Alternativ historia

Länkar till hemsidor som berättar en alternativ historia än den som den officiella versionen och inställning tillåter. Det är upp till var och en att bilda sig en egen uppfattning. Det är värt att beakta om de krafter som skriver vår historia inte är trovärdiga med tanke på historiska mörkläggningar av stora världshändelser som t.ex. 9/11, Estonia,  Franska revolutionen, första och andra världskriget, m.m.

OBS!

Hittar jag mera intressanta länkar kommer jag att fylla på denna lista nedan

 

Om världshistoriens mest träffsäkra profetior


 

Här bryter Carl XVI Gustaf ätten Bernadottes avtal med Sverige


Secret of the Bosnian Pyramids


 

Dr. Judy Wood – Where Did the Towers Go? 9/11


 

En ritual av gigantiska mått 9/11


 

Mossad Murdered Palestinian Journalist Bechir Rabani? Robert Aschberg suspect

——————————————————————————————

Till minne av Bechir Rabani…


 

Wikipedia dödar artikel om Bechir Rabani


 

DÄRFÖR MÖRDADES BECHIR RABANI

Voltaire’s definition om vem som styr över dig

”ta reda på vem du inte får kritisera, så vet du vem som styr över dig”.


 

Estonia-rättegången i Paris 20 år, inget resultat ännu


 

30 år sedan England mördade Rudolf Hess för att stoppa sanningen om hans fredsflyg 1941


 

Jüri Linas ögonöppnande bok VÄRLDSBYGGARNAS BEDRÄGERI: FRIMURARNAS DOLDA HISTORIA i 3. uppl


 

Nikola Majstrovic på bokmässan om Ivar Kreuger, den störste svensken i modern tid


 

Alf Enerströms begravning 3 feb 2017 Sollentuna kyrka, han borde följt Erlander istället för Palme

”…  Det finns ett parti i Sverige som under flera decennier har styrt landet med tvivelaktiga förebilder som har gjort att man kunnat agera på ett kriminellt sätt.  ….

1932 deltog partiet i slakten av Kreugerkoncernen och mörkläggningen av mordet på Ivar Kreuger.

Under 2:a världskriget så drev statsministern 18 st koncentrationsläger i Sverige ( se Niclas Sennetegs bok : Svenska koncentrationsläger i tredje rikets skugga ).

När Olof Palme blev statsminister 1973 så tackade han dr Alf Enerström och hans hustru skådespelerskan Gio Petré för hjälpen. Palme erbjöd Enerström jobbet som chef för Socialstyrelsen. När det visade sig att OP:s politik skadade Sverige. Så vände de sig mot hans politik. Palme hade tre frågor som var oacceptabla för Enerström – Petré.

1 Löntagarfonderna   2 Undantagslagen   3 Abortfrågan – abort skulle tillåtas ända in i 9:månaden.

Paret E&P fick svenska folket med sig liksom företagen. Man fick in 40 milj. Kronor som spenderades på 1000 annonser i dagspressen. Astrid Lindgren bidrog med 4 miljoner. Palme förlorade 1976 och 1979. Nu skulle straff utdelas.

Palme tog Enerströms 12-årige son som gisslan. Han sattes i fosterfamilj och fadern meddelades besöksförbud. Sonen knarkade och sattes på psyket under valtider. Efter 15 år träffades de en gång och aldrig mer. Sonen hittades i en bil i en sjö. Så går det till i diktaturer och så går det till i Sverige.

Efter valsegern 1973 så intervjuades Olof Palme av en TV-journalist : Nu har vi den politiska makten och nu skall vi ta den ekonomiska makten också. Sverige behöver egentligen bara ett parti.

Efter Olof Palmes död så till sattes Ingvar Carlsson som partiledare. Han är en vänlig själ så därför blev det en lugn period. Inga trakasserier och inga hot.

Sedan kom en ny partiledare och statsminister GP. Under valåret 1998 så skickade han nationella insatsstyrkan till Sölje Herrgård i Värmland, E&P:s hem, för att skjuta Enerström när han med sitt gevär skulle ut och skjuta kajor som han brukade göra var 3:e vecka då dessa jagade bort småfåglarna. Detta var 19 juli dagen efter dotterns bröllop som han inte vågade på till följd av hot om arrestering.

Tyvärr fick Enerström annat att göra då han måste skriva en annons. Han smet ut bakvägen för att hämta pengar till annonsen och räddade livet. Det är Gud brukar han säga. Jag var ju med i KFUM i unga dagar.

I valtider var det intensivt med annonser. Enerström besökte SvD för en annons och med pengar i handen. Chefredaktören Mats Svegfors gick

förbi och såg vad som var på gång. Han ringde Göran Persson och då blev det ingen annons. Som tack för hjälpen blev Svegfors landshövding i Västerås.

2.

GP engagerade en advokat som jagade Enerström med en rörtång på hans egna ägor. Advokaten gjorde polisanmälan om att Enerström skulle ha hotat honom med kniv. En månad senare rusade advokaten mot honom och utdelade knytnävsslag som Enerström undvek. Advokatens misshandelsförsök fotograferades. Någon reprimand från Advokatsamfundet meddelades ej.

