Henning Witte intervjuvad i Tysk Tv del 4/4

Henning Witte intervjuvad i tysk tv med huvudtema mindcontrol.
Del 4 – 30:00 – 40:00 av intervjun översatt

videons länk: http://youtu.be/e4wogorblK8

tyska textat slovakiska

Freigester
Fri översättning: Ivan Björn

Videons längd 40 minuter

Henning Witte:
Ja i 60 år är denna teknik undersökt med moderna metoder. För första gången har vi
ett skyddsmedel som verkligen hjälper och det gläder mig mycket. Jag har lidit
av att jag inte kunde hjälpa dem. Dessa människor är desperata, ingen tar dem
på allvar. Man hjälper dem redan genom att ta dem på allvar. Nu är vi så pass
framme att många blir hjälpta men inte alla.
Jo Conrad:
Guld är dyrt, har ni provat bladguld?
Henning Witte:
Nej det har vi inte provat.
Jo Conrad:
Kanske kunde en hjälm av bladguld hjälpa, eller så kan man klä med bladguld ett rum…
Det blir dyrt men kanske en hjälm av bladguld… Man borde i varje fall prova.
Henning Witte:
Människor frågar om kolloidalt guld. Skillnaden ligger i att kolloidalt guld
innehåller molekyler av guld i vätska.
Detta är aktivt kemiskt. I homeopatiskt guld, jag tror att från D12 finns det inte kvar någon molekyl, men bara frekvenser. Det är frekvenser alltså vågor som har den bästa effekten inte molekyler. Dessutom är kolloidalt guld dyrare än homeopatiskt guld.
Jo Conrad:
Detta är alltså ett råd till dem som kanske är i en dålig situation och många är
redan där. Offren som har det ekonomiskt mycket svårt kämpar för sin överlevnad. De har inte råd att köpa dyra saker. Aurum metallicum är dock inte dyrt.
Henning Witte:
Under normala omständigheter innan jag upptäckte detta mot mindcontrol har de
ordinerat aurum metallicum mot depressioner.
I så fall kan det inte vara skadligt. Som sagt tar jag detta regelbundet från slutet av 2012! Jag uppfattar inga biverkningar och inga andra förändringar heller.

