5G-tekniken kommer att fungera som pulsande laserstrålar med mycket hög energi

Tack Solveig för ditt arbete.

Den Trådlösa Tekniken - Det Tysta Miljögiftet

Jag har tittat närmre på detta med 5G.s teknik med riktade antenner. Strålningen kommer att bli väldigt hög i dessa riktantenner och kan bli extremt farlig eftersom de kommer att gå som hotspots genom etern och kroppen, beroende på vilka frekvenser de använder. Man samlar all energi i en punkt istället för att sprida den runt som i en lampa. Samtidigt kommer dessa smala lober att pulsa.

Bärvågen ges ett fyrkantigt utseende (brick-wall-spektrum) genom QAM-modulation, en modulationstyp avsedd enbart för digital information. QAM-bärvågen kan göras olika komplex och ju högre QAM-nivåer man väljer, desto fyrkantigare spektrum.

Egentligen är det en hel massa smala bärvågor som staplas bredvid varandra, ju fler, desto fyrkantigare blir slutresultat.

Detta betyder att de lägger bärvågorna koherent, vilket ger mycket hög energi som i en laser stråle. Man kan skära plåt med en laserpenna med en effekt av 0,5 watt, eftersom vågorna ligger koherent och därför…

View original post 251 fler ord

En reaktion på ”5G-tekniken kommer att fungera som pulsande laserstrålar med mycket hög energi

  1. stellatormanoff

    Hänvisningen till hemsidan idg.se är mycket bra. Där hittar man all vetenskaplig information förklarat på ett pedagogiskt sätt. Man får grepp om alla facktermer. Utvecklingen är oroväckande. Skall vi bo i grottor i framtiden?
    Jag vet ej hur det är i så kallade väst, men österut har arbetare vid radarstationer mycket hög ersättning och tidig pension. Riskerna är kända sedan länge då de pensionerade arbetarnas kroppar lägger av i mystiska sjukdomar väldigt tidigt. Nog uppmärksammar massmedia aldrig om riskerna med all elektromagnetisk strålning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.