Långsamt Vaknar Vi Upp – och ser vilka som styr vår värld

Bokrecension av Ivan Björn
Källa
Ganska länge hade jag tänkt att det skulle behövas en bok som knyter samman all den kunskap om världen och medvetande som man kan läsa om på internet.
I massmedia får vi inte veta så mycket och så fort det dyker upp någon kunskap som inte passar etablissemanget så förlöjligas den som konspirationsteorier.
På internet finns det idag mycket kunskap men att sortera i den kräver att man går in i sig själv genom t.ex. meditation för att veta vad som är rätt.
Ingemar Wärnström i sin bok – Långsam Vaknar Vi Upp – beskriver och återspeglar i samlade begrepp om den kunskap som finns där ute. Hans bok växlar händelser och inriktning med kunskap om forskningresultat från både kända och undanskuffade forskare. Ett resultat som förtigs av den etablerade officiellt godkända vetenskap och världsbild.
Ingemar Wärnström beskriver den mekanistiska syn på världen på ett förträffligt sätt, samtidigt som han konstaterar och beskriver att om vi ska förstå världen och dess uppkomst och meningen med skeenden i den måste vi ta med i beräkningen MEDVETANDET i vår syn på världen!
Det är medvetandet som skapar.
Boken är i det närmaste perfekt även som jag skulle önska att han tog med i kapitel om 9/11 även Dr. Judy Woods arbete och i kapitel om Estonia borde dr. Henning Wittes arbete finnas med.
Beskrivningen i Prologen tar jag som en poetisk beskrivning av det onda och det goda. Min egen åsikt är att vi själva ville uppleva motsatsen till kärlek, vi själva skapade denna värld och vi själva kan förändra den. I prologen står det som om Gud hade någon sorts behov av att få fram erfarna och utvecklade själar. Gud (som var och en av oss är inklusive ALLT) har inga sådana behov är min åsikt. Det är vi som ville uppleva tid och rum.
Tack och lov så finns inte i boken någonting av denna prolog och boken beskriver i det närmaste i perfekta ordalag Medvetande, Ljuset, tid och rum…
Denna bok är verkligen värd att läsas. Det är boken som höjer medvetandet hos varje människa med öppet sinne.
Det är dags att kasta av sig begränsningarnas ok och lyfta upp mot skyn som den fria själen som vi Alla Är.

3 reaktioner på ”Långsamt Vaknar Vi Upp – och ser vilka som styr vår värld

  1. stellatormanoff

    Tack för det tipset Ivan!
    Låter intressant, speciellt med det andliga perspektivet som verkar stämma med min.

    Den dagen man lämnar de fysiska begränsningarna som vår kropp och verklighet har, är dagen vi dör. Då lämnar själen kroppen. Tills dess är vi har att lära och vår referenspunkt i dikotomin gott och ont är inte enbart ett val – det är semantiken i vårt psyke. Du kan inte uppleva gott utan att ha upplevt ont. Det ser man tydligt på barn. Barns medvetande är begränsat och där kan man verkligen se hur de glädjes eller sörjer. Man skall alltid vara försiktig med att kalla ondskan för ett kollektivt val då krigens oändliga offer valde inte sitt öde. Alltid roligt att läsa dina funderingar. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.