Jo Conrad:
Så du tar detta i preventivt syfte.
Henning Witte:
Ja för att jag inte kan bedöma om jag är eller inte är ett offer. De som påstår att de inte är offer ordinerar jag dubbel dos! (skratt)
Jo Conrad:
Ja de kan inte veta.
Henning Witte:
Nej!
Jo Conrad:
Du är egentligen en potentiell måltavla för att du engagerar dig så mycket i detta.  Så som vi ser på Rauni Kilde så är detta ett farligt tema. Ser du någon positiv utveckling? Därför att detta är något som leder till desperation.
 Henning Witte:
Ja jag ser en positiv utveckling t.ex. Simon Parkes.
Han tematiserar mindcontrol hela tiden så att allt fler människor vet om detta.
Det uppträder fler och fler insiders som kommer med fragment av information som leder till kunskap om hur vi ska skydda oss. Medvetenhet om att de flesta människor är ett offer för mindcontrol på något sätt är mycket viktigt. David Icke har kommit med en fantastisk redogörelse redan från början.  Mina första kunskaper om mindcontrol kommer från böcker som David Icke har skrivit.
Jo Conrad:
Från början har de presenterad honom som en dåre, men nu tar de honom på större
allvar. Nu visar sig många saker som han har skrivit som realitet. Man kan då inte avfärda mindcontrol som en dumhet.
Henning Witte:
Verkligen inte. Han har skrivit om t.ex. pedofila skandaler för länge sen.
Jo Conrad:
I England går dessa skandaler väldigt högt upp, t.o.m. till kungafamiljen. Här kan man alltså inte förneka vad som pågår. Jag tror att det handlar om att bryta ner personlighet hos barn. Genom lidande (övergrepp) ha kontroll över dem. Detta är mycket omfattande och hemskt fält. Jag hoppas på att avslöjanden som vi är delaktiga i kommer att leda till att människor blir medvetna. Människor som hittills har påstått att det är konspirationsteorier kommer att upptäcka att detta inte är några konspirationsteorier. Man kan uppleva detta i realitet. Du säger att de strålar på oss målmedvetet och dessutom kan de genom Tv och smart telefoner…
Henning Witte:
Genom satelliter…
Jo Conrad:
Ja, detta har Rauni Kilde påstått vid samtal med mig att oavsett var ni befinner er så kan de sikta på er och bestråla er, även om ni inte har något på er.
Henning Witte:
I olika länder är det olika. I de nordiska länderna och i synnerhet i Sverige går man mycket hård fram vad beträffar mindcontrol. Ericsson och Nokia kunde expandera mycket inom segment mobiltelefoni. Det är det verkliga skälet. Min mamma sa att när hon kom till Sverige att hon hade i Sverige större rädsla än i Tyskland. Jag uppfattar detta också att i Sverige känner jag en subliminal rädsla men inte i Tyskland. Detta är konstgjort skapat. På detta område görs det mycket.
Jo Conrad:
En skulle kunna tro att Sverige är fri och liberal land. De börjar minska kontanter.
Henning Witte:
Den påtvingade massinvandring är det värsta för en medborgare.
Jo Conrad:
Du sa att det sker många våldtäkter, hur många?
Henning Witte:
Detta sa en speciell myndighet som undersöker detta. I genomsnitt handlar det om 100 våldtäkter dagligen. Detta är helt galet och ett resultat av massinvandringen. Förr i tiden behövde ni i Sverige låsa varken hus eller bil.
Jo Conrad:
Det är hemskt vad de har gjort av ett så vackert land.
Henning Witte:
Ja, och detta är påtvingad mindcontrol genom att alla politiker, journalister, domare, som släpper dessa våldtäktsmän ut i det fria… och andra viktiga funktionärer. Alla är under mindcontrol. Vem behärskar detta program? Den hemliga polisen. Det är de som utvecklade detta. Det intressanta är att för i tiden har den sovjetiska unionen varit ledande för att de har fått alla radarspecialister från Hitler. Mindcontrol fungerar genom radar. De har inte varit så dumma heller att de skulle fördöma Tesla. Stalin har plockat ihop all material från Tesla som har kommit efter hans död 1953 till Belgrad. Han har låtit vetenskapsmän plocka ihop dessa material, därför har sovjet varit främst på mindcontrol område.  Kom ihåg filmen Manchurian
Candidate
.
Då det kom 1950 amerikanska krigsfångar hem från Korea som har varit programmerade som professionella mördare. Amerikaner har inte varit medvetna om hur långt har ryssar kommit med mindcontrol teknologier. Sedan började dock amerikaner komma ikapp. Det kom program MK-Ultra under leding av CIA m.fl. som har varit avslöjad på 70 talet. Den amerikanska staten fick betala ett skadestånd till offren i storlek av 100 000 dollar som var mycket pengar på den tiden. Sen har man tonat ner det och idag fortsätter detta. Man kan säga att främst är Ryssland, sedan USA och på tredje plats är Sverige. Svenskarna har redan i slutet på 40 talet börjat på barnsjukhus inplantera de stora chipen. De flesta barn dog. Det verkar så att denna teknologi inte är längre under svensk kontroll. Förr i tiden samarbetade den svenska militären med KS, detta är mycket ond förening. Human Brain projekt den största europeiska projekt med största anslag. De har fått mer än en miljard euro tror jag.  Officiellt är det prima saker, men jag påstår att de gör mindcontrol forskning i det fördolda. Om jag kan bedöma detta vilket inte är lätt så tror jag att mindcontrol i Sverige har Mossad övertagit. Detta är givetvis inte bra.
Jo Conrad:
Du har bistått till oss med mycket värdefull information om det hur man ska skydda sig.
Henning Witte:
Gå för guds skull inte till psykiatrin, de bara väntar på er. Hela denna medicinering. Även om ni inte är ett offer för mindcontrol. Hela detta sätt av utskrivning av psykofarmaka är kvacksalveri. På kort sikt hjälper detta men på lång sikt blir det värre. Jag såg det på min mor som fick Risperdal. En liten stund var det bra, men hon blev allt mer beroende och mera depressiv tills hon fick en grej QuWave mot skalära vågor. Risperdal har hon kastat i soporna. Sista halvåret av hennes liv tog hon inte psykofarmaka.
Jo Conrad:
Så QuWave har hjälpt under längre tid.
Henning Witte:
Ja.
Vid depressioner hjälpte den. Hon var manodepressiv. Men för mindcontrol hjälpte den inte. Hon var dock inte offer.
Jo Conrad:
Jag tycker att vi har fått mycket intressant information även om i vissa stycken ledsamt. Fallet med Rauni Kilde visar hur farlig detta tema är. Du är den ledande i Sverige och med ditt WhiteTv gör du mycket för medvetandet. Det du har kommit fram till vad beträffar aurum metallicum är givetvis mycket viktigt och nyttigt. Detta kan man rekommendera till alla. Mycket värdefull information, vi tackar dig mycket för ditt arbete dr. Henning Witte.

Del 1Del 2, Del 3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s