PK försöker förbjuda tusenåriga runor

Mycket bra beskrivet om hur man uppfostrar de nya generationer utan rötter och med böjda ryggar. Eftersom utandning är idag en dödssynd för att man andas ut koldioxid så blir man inte förvånad om detta smittar av sig till andra samhällssymboler/funktioner.

Den nya generationen måste vara viljelös, rotlös och villig att svälja allt med hår och hull.
Då återstår det i detta klimat ett stark kort som alla besitter och det är att söka mening med tillvaron långt in i sin själ, där inga symboler behövs och inga rötter heller, men den inre visdomen ger en vetskap och styrka om livets egentliga mening.

Petterssons gör skillnad!

PK-IDIOTI. Det norska alpina skidlandslaget har slutat använda sin officiella landslagströja. Tröjan påstås nämligen innehålla symboler för nynazism.– Ingen i laget använder den där tröjan längre, säger OS-hoppet Jonathan Nordbotten till New York Times.  

View original post 333 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s