De Vita Linjerna i Skyn

De Vita Linjerna i Skyn

Bokrecension av: Ivan Björn
De Vita Linjerna i Skyn
Chemtrails besprutning över våra huvuden borde inte undgå någon människa idag. Det spelar inte roll om man tror på detta eller om man avfärdar det som en konspirationsteori. Chemtrails är ett fenomen som alla borde höra talas om.
De flesta människor avfärdar detta trotts seriösa internetsidor med seriösa människor som tar problematiken på allvar och framför sina argument väl underbyggda.
Internet är internet och många människor frågar sig om de kan lita på det som står där. De är helt enkelt inte kapabla att skilja åt sanning och lögnen eller att se sanningen mellan raderna.
Varför?
Att erkänna chemtrails betyder att ifrågasätta våra politiker och vårt politiska system både i stort och smått. Både globalt, statligt, regionalt och på den lokala kommunala nivån.
Att erkänna att vi är toxiskt besprutade dygnet runt ifrågasätter den rådande ordning och illusion om demokratin och därmed ifrågasätter alla andra utredningar om andra händelser i vår värld som t.ex. 9/11, Estonia, Titanic, mord på många framstående personer o.s.v.
Vågar vi erkänna för oss själva att vi ger vår röst åt illusioner och lögner? Vågar vi erkänna för oss själva att det går utför med hela världen och samhällen p.g.a. ett fåtal styrande som skriver manus i det fördolda för att framkalla i oss rädsla och hat?
Jag måste erkänna att jag beundrar intelligens hos dessa krafter som styr världen med skrivet manus som vi tror på och t.o.m. är tacksamma för.
Som David Icke säger.
Det vi ser med våra sinnen består bara av 0,005 % av det som verkligen finns. Vad vet vi om resten?
Vi är totalt avtrubbade!
Så med tanke på mina ovanstående tankar har jag med tacksamhet börjat läsa boken av Maximilian Schnell ”De Vita Linjerna i Skyn”.

Boken går pedagogiskt till väga och börjar förbereda läsaren på chemtrails, genom att påvisa vilka andra vidrigheter som har skett utan vår vetskap och ett godkännande.
Som t.ex. projekt Argus (1958) då man sprängde 3 kärnladdningar 480 km ovanför Atlanten för att göra stora hål i ozonskiktet som består för alltid!
Eller vem kommer på tanken att skicka upp 350 miljoner kopparnålar på 3 000 km höjd?
En misslyckad kärnladdning under jorden där radioaktivitet släpptes ut täckte man över med att göra en kärnkraftskatastrof i Tjernobyl för att kunna täcka över sina egna brott och skylla på ett yttre händelse.
De Vita Linjerna i Skyn
När man läser ovanstående är det så svårt att ta till sig att vi är intensivt besprutade?
Har inte framstående världspolitiker uttalat sig om att styra och äga vädret? Är det inte sammanträffande att våra GMO grödor är aluminium resistenta?
När läsaren förstår ett axplock ur makthavarnas galenskaper så bygger författaren upp chemtrails argumentation väl underbyggd med diverse patent.
Dessa patent uppgår till 150 stycken mellan åren 1920 och 2003. De flesta av patenten är amerikanska. Det att de är amerikanska är inte så konstigt för att den dolda styrningen av världen har koncentrerat framstående forskare just till USA antigen genom en lovande karriär, eller illegalt genom att plocka framstående människor t.ex. ur Nazi Tyskland.
I boken ser vi även barnfilmer som kommer i nyutgåva från VHS till DVD format. I dessa filmer är linjer efter flygplan och konstiga moln tillagda.
Författaren själv ställer frågor om avsikt med denna chemtrails besprutning.
Var och en kan svara sig själv och de vanliga svaren som sträcker sig från total kontroll över människor till reducering av människoantal genom att vi andas dessa tungmetaller in och eliten hoppas att vi blir ordentlig sjuka så att de kan krama ur oss den sista energin i form av pengar genom dyra mediciner.
Boken avslutas med fantastiska bilder på chemtrails tagna av yrkesfotografen Anders Blomqvist.
Det som jag förundras över är om våra makthavare inte har några barn. Alla andas in detta. Jag förundras över den osynliga handen som är så mäktig att inte ens kommuner och dess miljöansvariga verkar bry sig. Hur kan man styra över flera hundra kommuner i Sverige? Bryr sig inte kommunalpolitiker om vad som faller på deras medborgares huvuden? Vem ska till sist ta hand om de orklösa människorna i kommunerna?
FÖRÄNDRA DIG SJÄLV och du förändrar världen.
Vi människor i allmänhet är de bästa poliserna åt varandra till makthavarnas glädje. Vi är indoktrinerade sedan barnsben med att lita på våra 5 sinnen och tro att det vi ser är verkligt. I skolan i tidig ålder talar de om för oss vad som är rätt och
fel, vad som är trovärdig och icke trovärdig.
Lagar och förordningar skapar sedan en osynlig mur ett fängelse runt oss. Så fort någon i vår omgivning blir ärlig och autentiskt med sitt inre ser vi detta som ett hot! En sådan människa blir konstig i våra ögon och utskrattat. Vem vill bli det?
Därför är det bäst att tiga, rösta och tro på demokratin, medan de sprider gifter över oss. Vem bryr sig?
Du som bryr dig ändå kan läsa boken De Vita Linjerna i Skyn!
Det är en god början till att se världen och det du trodde på med nya ögon.
Vem
vet? Kanske fortsätter du sedan med böckerna från David Icke, Eckhart Tolle och innan du vet av så är du en andlig och medveten människa som kommer tillsammans med andra medvetna att förändra världen.
Jag vill personligen tacka Maximilian Schnell för boken som var ett rent nöje att läsa.
Tack
Med vänlig hälsning Ivan Björn
Boken ”De Vita Linjerna i Skyn”
Konspirationsteorier eller verklighet?
Solstormar – Vädermanipulering – HAARP – GMO
Maximilian Schnell
ISBN 978 – 91 – 88093 – 35 – 6
Framställt på Vulkan.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s