Resonance Beings of Frequency

Resonance Beings of Frequency

Vi är elektromagnetiska varelser

Engelska

videons länk: https://vimeo.com/user8014212/resonancebeingsoffrequency

 

Vi är elektromagnetiska varelser7.83 Hz Schumanns resonans!!!

Schumanns resonans = identisk med hjärnans Alfa vågor!

Frekvensen som bildar vår realitet!!!Jordens puls är Livets puls!


Frivilliga som sov i en bunker utan Schumanns resonans blev sjuka!Tänk på dagens chemtrails, gifter i maten, tandkräm och all elektrosmogg som vi lever med. Den hemliga makten gör allt för att hålla människor borta från deras naturliga miljö och skapande kraft.

Idag är det omöjligt att mäta Schumanns resonans p.g.a. all elektrosmogg.

Vi är beroende av mörker för att epifysen ska producera melatonin


I Vatikanen finns  det en avbild av epifysen. Är det så att somliga vet vad de gör för att människor inte ska kunna hitta sin egen andlighet inom sig utan inblandning av religionen som ombud?
Mobil och Wifi signaler är konstruerade så att epifysen inte vet att det är mörkt.
Överallt i Bibeln står det hur viktig det är med ditt inre ljus, men hur kan du uppnå den när det inte blir mörkt först? Ja somliga som styr världen vet exakt vad de gör!!!
 
Några citat ur bibeln om ljuset:
 
Jes 60:19-20
Solen skall inte mer vara ditt ljus om dagen och månen inte lysa dig med sitt sken. Nej, Herren skall vara ditt eviga ljus (epifysen!!!), din Gud skall vara din härlighet. Din sol skall aldrig gå ner och din måne aldrig avta, ty Herren (epifysen) är ditt eviga ljus, din sorgetid är förbi. (Bibeln 2000)
 
Ps 36:7-9 

Din nåd är dyrbar, o Gud, i dina vingars skugga finner människor tillflykt. De får njuta överflödet i ditt hus, i din glädjes strömmar stillas deras törst. Ty hos dig är livets källa, i ditt ljus SER VI LJUS

 
Joh 1:1-10, 14, 17
I begynnelsen fanns Ordet, och Ordet fanns hos Gud, och Ordet var Gud. Det fanns i begynnelsen hos Gud. Allt blev till genom det, och utan det blev ingenting till av allt som finns till. I Ordet var liv, och livet var människornas LJUS. Och ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte övervunnit det. Det kom en man som var sänd av Gud, hans namn var Johannes. Han kom som ett vittne för att vittna om LJUSET, så att alla skulle komma till tro genom honom. Själv var han inte ljuset, men han skulle vittna om LJUSET. Det sanna LJUSET, som ger alla människor ljus, skulle komma in i världen
 
Joh 3:10-21
….Och detta är domen, att när LJUSET kom in i världen, då älskade människorna mörkret mer än LJUSET, eftersom deras gärningar var onda. Den som gör det onda avskyr LJUSET och kommer inte till LJUSET, för att hans gärningar inte skall avslöjas. Men den som handlar efter sanningen, han kommer till LJUSET, för att det skall bli uppenbart att han gör vad Gud vill.” (Bibeln 2000)
 
Joh 8:12
Sedan talade Jesus till dem och sade: ”Jag är världens LJUS. Den som följer mig skall inte vandra i mörkret utan ha livets ljus.”
 
För att förstå detta så gäller det att begrunda att Du (varje människa) är Världens Ljus och detta ljuset kommer du åt genom att tona ner dina tankar, genom meditation och genom epifysen!!! Det finns ingen annan bara du som kan nå din sanning och komma till ditt Ljus! Tänk på att symboler för detta har du överallt i världen men den största skulpturen finns i Vatikanen! 
 
Rädslan är en väg till lydnad och underkastelse bort från LJUSET! Rädslan inför den dömande Guden, rädslan för helvetets eldar. Människor är mer och mer vakna idag och tar detta inte på allvar! Därför bygger man tekniska barriärer för att en människa inte ska kunna nå till ljuset, samtidigt som man hittar på nya sätt att hålla människan i rädslan och därmed i låga vibrationer (som hotet om CO2, krig, terrorism, ständiga larm om nya sjukdomar o.s.v.) . I varje fall finns det hinder i vägen och en av dessa är just strålningen från mobiler och mobilmaster.
 
I ovanstående dokumentär pratar man om detta i 1:14 h.
 
Här nedan klistrar jag in några bilder med anledning av detta tema där det påvisas samband mellan mobilstrålning och störd funktion hos epifysen. Tänk också på att ovanstående bibeltexter är manipulerade så att de passar MAKTEN. Gnostiska texter har man bränd, eftersom dessa visar en annan bild av verkligheten.
 
Lever du i nuet och med nedtonade tankar så har du trotts allt detta stora chanser att hitta ditt inre Ljus 
❤ Lycka till.
 

 

 

 

 

 

 
  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s