Dane Wigington / GeoEngineering och chemtrails / Nejdůležitější téma dnešní doby

 

engelska textat tjeckiskaNågra citat från video med tillhörande blider

Det existerar mer än 150 patent för vädermanipulation, ändå tvivlar människor på att vädermanipulation förekommer! Himlen i ovanstående bild anses vara normal. Det är inte normalt med streck på himmelen!
 


Det är helt onaturligt och onormalt med korsade linjer på himmelen! Vi ser sällan en blå himmel. Disig himmel p.g.a. chemtrails anses vara normalt. Vädermanipulatorer bildar ett nät av korsade linjer på himmelen för att blockera solen med giftiga nano partiklar. Tyvärr tar inte vädermanipulatorer konsekvenserna med i beräkningen.

Vår planet är för vädermanipulatorer ett stort laboratorium. Så här ser träd i skogen ut. Träd är i inre stress för att de ska dö och försöker rädda sitt DNA.

Giftiga nano partiklar bildar ringen runt solen.  Även
om chemtrails inte syns som streck så är de närvarande hela tiden. Nuförtiden ser vi aldrig en blå himmel. Oftast är himmelen grå i synnerhet på förmiddagen och eftermiddagen.  Tittar man mot öst
eller väst så ser man en metalliknande hinna på himmelen som indikerar närvaro av nano partiklar och att atmosfären är mättad av nano partiklar.

 

 

Dessa nano partiklar förorsakar torka! Vädermanipulatorer känner till effekten att om man mättar luften med främmande partiklar så kommer det inte att regna. Människor borde vara medvetna om detta. Det handlar inte om att skapa mera regn. Det handlar om att skapa konstgjorda moln som begränsar regn!  När solen blockeras, blockeras avdunstningen av vatten! Det blockeras ljus fotoner – solen kan inte dela upp molnmolekyler. På detta sätt uppstår det extremt torka i vissa delar på jorden och översvämningar i andra delar på jorden.

Man håller hela planeten som gisslan, detta är galenskap!
 

Att tro att man kan kontrollera jordens naturliga och komplicerade system är galenskap. Många människor har vant sig vid sfäriska effekter. Detta är inte normalt. Det som är normalt är en
blå himmel med vita moln. Många meteorologer vet att något är fel. Meteorologerna på tv Fox har varit kallade till möte där man har förbjudit dem att prata om detta.  

Idag existerar det nukleära snöstormar som är konstgjord skapade med hjälp av kemikalier. Detta är blötsnö som är tung som betong och förstör träd och kraftledningar. Detta är ett resultat av att vi blandar oss i naturens processer.

 

 

 

Man förhandlar på internationell nivå om vädermanipulation men vanliga människor frågar ingen. Det handlar om makt och om att ha en total kontroll över vädret till 2025. Det handlar inte bara om USA, men även Kina och Ryssland har intresse av att kontrollera vädret i världen. Det handlar om att kontrollera tillgång på maten och vatten. En vetenskapsman försökte ändra fakta om vädermanipulation på Wikipedia men Wikipedian vaktar informationen om vädermanipulation mycket noga, så några ändringar är omöjliga att göra!

 

P.g.a. vädermanipulation når inte 22 % av solstrålning jorden. Detta leder till brist på D vitamin. Vidare förorsakar chemtrails många andra sjukdomar och att inte glömma vi andas in detta! Fotosyntes hos växter är också ett av problemen. Detta är himmelen som vi har vant oss vid (se bilden) och som består till 100 % av nano partiklar. Minskad sol instrålning får mycket tråkiga konsekvenser på sikt! Vetenskapsmän tar inte konsekvenserna av sitt handlande på allvar, men ser istället vår planet som ett stort laboratorium där de kan göra precis va de
vill.
 

— Jag tror att det räcker så här långt som en vinkning om vad som pågår ovanför våra huvuden —

Är du fortfarande en tvivlare?

Begrunda i så fall att regeringar har sprängt sedan 2:a världskriget 1 800 atombomber runt om i världen! 

 
 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.