Inför valet – Alternativ för Sverige

Alternativ för Sverige

Nu börjar resan
för att ta tillbaka
vårt land!

Sverige 2018

Sverige var tidigare ett av världens mest framgångsrika länder, men är idag ett land i kris. Tidigare beundrades Sverige över hela världen. Idag är läget helt annorlunda. I våra nordiska grannländer och i övriga Europa lyfts Sverige fram som ett skräckexempel. De lärdomar som dras handlar om att undvika att göra Sveriges misstag.

Sverige 2018 har få framgångar och många kriser. Migrationskrisen, poliskrisen, vårdkrisen. Krisen i försvaret, i skolan, på bostadsmarknaden. Kriserna tilltar både i styrka och omfattning, men de styrande politikerna erbjuder inga lösningar. I själva verket vägrar de att erkänna problemens existens. Samma politiker som orsakade problemen kan aldrig vara en del av lösningen. De utgör själva problemet.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.