2 reaktioner på ”Teal Swan – How to use an Orgasm to Manifest

 1. stellatormanoff

  Även om det finns en del sanning i det hon säger så kan man inte använda den sexuella energin för att materialisera sina drömmar om det inte är så att man önskar barn. Inte ens det är under någon annans kontroll än ödet för det finns faktiskt folk som inte kan få barn. Varför finns de?

  Människor praktiserande svart tantra, inom Lucis Trust och alla andra mer eller mindre hemliga sällskap som använder den sexuella energin för att manifestera sina ”desires” får karma på sig om inte i det livet, så i det nästa och på sina nära och kära. Meningen med den energin är att visa genuin kärlek till en annan människa och återskapa livet. Slöseri straffas. De flesta hemliga sällskap lurar in den som söker succe i rent sexuella samlag för att använda sexspionage för utpressning. Att en del sådana medlemmar förverkligar sina önskemål (desires) om materiell rikedom beror mest på att sällskapen belönar via sina nätverk. Bedrägeriet är fullständig säger de som har varit med. ”Desire” is what you MUST let go for true enlightenment. Detta innebär all prestige och materiellt, all rädsla. Nätverken som hjälper att förverkliga och materialisera drömmar kör just på ”burning desire” 😉

  1. Jag tror inte att det finns ett problem i det som sägs i video. Men problemet ligger i att denna kraft används och utnyttjas i maktsyfte som du alldeles riktig påpekar och då blir det svårt att se det goda med denna skapandeenergi.

   Jag såg i förstahand i video den framburna idén om förening om enhet om att smälta samman. Jag förstår också tankegångar om att den energiexplosion som uppstår kan man rikta mot något man vill uppnå. Tekniskt sätt förstår jag hur detta fungerar.
   Att det missbrukas är en annan sak.

   Det att folk inte kan få barn har andra orsaker. Karma är en förklaring, men det finns många fler. Alla orsaker har alltid en sak gemensam och det är att vi människor har svårt att acceptera det som är.

   Kanske kan denna länk bredda synen på sexualitet ytterligare https://ivansblogg.com/2017/09/07/i-begynnelsen-var-det-en-kvinna/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.