den. Resultat blir en påse med gifter som ser ut som en brun sörja. När man gjorde analys av denna sörja så har det visat sig att den innehåller till en stor del Aluminium, Barium och Stroncium!!! samma ämnen som finns i chemtrails!  Resultat av blod analys:Aluminium 120 µg/l

Bly 0,9 µg/l

Kadmium 0,2 µg/l

Länk: https://ivansblogg.com/2017/10/09/smart-meters-emr-the-health-crisis-of-our-time-dr-dietrich-klinghardt/

 

Debatt om CHEMTRAILS på TV8 i Spanien

Länk: https://ivansblogg.com/2017/06/09/debatt-om-chemtrails-pa-tv8-i-spanien/

Dessa partiklar förorsakar att 20 % av solinstrålningen speglas bort. Temperaturen under dessa moln sänks med 5 grader.

P.g.a. den moderna satellit tekniken kan man stänga av och sätta på chemtrails besprutning utan att piloterna vet om det.  Denna teknik använder man i första hand i civilt flyg. Speciella militära flygplan flygs av piloter som är bundna till tystnadsplikt.
Dessa flygplan är omärkta och anonyma och flyger bortom godkända flygkorridorer. Efter två år av iakttagelser gjorde jag en undersökning och det har visat sig att 9 av 10 personer inte är kapabla till att se skillnad mellan vanliga moln och chemtrails moln. Ingen av dem kunde med egna ord beskriva vad det är de såg på himmelen.  En total brist på medvetande om hur en naturlig himmel ser ut! Människor såg inte det ovanliga som utspelar sig över
deras huvuden. Det största brottet som pågår i mänsklighetens historia fram till 2025 med otaliga ton tunga gifter och människor ser INGET!
Detta pågår varje dag framför våra ögon.

Länk: https://ivansblogg.com/2017/02/26/en-tysk-dokumentar-om-chemtrails-trojanische-wolken/

 

Ett sådant stort och pågående händelse är spridning av aerosoler i atmosfären, så kallade chemtrails. Detta brott har pågått i minst 30 år i stor skala! 30 år!Hur många gånger gick du till valurnorna under dessa 30 år? Hur många gånger hade du inte vånda om vem du ska rösta på? Moderaterna? socialisterna? vänstern? eller rent av miljöpartiet? Olika partier med olika program och ändå så lika. Spridandet av aerosoler rör ingen i toppen som du lägger din röst på…

Länk: https://ivansblogg.com/2017/02/13/vi-blundar-vidare/

Vad gör denna fiberskit i min kropp? Är det från chemtrails som det kommer? Eller växer det bara i mig?

Länk: https://ivansblogg.com/2017/02/10/en-berattelse-om-morgellons-sjukdom/

 

 

 

2 reaktioner på ”Chemtrails mer och mer synligt

 1. Fiskargubben

  Chemtrails är nästan bara ett namn för mig, men jag kan bidra med en sak. Medeltemperaturen gick upp 2-3 grader när planen stod på marken efter 911. En forskare skrev en artikel, men jag tror inte det blev en stor nyhet. Jag vet inte om han hade tillgång till andra mätstationer än sina egna.

  Solen var röd över Finland ungefär när det var mörkt i Stockholm och det skrämde några.

  Jord från nordafrika når ända till norra Italien. Romarna utarmade sin kornbod i Libyen och sanden tog över. Sahara grönskade för länge sen, så samma sak kan ha hänt där. Djungeln i Kongo är näringsfattig och en forskare tror att hela området var uppodlat. Varför då i så fall? Vilka stora städer skulle försörjas? Fanns det en stor civilisation i Afrika?

  Jag tror det var 2003 det luktade brandrök en bit från Stockholm och jag var orolig. Förklaringen var att röken kom från en stor skogsbrand i Ryssland.

  Jag kan inte uttala mig bestämt om chemtrails. Det är bra att du studerar sånt och undervisar oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s