Advokatens misshandelsanmälan ledde till att Enerström dömdes till fängelse i sex månader.

Han avtjänade 3 mån. på öppen anstalt.

Under tiden såg man till att han inte kunde betala hyran till Sv. Bostäder som skickade kronofogden till vräkning.

Den kvinnliga polisen skjuter mot Enerström för att döda. Hon tror att han är försvarslös. Det var han inte. Enerström, en flygofficer, har en pistol att försvara sig med. Han skjuter pistolen ur handen på henne. Är man en känd och framgångsrik politiker så kan man bli skjuten av polisen på uppdrag av socialdemokraterna. Enligt gammal god tradition som man av lärt av Kreml.

Enerström blir anklagad för mordförsök. Åklagaren kräver 7 års fängelse. Den kvinnliga polisen får 400.000 kr i skadestånd. Vad får Enerström? Rättspsykiatisk vård vid förintelsekliniken Marieberg i Kristinehamn. Han medicineras med Cisordinol för att slå ut hans hjärna. Chefsläkaren Susanne Flyborg meddelar Enerström att han inte kommer ut därifrån under sin livtid.

Ett antal personer kämpade för att få ut honom därifrån.

Alliansen såg till att han släpptes.

På våren 2004 ringde jag en känd politiker, Jerry Martinger, moderat riksdagsman på dennes hemnummer. Nu svarade något oväntat ”Regeringskansliet”. Detta var intressant. Något senare ringde jag JM:s hemnummer igen. Svar: Sossehögkvarteret på Sveavägen 68. Nyfikenheten växte.

När jag ringde nästa gång så svarade fd justitieministern Carl Lidbom. Fjärde gången jag ringde så svarade Lidbom igen. Efter Lidboms död ringde jag igen och hamnade hos författaren Sven Anér.

Hur kommer nu sig detta.

Jo, Jerry Martinger talade mycket med Alf Enerström. De samarbetade i en grupp mot knarket. Martinger var åklagare.

Socialdemokraterna ogillade att en socialdemokrat som Enerström och en moderat talade med varandra. Partiet satte igång en häxjakt på Martinger. Tjänstemän som betalas av svenska skattebetalare användes för att åtala JM för förföljelse och trakasserier. Åklagare domare och privatpersoner användes för att ljuga ihop osanna historier såsom att JM skulle ha kört genom Stockholm i 160 km i timmen. Resultatet blev att JM miste sin riksdagsplats.

Så går det till i diktaturer och så går det till Sverige.

Under de senaste 4 åren har socialdemokraterna köpt trakasseri och förföljelse från terrorföretagen Securitas och Addici. Men värst är nog organisationen som skattebetalarna finansierar.

Nämligen Polisen.

För att nämna några överfall så skedde ett överfall av Addici-vakter på Stockholm Central. 24 sept. 2013.

Köpta tjänster av Socialdemokraterna.

En kväll runt sista oktober 2013 på kvällen satt Enerström med några personer han känner på en restaurang i hörnet Vasagatan och Kungsgatan. Plötsligt kommer 2 polisen in och tar honom under armarna. Sätter honom i en bil och kör ut honom i skogen och lämnar honom där i bara skjortärmarna. Som tur är så lyser månen så att han kan ta sig till en väg där han får skjuts tillbaka till Stockholm av en vänlig bilist.

Den 4 maj så skulle Enerström åka med tåget till ett möte i Uppsala. Han steg på i Knivsta vid 22-tiden då kommer ett par manliga poliser rusande och sliter av honom från tåget och misshandlar honom enligt bilden nedan.

16 augusti vid 22-tiden skulle Enerström åka tåg till Stockholm för ett möte med människor som vill veta om hans politiska åsikter.

2 poliser, en kvinnlig och en manlig sliter av honom från tåget och för honom i framåtlutat läge nedför trapporna till stationen och sätter honom i polisbilen och kör honom till stället där han bor.

Proceduren upprepas 4 gånger och sedan har sista tåget gått.

Socialdemokraterna tar till vilka metoder som helst för att komma åt makten. Men rötterna sitter fast i den ryska revolutionen. Man bryter mot alla grundlagar och vanliga lagar.

Tryckfrihetsförordningen, mänskliga rättigheter, förbudet mot korruption mm.

Det är dags att ta itu med socialdemokraternas olagligheter.

Nu skall en socialdemokrat med så mycket blod på händerna få i uppdrag att bilda regering.

Denne man borde sitta bakom galler.

Enerström har tyckt att Reinfeldt liknar Tage Erlander i sin politik. Därför uppmanar han alla arbetare att rösta på Reinfeldt. Detta gillar inte Löfven så därför har han utfärdat en fatwa mot denne 85-åring.

