Germanische neue Medizin

Från föredraget:


Inga sjukdomar existerar! Alla sjukdomar är ett resultat av en andlig /själslig/ biologisk konflikt!DHS

Allvarlig, akut dramatisk, isolerande och oväntad konflikt

 
Immunförsvaret existerar inte heller, så som vi lärt oss.
 
Allt styrs av konflikt, eller välbefinnande inom varje levande varelse!
 
Ett sevärt föredrag på tyska om Dr. Hammers arbete.
 

Länk: http://www.newmedicine.caNyckel till god hälsa är att leva i glädje och harmoni med sig själv och omgivningen. 🙂 Klarar man detta lever man friskt och bortgången blir snabb och odramatisk.Max Planck sa: ”Varje ny kunskap måste klara av två hinder. 1. Sakkunnigas fördomar.

2. Förstelnad och invand tänkande. Den som förstår principer av Germanska Nya Medicinen behöver aldrig någonsin och under inga omständigheter uppsöka läkare!Sjukdom är bara en nyttofrämjande personligt biologiskt program som ska hjälpa oss att klara av en konflikt.Dessa fem punkter består den Germanska Nya Medicinen av:

1. DHS (Allvarlig, akut dramatisk, isolerande och oväntat konflikt = om man löser konflikten som uppstod händer det ingenting = man blir inte sjuk)

2. Varje sjukdom genomgår två faser. Första fasen kallas kall fas och består av tvångstänkande vilket leder till att man får mindre sömn och mindre fysisk volym, därför att konflikten mal hela tiden i huvudet.

Den andra fasen kallas varm fas. Det är fasen då kroppen repareras och då behövs det inga piller eller kemoterapi = detta belastar bara kroppen och förstör den. 

3. Varje sjudom styrs av hjärnan som styr varje organ t.o.m. varenda cell i kroppen har sin relä i hjärnan.

4. Mikrober blockerar inte vår tillfrisknings process och är inte heller våra motståndare. Tvärt om mikrober optimerar tillfrisknings processen. När vi har mikrober och bakterier i kroppen så är vi i fasen av uppfrisknande under förutsättning att konflikten inte är alldeles för stor. Är den stor så leder sjukdomen till bortgång. Viktigt att veta är att det inte existerar några virus som förorsakar sjudomar och inga bevis på detta heller!!! 

5. Varje sjukdom har en mening som är en personlig biologisk program som naturen tillhandahåller till oss för att överleva som Helhet.

tyska textat slovakiska
P.S. Skulle du tycka att ovanstående information är magstark så kan du klicka på följande länk och läsa om läkemedelsindustrin

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.