Maya Koden

Den som vill förstå sig på dagens händelser borde sätta sig i iakttagande av händelser på jorden ur en annan synvinkel än den linjära tiden.
Maya Koden är en bok som ger en större förståelse för vår mänskliga och andliga utveckling. Tiden är inte linjärt och olika världar samexisterar sida vid sida.  Barbara Hand Clow undersöker i Maya Kalender den Galaktiska undervärlden som började 5 januari 1999. 
”Bush administrationen tog makten över tidsaccelerationsfaktorn år 2000 det Nya Milleniumet. De utformade skickligt detta ögonblicks unikt kreativa potential i tiden till ett program för att kontrollera världen.”
Barbara Hand Clow undrar om de kände till Maya kalendern.
Bushiterna har skött sig utomordentligt och lämnade inget åt slumpen. Bushiterna surfar på den Galaktiska Tidsvågen skriver Barbara Hand Clow.
År 2000 uppstod konjunktionen mellan Jupiter och Saturnus. Detta sker varje 20 år och detta förmådde Bushadministrationen att ta kontrollen över världen. Sedan 1840 dog varje Amerikansk president när denna konjunktion inträffade. Rent generellt kan sägas att Saturnus styr struktur och Jupiter styr pengar. 
Barbara Hand Clow skriver:
”Den här administrationen har framgångsrik placerat in systemförändringar som kommer att vara verksamma i USA fram till 2020, som t.ex. Homeland Security, övertagandet av flygets säkerhetssystem och omorganisation av CIA och FBI. Systematiska omorganisationer på alla nivåer av regeringsmakten är alltid målet för fascistiska regimer. Vad menar jag med ”facits”? Fascistiska system söker anstifta en total kontroll av individer via företag som ägs av vännerna till de förhandenvarande ledarna….” ….”I detta fall gäller det farmaceutiska företag, vapentillverkare och multinationella företagsbyggare..”
Barbara Hand Clow skriver vidare att Bushiternas uppenbara avsikt är att eliminera civila rättigheter och behålla den militaristiska ekonomi som fordrar krig för att kunna spela imperium…. 

Mayakoden är en djup utforskning av hur tiden och medvetandet, när vi närmar oss slutet av Mayakalendern, accelererar och ger oss en ny förståelse av universum. Mayakoden visar hur Kalenderns tidscykler överensstämmer med viktiga tidsperioder i Jordens och Universums evolutionära databanker. Dessa evolutionsstadier sammanstrålar under Kalenderns sista stadium, perioden 1999 – 2011. 

 
Krig och terror, resurshantering och separation från naturen, utgör alla delar av de dagliga händelser vi måste bearbeta under dessa få korta år, som i sig utgör bevis på en allt snävare tidsspiral som vi upplever som att tiden snabbas upp. Barbara Hand Clow råder oss att vår egen personliga Healing är den viktigaste faktorn när vi förbereder oss att ta detta kritiska språng i människans evolution – nu hänvisat till som uppvaknandet av det kollektiva medvetandet.
Barbara Hand Clow

 

 
ISBN 978-91-85757-02-2
 
Se även följande föreläsningar av Haniel

 

Aniel i Göteborg 2005 del 1

Aniel i Göteborg 2005 del 2

 

Aniel i Göteborg 2005 del 3

 

 

Aniel 2011 del 1 

SWE and ENG edited subtitles

 

Aniel 2011 del 2 

SWE and ENG edited subtitles

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s