Bura in Löfven och utlys nyval

Sten Lindeberg

http://www.stenlindeberg.com   

Se hela inlägg på länken: http://whitetv.se/sv/inget-fritt-medium-i-sverige/2014.html


 

Vem mördade Olof Palme? Ole Dammegård har forskat fram svaret under 29 år


 

Boken Anti-Machiavel från 1740 är högaktuell idag – Analys


PODVOD JMÉNEM TUTANCHAMON 1

Bedrägeri med namnet Tutanchamon

Google översättning:

Relativt pittoreskt slutsats Tutankhamuns grav är oöverträffad i många parametrar, men egyptierna hittade inte någonting som skulle locka uppmärksamhet! Så efter den första enorma entusiasmen föll intresset gradvis och samlingen av objekt från graven var praktiskt taget inte studerad under de kommande åren. Hela historiska bakgrunden som följde med Tutankhamun och omständigheterna i hans begravning – var då Carters fantasi. Om vi skiljer det faktiska materialet som är associerat med Tutankhamuns grav från dessa Carter-myter kommer vi bara att få en kontinuerlig uppsättning misstänkta och slumpmässiga motsägelser. Exempelvis vet exegetologer att 80% av gravartefakterna inte har något samband med Tutankan, inklusive en av sarkofagen, som skulle vara en kvinna!
Brittisk arkeolog Nicholas Reevs – en av de få som systematiskt varit intresserad av innehållet i Tutankhamens grav, skriver:


HELLSTORM

Exposing The Real Genocide of Nazi Germany

 

On a nice, warm Saturday afternoon a good crowd had gathered at Broadway Cinemas in Myrtle Beach, South Carolina. We were there to watch Hellstorm, a documentary by Kyle Hunt and Tom Goodrich, illustrating the horrific and oftentimes unimaginable treatment of the German people after World War II. As well done as the film is, it is certainly not for the faint-hearted, but nonetheless it is still imperative for every person of European descent to see this for it gives us a glimpse of what could happen if the Jews have their way and do successfully implement their New World Order.

See more at: http://www.hellstormdocumentary.com


Neue Gerichtstermine für Ursula Haverbeck (2017)


 

https://vimeo.com/user11237119/hellstormsvenska


 

Boken Hellstorm nu i svensk översättning


 

Hur ser Iransk analytiker Mohammad Sadeq på ”staten” Israel?


 

Tell the Tuth and Shame the Devil: Recognize the True Enemy and Join to Fight Him

 

This book is of monumental importance for the people of the world today. Many know that something is not right in the world. Nations engage in perpetual war while bankers and armaments makers line their pockets from the carnage. The average citizen of the world has been cut out of the decision-making process of government, whether he lives in a democracy, republic, theocracy or dictatorship. All the while, the ruling elite grow stronger and richer, as the real producers struggle to survive. Behind the scenes, events are controlled by a coterie of ethnic puppet masters who work their marionettes in high places out of public view.

How did this world get to the dark place it is today? Who could have stopped it and what can we do today?

The book consists of four sections. The first section concerns Adolf Hitler, his character and intentions, and the real causes leading up to the outbreak of WWII, including the actions of the real culprits and the rejection of the great lie.

The second section enlarges on the activities of the real culprits, provides a historical overview of their progress, their nature, their power over finance and the media, and the methods by which they achieved it. It includes insights into Freemasonry, the European revolutions, the influence and control of education and foreign policy, the creation of the EU, the New World Order and the evolution of the plan through the same powers and their proxies, since the 17th century up to the present.

The third section concerns the First and Second World Wars (what the author refers to as ”the Second Thirty Years War”), their conception, funding and inescapable continuity; current laws against freedom of expression, and the evolution of the Orwellian state; the importance of U.S. support for the Soviet Union throughout the Cold War, and Communism’s significance in the plan; the true origins of the enemy; Palestine’s occupation and its fate as an example of our common fate; plus much more.

The fourth section identifies the true origins of the enemy, and Palestine’s occupation and its fate as examples of our common fate.

The text is interspersed with ”Memos from Today,” that emphasize its relevance by citing current events. Hundreds of quotes are included from a wide range of authoritative sources, original and translated.

The last pages of this manuscript comprise conclusions and predictions. The narrative is dense and packed with facts, and backed by expert testimony. At times, the style is personal, even casual, and absolutely non-intellectual. It has been assumed that a personal touch makes the contents more accessible. The author is the son of the great American-born violinist Yehudi Menuhin, who, though from a long line of rabbinical ancestors, fiercely criticized the foreign policy of the state of Israel and its repression of the Palestinians in the Holy Land.

Menuhin says:

”I am simply Humanity’s spokesperson, a representative of our true rights. I have voiced in this book what many feel and a few know, but haven’t been able to express.”

 

 

 

3 reaktioner på ”Alternativ historia

  1. Fiskargubben

    Till dig, Ivan. Det är en tjeckisk ungdomsfilm som visades i Brittannien på 1970talet. Jag förstår inte mycket, men det gör du. Kanske du känner några ungdomar som har glädje av den. Backa, om videon inte börjar från början. Ingen engelsk översättning, tyvärr. OT, men någon ungdom kanske blir glad.

    Tajemství Ocelového m?sta 1978

  2. Pingback: Alternativ historia – Life, Death and all between

  3. Pingback: Till minne av Bechir Rabani… | Autentopia – 2061

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.